2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736624 بازدید | 44690 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه نکته راجبع کادو ما روز مادر پول روی هم گذاشتیم برای مادرم هدیه خریدیم اون روز تشکر کرد وچ ...

دقیقا منو خواهرم همیشه روز پدر و مادر از قبلش بهشون میگیم چی کم کسر دارن اونو تهیه میکنیم اول که زیر بار نمیرن و میگن همه چی داریم که خیلی اصرار ما رو میبینن دیگه میگن چی کم دارن ودر غیر اینصورت همیشه کارت هدیه تهیه میکنیم

امسال مادرم پارچه مانتویی لازم داشت واسه عید یعنی قصد داشت بخره بدوزه منو خواهرم پول گذاشتیم روی هم و خودشو بردیم بازار پارچه ای که مد نظرش بود رو خریدیم از همون ور بردیمش خیاطی پول دوخت مانتو هم حساب کردیم اومدیم خونه 

برای مناسبت تولد و روز دختر و تولد بچه هامون هم همیشه مامان و بابام پول نقد میدن 

ولی داداشام لباس و وسایل می‌خرن که همیشه بلا استفاده میمونن

یه سوال.. چطوری میتونم برم صفحه مثلا چهارصد. بدون اینکه یکی یکی صفحات رو رد کنم؟

اونجا که پایین زده بروز رسانی

رو به روش نوشتهدشمارهدصفحه

تو اون‌کادر شماره صفحه ای که می خوای بنویس

بعد بزن روی کلمه برو

شادی صدام کنید
بچه ها یه نکته راجبع کادو ما روز مادر پول روی هم گذاشتیم برای مادرم هدیه خریدیم اون روز تشکر کرد وچ ...

ماهم برای مادرباخودشون مشورت میکنیم امسال باخواهرم رفتن خریدن خودش باهام تماس گرفت گفت ماروز مادرخریدیم  من بعدا رفتم حساب کردم

اول از قلمرو خودت شروع کن عزیزم لباسهات،کیف و کفش و کمدت،چمدونت،آشپزخونه و ...

اره دارم همینکارو میکنم و خیلی وسیله دارم که استفاده نشده و نمیشه و نو هست بخشی رو میبخشم و بخشی هم دوست دارم به پول تبدیل بشه و بفروشم شما غیر از دیوار کجا این چیزها رو میفروشید؟