بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فرشاموبه موازات هم ننداختم . چون میز تلویزیونم اونجاس و خود دیوارای خونه نمیزاره دوتا ۹ متری قشنگ کن ...
مفهوم مینیمال خیلی گسترده هست . ولی خب اگر خودتون اینجوری راحت هستید و لذت میبرید پس قطعا بهترین انتخابه . ولی حس میکنم شما بری خونه دیگران اذیت بشی از شلوغی خونه هاشون درسته ؟
دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم
مفهوم مینیمال خیلی گسترده هست . ولی خب اگر خودتون اینجوری راحت هستید و لذت میبرید پس قطعا بهترین انت ...
من تازه دوماهه این کلمه رویادگرفتم . الان ۱۵ ساله اینجوری زندگی میکنم .خیلیم راحتم . اصلا نذاشتم همسرم وسیله چوبی برا خونه بگیره . مبل و تخت و اینا با ایشون بود
خانوما اینکه میگین لباس تابستونی زمستونی تفکیک میکنین یعنی چی ؟ اخه من کاپشن و مانتو و شال و هر چی د ...
آره عزیزم اگه لباس کم باشه راحت تو کمد جا میگیره من تا پارسال بهار لباسای زمستونمو میذاشتم تو ساک میذاشتم انباری و برعکس ،ولی الان همه رو تو چوب لباسی آویزون کردم یه مقدار هم کشو کمد