2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742542 بازدید | 44768 پست
ممنون عزیزم، اونوقت کنارش شال های رنگی هم داره یا نه فقط همین حریر ساده؟ من میگم فقط حریر ساده باش ...

نه هیچی نداره فقط حریر ساده❤️

اون شال ها کم کم در دکوراسیون مدرن دارن حذف میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دخترها به مامانشون نرفتن ؟ مامان منم خیلی ناراحت می شد از جمع و جور کردن من .

شايد بعضى دخترا ، زحمت كشيدن مادراشون رو ديدن... از گردگيرى ، جمع و جور كردن و سازمان دادن وسايل و اينكه خيلى از اين وسايل رو بنده خدا ها اصلا دلشون نميومد استفاده كنن... اينه كه كلى دلشون سوخته و درس عبرتم گرفتن

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

خروجی امروزم:یه تاب بافتنی،دوتا شلوار که گشاد شده بود، کیف پول ک استفاده نمیکردم ، شلوار دخترم که رنگ و روش رفته بود،یه اسباب بازی دخترم که خراب شده بود،یه مایو،یه زیرشلواری همسرم،چندتا لباس نوزادی دخترم که نگه داشتم بالاخره اونا رو هم گذاشتم خروجی

جالبه هربار فکر میکنم دیگه خروجی نداشته باشم ولی میبینم تازه اول راهم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
گروهی که جدا زدین فقط مخصوص عکسه ؟

روال گروه ایتا به این شکل

هر روز یه بخش خونه طبق برنامه مشخص شده که پاکسازی میشه.اگه قراره اون بخش ورودی داشته بلشه خانما مشورت می گیرند که طبق مد پایدار وچیدمان خونشون خرید کنند.

پنج شنبه ها روز استایل مینیمال

جمعه بحث ازاد

تغذیه سالم ومینیمال هر روز داریم که خانما گزارش میدن.

شادی صدام کنید

سلام خانوما.

برای چدنای گاز اگر میدونین واقعا اصل هستن لوله باز کن ترجیحا صاف بریزید روی چدناتون بعد ی ربع یا نیم ساعت تمام چربیا راحت جدا میشن.

البته از این شوینده های نانو هم اگر بزنید اوناهم عالین.من هر دو روش رو امتحان کردم هردوتاش جوابه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

پارسال چندنای گازمو روش لوله باز کن زدم بعد ازش فیلم گرفتم.هروقت بیکار میشدم فیلمشو نگاه میکردم وجودم پراز حس خوب میشد،عااااااشق تمیزکاریم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ولی فهمیدم تو هرچی مینیمال نباشم تو کفش هستم،چون سایز پام بزرگه(۴۰)و قدمم بلنده .انتخابکفش همیشه برا ...

مبارکه عزیزم 

به نظرم کیفیت جنس رو تو همه موارد و همه چیز باید رعایت کرد تا از دوباره و چندباره پول خرج کردن براشون راحت بشیم و دورو برمون شلوغ نشه،یه خوبی دیگه هم داره اینه که وقتی مثلا از کفش جنس خوبی داریم از زیاد بازار رفتن واسه خرید های متوالی و در کنارش خریدهای هیجانی دیگه جلوگیری میکنه 

❌لایک❌