2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734980 بازدید | 44643 پست
روش هم پر وسیله هاشه! 🤐 تو فکرمه برای بعد از عید برم یه جعبه ابزار بزرگ برای تولدش بخرم که خورده ر ...

من کارم با ابزاره و یه عالمه ابزار داریم،یه پگ بورد خریدم براشون❤️اگه فنی ان خودشونم میتونن بسازن❤️

عزیزم شنیدی میگن وسیله هاتو دور ننداز ی روزی استفاده میشه نظرتون راجع به این متن چیه

مخالفم

اگر به میزان لازم وسایل خریداری کنید مجبور نمیشید بریزید دور.

اگر درست تحلیل کنید که چی لازم دارید و چی نه و بعدش وسایل رو بذارین خروجی، دیگه لازمتون نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شنیدی میگن وسیله هاتو دور ننداز ی روزی استفاده میشه نظرتون راجع به این متن چیه

بنظرم اگه همه چی بر اساس نیاز باشه خرید هیجانی نداشته باشیم هیچ چیز دور ریختنی نداریم مگر اینکه کهنه یا خراب بشه،شما وقتی یه وسیله یا لباسی رو دو دلی که بعدن شاید استفاده شد به قول دوستامون یه مدت بذارین تو کمد یا انباری اگه تا شش ماه سراغش رفتین و ازش استفاده کردین بذارین بمونه وگرنه بهش نیازی نیس

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خروجی امروزم یه تیشرت و شلوار خونگی همسرم که کهنه شده بودن یه زیره مانتو که حسابی برام گشاد شده بود خیلی بد وایمیسته ،یه بلوز دخترمپ،آب‌پاش گلدونا که استفاده نمیکردم من بیشتر وقتا آب کتری که سرد بشه رو میریزم به گلدونام،فریزرمم کشوهاشو تمیز کردم یه ظرف پلاستیکی رو گذاشتم خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خروجی امروزم یه تیشرت و شلوار خونگی همسرم که کهنه شده بودن یه زیره مانتو که حسابی برام گشاد شده بود ...

چ خوب گفتی آب پاشی منم آب پاشم رو بزارم خروجی تو باغ شاید بیشتر بکار بیاد .

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
کابینت قابلمه ماهیتابه دم دستی  طبقه پایین هم تخته گوشت+سه سایز کوچیک قابلمه روحی و یه قابلمه ...

سلام عزیزم چقدر قشنگ و خلوت چیدین.منم چند وقت پیش به شوهرم گفتم قابلمه های تفلون خرابُ بدیم بره فقط ی تابه نچسب بگیریم مخالفت کرد الان عکس کابینت شمارو دیدم قلبم گرفت از شلوغی کابینت خودم😮‍💨😮‍💨

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی امروز یه سری تکه چوب که از کابینت کاری اشپزخونه اضافه اومده بود شوهرم جاساز کرده بود زیر یکی از کابینتهای تراس😑😑دوتا میله یکی برای دوش بوده یکی برای جای حوله یه چوب لباسی 

چوبا میزه سطل اشغال ولی بقیه رو فکر نکنم شوهرم اجازه بده بندازیم دور😖

خروجی امروز یه سری تکه چوب که از کابینت کاری اشپزخونه اضافه اومده بود شوهرم جاساز کرده بود زیر یکی ا ...

اگر انباری داری هر چیزی اضافی هست بزار انباری ی مدت خونه خلوت باشه خودت هم روحیه ت خوب میشه

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

راستی دوستان من یه سری چیزا که گذاشتم خروجی هنوز توی خونه هستن میخوام بدمشون به کسی.اینا رو مخم هستن.یه سری رو کارتن کردم مرتبه ولی بقیه همینجوری توی کمد دیواری موندن هروقت چشمم میوفته بهشون حالم بدمیشه

کابینت زیر گاز سطل های برنج و کباب پز

عزیزم سطل برنجو گذاشتین زیر سینک بهش حشره نمیوفته؟من هرجا میزارم بهش حشره میوفته شهرمونم خیلی خیلی گرمه

شهر شما گرم نیس؟

سلام عزیزم چقدر قشنگ و خلوت چیدین.منم چند وقت پیش به شوهرم گفتم قابلمه های تفلون خرابُ بدیم بره فقط ...

عزیزم شوهر منم همینه ولی خب من زورم میرسه حرفم به کرسی بنشونم😄اگر شوهر شما هم به جزئیات توجه نداره خودتون اقدام کنید وگرنه غیر از این باشه کارتون سخت تر هست 

عزیزم سطل برنجو گذاشتین زیر سینک بهش حشره نمیوفته؟من هرجا میزارم بهش حشره میوفته شهرمونم خیلی خیلی گ ...

شهر ما الان هنوز خنک هست ولی تابستان خیلی گرم میشه ولی بازم سابقه اینکه برنج حشره بزنه نداشتم

2810