2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742641 بازدید | 44771 پست
رقص. زیاد اهنگ گوش میدم . دوماه اخیرم کلا تو این تاپیک درحال خوندن بودم . الان از شهریور تلویزیون رو ...

خیلی هم عالی  

دختر من خونه باشه تلویزیون همیشه بازه حتی اگه مشغول یه کار دیگه باشه دوس داره تی وی باز باشه و صداش بیاد برعکس من که سکوت رو ترجیح میدم  خودم تو خونه تنها باشم خونه تو سکوت مطلقه نه اهنگ نه تی وی

فقط اخر شبا با همسرم سریال میبینیم هر روز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری که میگین پس باید اندام زیبایی داشته باشین چون رقص خودش یه نوع ورزشه  ببخشید تو تغذیه چ ...

اندام خیلی زیبام ن . ولی کلا تو کار رقص کمرم . تغذیه م روغن مصرفیم کنجد و زیتون . قند و شکر تا به این سن لب نزدم . ولی ارده شیره مصرفم بالاس .

من معمولا خونه تکونی عید ندارم چون هر چی اضافه رو رد میکنم خونم خیلی خلوته پس نظافتش راحته 

به دخترمم یاد دادم ازش اجازه گرفتم گاز اسباب بازی و جاروبرقی و همزنشو داد به دختر همسایه تا نیم ساعت بعد اون صدای جیغ و ذوق دختر همسایه می اومد

توی سالنم فقط مبل و نهارخوری و تلویزیون و عسلی ها و یه گلدونه 

لباسایی که لازم ندارم و نو هستم رو میدم به کسی  و اونایی که خرابن دستمال زمین میشه اتاق خوابام خلوتتتتتتتتتتتتتتتتتت اینقدر حس خوبی داره  

دخترم عاشقتم

دو تا تشک برای مهمونا رو گذاشتم زیر خوشخواب که جا نداشتم یعنی کمد فقط یکی داره و بقیه تشک های جهیزم رو دادم به خواهرم نوووووووووووووو. وقتی استفاده نمیشه وقنی نو هستن دادم که اونم لذتشو ببره

دخترم عاشقتم
دو تا تشک برای مهمونا رو گذاشتم زیر خوشخواب که جا نداشتم یعنی کمد فقط یکی داره و بقیه تشک های جهیزم ...

دقیقا . خیلی از وسایلی که من بشون هیچ کاری نداستم الان تو خونه خواهرم دارن عشق میبینن . همین خودش کلی لذت بخشه 

عاشق این خلوت نوشتنت شدم خدایی😍

قربونت من هفته ای دوبار جاربوبرقی میکشم و دستمال اینقدر راحت تمیز میشه چون هیچی توی دست و پا نیست

مبلامم سبک انتخاب کردم میارم جلو زیرشو تمیز می کنم موقعی که میشینم چای می خورم زیر مبلا کف آشپزخونه خلوت و برق انداخته خیلی لذت داره

دخترم عاشقتم
این خونه ب سبک مینیمالیسته, ببینید چقدر فضای پذیراییش کمه ولی در عین حال زیباست, ادم واقعا جذبش میشه

پس چرا وسایل دکوری گذاشته؟فرقش با خونه های دیگه چیه؟متوجه نشدم 

خدایا دوست دارم

وقتی اومدیم خونه جدید و دیدم یه کمد داره ولی بزرگ و جاداره کمد لباسام و دراورم رو رد کردم دادم به آبدارچی شرکت خیلیییییییییییییییی ذوق کرد کابینت هامم که عوض کردم قدیمی رو دادم بهشون با گاز فرم  اقا گفت نمی دونی وسایلتو که اوردیم و یه آشپزخونه قشنگ ساختیم چقدر خانمم خوشحال ومن پر از حس خوب شدم خیلی خوب

دخترم عاشقتم
پس چرا وسایل دکوری گذاشته؟فرقش با خونه های دیگه چیه؟متوجه نشدم 

دکوری منافاتی با مینیمال بودن نداره باید از حد و اندازه خارج نشه . اگر چیزی بهت حس خوب میده لیاقت موندن داخل خونه ت رو داره 🌺

بهت پیشنهاد میدم کتاب لذت کمتر داشتن رو بخونی 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم