بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا منم چمدون ندارم . منم ی ساک دستی دارم اگه قرار به جایی باشه اونو میبرم .
امسال عید میریم خونه مادرشوهرم که ازمون خیلی دورن هربار رفتنی دوتا ساک پر لباس میبردم ولی اینبار تصمیم دارم لباسای خودمو همسرم دخترم تو یه ساک جا بدم فقط مانتو دوتا میبرم ولی کفش با اسپرت راحتم دودلم که کفش تابستونی که بع مانتوم بیاد ببرم یا نه
تازه من مینیمال بودنم باعث شده خیلیا خونه م دلشون میگیره . یا هی هر کی میاد نظر میده بابا ی گلی گلدونی چیزی . من تا وقتی هستن موافقت میکنم . بعد که رفتن کار خودمو میکنم. چون اگه بخوام هی توضیح بدم وقت هدر دادنه .
خانوما اینکه میگین لباس تابستونی زمستونی تفکیک میکنین یعنی چی ؟ اخه من کاپشن و مانتو و شال و هر چی دارم به چوب لباسی تو کمد دیواریه . بقیه تو دراور . اصلا لباس فصلی جدا نمیکنم . همه چی دسترسه راحت تره که
خانوما اینکه میگین لباس تابستونی زمستونی تفکیک میکنین یعنی چی ؟ اخه من کاپشن و مانتو و شال و هر چی د ...
من کمدم کوچیکه جای آویز شش هفت تا لباس داره برا همین زمستونی ها رو جمع میکنم میزارم داخل جلد پتو با شروع فصل سرد میدم خشک شویی آویزن میکنم تابستونی ها رو برمیدارم
دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم