2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736555 بازدید | 44687 پست

من دوماه پيش ميز ارايشمو درست كردم هر چي كرم و لوازم ارايش تاريخ مصرف گذشته و خالي بود بدرد نخور همشو دور ريختم يه باكس شد لوازم ارايش يه باكس لوازم مراقبت هاي پوستي يه ليوان هم مداد ارايش ايقد خلوت شد واقعا حال كردم😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیز  من تعدادی روسری و شال دارم که متاسفانه خیلی زود پرز دادن و یا نخ کش شدن و الان به ...

من برا شال و روسری برند خاصی رو استفاده نمیکنم و اکثرا شال استفاده میکنم که نخی باشه

این مدل لباس رو واسه تولد دخترم بدوزم کسی میدونه جنس پارچه چیه؟

دقيقا نميدونما ، ولى فككك كنم ژاكارد يا ژاكارد پفكى جنسيه كه اينطوريه يا حداقل شبيهه 😀

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
امروز رفته بودم بیرون، یه لحظه سگک کیف خورد به روسریم، یه جوری نخ کش شدکه حس می کردم روسری روی سرم ک ...

سعی کن نخی که یه خورده هم ضخیم باشه انتخابت باشه فکر کنم اون موقع همچین مشکلایی پیش نمیاد

بچه ها من به حرف دوست قشنگم گوش دادم ، عكس ها و فايل هاى اضافى مو پاك كردم ، البته تو گوشى فقط 

فردا هم كنكور دارم، اينه كه استرس نميذاره خيلى دل به كار بدم 

لطفا با دلهاى پاك و مهربونتون دعا كنيد برام ، كه آروم بگيرم و نترسم 😘🙂😄😍

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
دوستان واسه وسایلی که میندازین آشغالی عذاب وجدان ندارین،بابت محیط زیست و اینکه خییییلی سال طول میکشه ...

من سالهاست زباله هامو تفکیک میکنم یعنی زیر سینکم دو تا سطل دارم زباله خشک و تر ...الان دیگه همه زباله های خشک تقریبا بازیافت میشن و از این بابت عذاب وجدان ندارم و هر موقع زباله خشکامو میذارم بیرون و میدونم به درد یکی میخوره از این بابت خوشحالم

تو فکر خرید این مدل لباسام ولی بعد عید

خیلی خوبند بخصوص برای بهار وتابستون

رنگ ومدل لباس دخترتونم قشنگ میشه ولی نمی دونم به پارچه اش چی میگن با خودتونم ست میشه.

شادی صدام کنید
دوستان واسه وسایلی که میندازین آشغالی عذاب وجدان ندارین،بابت محیط زیست و اینکه خییییلی سال طول میکشه ...

دقیقا به همین دلیل سعی می کنیم کمتر خرید کنیم 

تا خروجی کمتری داشته باشیم

تا به محیط زیست کمتر آسیب بزنیم.

الویت ما خروجی نیست

کنترل ورودی هاست وگرنه اینکه هی بخریم هی بذاریم خروجی میشه دور تسلسل.

شادی صدام کنید
من خواهرم خواننده خاموشه دخترداییم و خیلیای دیگه بالاخره از یه وسیله ای از یه گوشه عکس شناخته میشم

بله مطمئن باش 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم