2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736100 بازدید | 44675 پست
اینم‌ بعدش.... می‌دونم شلخته ام.... لطفاً به روم‌نیارین😁

خیلی بهتر شد خدا قوت

عزیزم اول مواد شوینده خیلی زیاد داری و باید ورودی مواد شوینده ات رو کنترل کنی که اینا تموم بشن دوم مارتین جان درست گفتن وسایلی که توی پلاستیک هستن رو براشون ظرف اختصاص بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام قصد داشتم این ست رو برای دخترم بگیرم ک چند روز دیگه غذاش رو شروع کنم بعد با مشورت متوجه شدم قاش ...

درسته منم ظرف کامل دو ست توی سیسمونی خریدم واسه بچه ها هر دو ست رو گذاشتم خروجی فقط جنبه تزئینی داشتن وگرنه غذا اصلا نمیشد خورد داخلش با قاشق میخواستن غذا بردارن می‌ریخت بیرون لیواناشم کوچیک بود الان ظروف ملامین دم دستی غذاشون میریزم 

درسته منم ظرف کامل دو ست توی سیسمونی خریدم واسه بچه ها هر دو ست رو گذاشتم خروجی فقط جنبه تزئینی داشت ...

منم میخواستم ظرف نشکن بگیرم برش چون ظرف ملامین خودم ندارم اما خواهرم گفت نگیر قرار شد ی پیش دستی و پیاله بهم بده برا دخترم . دوس ندارم ظرف شکستنی بزارم جلوش . کلا دوس دارم بچه خودش غذا بخوره ریخت و پاش هم کرد فدا سرش . فقط خیالم از بابت این راحت باشه که ظرفاش شکستنی نیس . 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

سلام ب همگی .من تا آخر هفته درگیر شستن فرش و پرده و نصب و اینا هستم بعید بدونم خروجی داشته باشم . ولی هر روز میام میخونم پست ها رو  😍❤️

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
سلام ب همگی .من تا آخر هفته درگیر شستن فرش و پرده و نصب و اینا هستم بعید بدونم خروجی داشته باشم . ول ...

از حالا باید بگم خسته نباشی

دیروز فرش هام و تشک تخت خوابم از فرش شویی اومد 

تا همین الان درگیر بودم مونده تشک و بالشت هام رویه بگیرم 

از فردا دوباره پام بندازم رو هم کیف کنم😄ولی تابستان باز باید خونه رو بریزیم به هم  رنگ کنیم  اون موقع کارام بیشتر میشه😵‍💫🤧

اینم‌ بعدش.... می‌دونم شلخته ام.... لطفاً به روم‌نیارین😁

برای کف هر دو طبقه یه روکش مناسب تر انتخاب کن که خلوتر باشه هر دو طبقه هم یک طرح باشه.شوینده ها در هم چیدی مثلا پودر لباسشویی ها،شیشه شور،مایع ظرفشویی ها همه کناررهم بچین.شوینده های بزرگتر عقب بذار شوینده های کوچیک بذار جلوتر مثل گروه سرود که قد بلندا عقبن قد کوتاه تر هم جلو .جارو نپتون اگه نیاز نداری بذار خروجی قبلا راجبعش اینجا حرف زدیم.پلاستیک ها هم که خانم ها گفتند یا خارج کن یا یه نظمی بهش بده

شادی صدام کنید
از حالا باید بگم خسته نباشی  دیروز فرش هام و تشک تخت خوابم از فرش شویی اومد  تا همین الا ...

خدا قوت گلم 🌺🌺🌺

برای کف هر دو طبقه یه روکش مناسب تر انتخاب کن که خلوتر باشه هر دو طبقه هم یک طرح باشه.شوینده ها در ه ...

منم موافقم انتخاب یه روکش ساده بدون طرح و ترجیحا سفید برا داخل کابینتا جلوه بصری خوبی داره  

خب بازیافت میشن.ما تنها کاری که از دستمون برمیاد اینه که اولا ازوسایل نهایت استفاده رو ببریم و بعد د ...

ببخشید ولی اضافه های غذا بریزی تو باغچه گیاه خاک  نمیشه من خودمم  تحقیق کردم متوجه شدم  مراحلش طولانی تره و در شرایط خاص تبدیل میشه به گیاه خاک  بازم ببخشید 😅

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔