2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737249 بازدید | 44691 پست

خروجی های دیروز حمام:

دو تا لیف که خراب شده بود.

نمک دریای توی حموم واسه زانو و ... حالا نمیدونم اسمش چیه... تاریخش گذشته 

خروجی های امروز دستشویی:

یک بوگیر

یک لیوان یکبار مصرف

البته برس دستشویی خراب شده که باید جایگزین کنم.

بچه ها شما واسه تمیز کردن دستشویی از تی دسته بلند استفاده می‌کنین؟ من تی دسته کوچیک و برس کوچیک دارم و موقع تمیز کردن همیشه نگران زانوهام هستم.

شما چطوری سرویس تمیز میکنین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی های دیروز حمام: دو تا لیف که خراب شده بود. نمک دریای توی حموم واسه زانو و ... حالا نمیدونم ا ...

با برس دستشويي هرماه یه بار جرمگیر میریزم هفته ای یبار با وایتکس میشورم برا تمیزی دسشویی و حمام خیلی حساسم باید همیشه سفید باشه ،اسکاچ کهنه برای ظرف که کهنه میشه میبرم شیرآلات حموم و دسشویی رو باهاش میشورم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خروجی های دیروز حمام: دو تا لیف که خراب شده بود. نمک دریای توی حموم واسه زانو و ... حالا نمیدونم ا ...

من دستشویی رو با تاید ماشین لباسشویی میشورم با اسکاچ پخش میکنم همه جاش بعد ده دیقه اینا یه دور  اسکاچ میکشم و بعد ابکشی میکنم .... بعضی وقتا هم وایتکس میزنم......این کارو هفتگی میکنم و بقیه روزا با اب خالی میشورم

سلام ب همگی 

خروجی توالت 

بوگیر توالت تمام شده . قفل شکسته قبلی توالت ک همسرم گذاشته بود رو سیفون و من ندیده بودمش. اسکاج و دستکش توالت ک کهنه شده بودند رفت خروجی و ب جاش اسکاج قبلی اشپزخانه اومد ورودی ( من اسکاج آشپزخانه ک ی مدت از استفاده ش میگذره میزارم داخل حمام یا توالت برا تمیز کردن روشویی های اونجا ) ورودی ی جفت دستکش جدید برا شستن سرویس ها یک بسته بوگیر توالت و یک جاصابونی جدید . توی توالت یک صابون یک مایع و یک فوم هست تموم بشن فقط همون صابون میزارم باشه و دیگه نمیخرم فوم و مایع . حمام: آینه رفت خروجی ورودی نداشت ی قاب پی وی سی داشتم اونو دادم آینه بزنن .خروجی ها  دو‌تا شامپوی خالی  دو تا ژیلت .دو‌تا لیف فرچه حمام با جاش جایگزین فرشه فرشم ک برای فرش جالب نبود  . ی لیف شنبه میاد ورودی . ی آویز تشت شنبه میاد ورودی ی بسته ژیلت ورودی 

حمام و توالت جمعه دوغاب ریزی میشن تا برارعید نو نوار بشن 

شلنگ توالت هم دوس دارم عوض کنم نیازمند همکاری همسر هست 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم