2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736626 بازدید | 44690 پست

بچه ها من شوهرم اصلا همکاری نمیکنه برای دورریختن وسایلای اضافی...خیلی خیلی بی خیاله ازاین لحاظ .مثلا میگه چکار داری اونو پرت نزن اینو پرت نزن ..میگه بکار میان یه روز .یا اصلا براش مهم نیست که جا گرفتن ..مثلا میگم از لباسات و کفشات کم کن میگه نه لازمم میشن ..خیلی خیلی خریدای بیخودی داره .مثلا میره برا خودش پنج تا کمربند یا مثلا سه تا کیفرو باهم مسخره .البته کل خانواده اش اینجورین   

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیگیر باش گلم  حیف بود

دوباره صبح تگ کردم نی نی یار رو اما جواب نداد 

فکر کنم دیگه برنگردونن🤷‍♀️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
وختی شوهرم همکاری نکنه .من چجوری میتونم مینیمال بشم    میشه یه راهنمایی بکنین چکارکنم ؟

فکر کنم اینجا خیلی ها همسرشون همینطوری بود 

خودمم همینم فکر کنم استارتر هم تو پست های اولیه تاپیک گفته بود 

راهش فقط اینه که به وسیلهای همسرت کار نگیری 

کم کم شاید باهاتون همراه بشن، شاید هم نشن اما خب نمیشه دیگه به زور 

خوبیش اینه که ما خانمها منطقه تحت سلطه ی وسیعی داریم 😎

اونا بیشتر رو لباساشون حساسن 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
فکر کنم اینجا خیلی ها همسرشون همینطوری بود  خودمم همینم فکر کنم استارتر هم تو پست های اولیه تا ...

خب اینجوری آدم اعصابش بهم می‌ریزه والا .من هی پرت بزنم و زیاد خرید نکنم اما ازاونور همسرم مدام لباس بذاره روهم اینو بخره اونو بخره .بگه این بکار میاد اون بکار میاد .دیگه منم انگیزم ازبین میره  

👩‍❤️‍👨
خب اینجوری آدم اعصابش بهم می‌ریزه والا .من هی پرت بزنم و زیاد خرید نکنم اما ازاونور همسرم مدام لباس ...

شما پولشو بده طلا 🤪😄

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
راستش دوستان من چون مدتهاست خونه ام بهم ریخته .خیلی خیلی خروجی دارم .منتها بیشتر سعی میکنم از وسایلا ...

سلام عزیزم اتفاقا با جزئیات بهتره.حالا چه عکس بدین چه ندین ولی اینکه با جزئیات بگین چیارو خروجی میذارین خیلی خوبه،شاید ما هم اون وسیله رو داشته باشیم ولی فراموشش کرده باشیم اینجوری که با جزییات میگین ادم فکرش راه میوفته

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

اینا هم خروجی امروز بودن.ظرفارو میدم به خواهرم همراه پوست کن.تفاله گیر قوری اصلا بدردم نمیخوره دربازکنم همینطور،این همزنم توی این ۴ سال ی بار استفاده شده. زعبران سابم بیخود ترین وسیله بوده توی این چند سال.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم