من امروز ترکوندم از اتاق دخترم سه تا کیسه زباله خارج کردم از اسباب بازی و عروسک بی دست و پا و سر بگیر تا یه عالمه خرده کاغذ و کاردستی و تکه پارچه 😒😒🙈🙈🙈
اسباب بازی های دیگه اش هم مثل عقاب بالاسر ش وایساده و اصلا اجازه نمیده حتی برای مدتی جمع بشه گذاشتم به حساب سنش و اینکه رو وسایلش حساسه بهش سخت نگرفتم ولی تصمیم گرفتم ورودی رو به شدت کنترل کنم که یادم اومد عید نزدیکه و باز هم کوهی از اسباب بازی هدیه وارد خانه خواهد شد 🙈🙈🙈
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستای گلم یک سوال داشتم برای غذا خوردن بچه برنظرتون این صندلی خوبه ؟ با توجه براین ک ما میز نا ...
عزیزم میز ناهارخوری ندارین استفاده نمیشه و اینکه بچه رو نمیشه محدود به یه فضا کرد واسه غذا خوردن بچه های من هم صندلی غذا داشتن هم اینکه یه تشک بزرگ ابری درست کردم واسه غذاخوردنشون ولی با وجود کنترل زیاد بازم نتونستم موفق بشم شایدم واسه من دوقلو بودن شرایط اوکی نشد
عزیزم میز ناهارخوری ندارین استفاده نمیشه و اینکه بچه رو نمیشه محدود به یه فضا کرد واسه غذا خوردن بچه ...
دقیقا منم برا همین گفتم اینجا مطرح کنم یه وسیله بدرد نخور نمونه روی دستم . مرسی که تجربه ت روی اشتراک گذاشتی گلم . حالا بقیه مامانا هم بیان نظرشون رو بگن
دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم
اگه رو زمین میشینین بدون صندلی هم میشه بشینه کنارتون و غذا بخوره. به نظرم نگیر پسر من صندلی غذای پا ...
اره گلم روی زمین میشینیم برا همین این بدون پایه رو فرستادم .ولی خب درست میگید الان ک فکر میکنم می نشونم روی زمین نهایت ی بالش بزارم پشت سرش اون اوایل ک نیوفته بالش شیردهی هم دارم میتونم بزارم پشت سرش ک حالت حمایت داشته باشه نیوفته
دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم