2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737711 بازدید | 44694 پست

من امروز چندتا خروجی داشتم

دوتا لباس زیر

دوتا تیشرت

یه شلوار خونگی(خراب شده بود از بس پوشیده بودمش)

یه صندل

یه کفش(یدونه امسال خریدم به نیت اینکه این یکی رو بندازم دور ولی فراموشم شده بود)

اون لحظه خلوتی کمد و کشو هستا

اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد😅

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
بله  این یه نکته ایه که اگه تو خرید رعایت کنیم چند سال راحتیم بابت خرید  و مرتب دغدغه خر ...

دقیقا من بچه هام هم یه لباس خوب میخرم حالا یکم بزرگتر بعد میپوشونم مخصوصا داخل خونه ها را بعد میپوشه هنوز برا سال دیگه هم خوبه بعد هنوز عالیه میدم بیرون طرف انقدر ذوق میکنه لباسه عالی نه رنگش رفته نه تول افتاده نه پاره فقط سایز بچه ام نیست دیگه .جنس بد خودت باید زود بند ازی دور به هرکسی بدی زشته و بدرد نخور 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا من بچه هام هم یه لباس خوب میخرم حالا یکم بزرگتر بعد میپوشونم مخصوصا داخل خونه ها را بعد میپوشه ...

کاره دو سه سال را میکنه هزینه را تقسیم کنی خیلی به صرفه تره جنسها هر سال هم گرونتر هم میشه بچه ها هم یاد میگیرند که همش نباید بریم لباس بخریم و قانع پرورش میاند الان اگه کیف مدرسه را هم بهش بگیم هنوز برا امسال خوبه با اینکه میتونیم بخریم اما برا اینکه درست تربیت بشه قدر پول را بدونه و هم همیشه لباسهاشو قشنگ نگه داره 

من امروز چندتا خروجی داشتم دوتا لباس زیر دوتا تیشرت یه شلوار خونگی(خراب شده بود از بس پوشیده بودم ...

بجاش من یه صندل دارم حدود پنج ساله میپوشم عالی اونموقع شاید یکم گرونتر بود بیست تا سی تومن اما ارزششو داشت .سوتین هام هم انقدر عالی میمونه تا بلخره فقط در حد یه کش تنگ کردن اونم بند رو شونه که میبرم تنگ میشه دوباره میدوزم مثل روز اول من همه سوتینهام را دسته کم چند سال دارم هنوزم عالیه جنس خوب خیلی دیر خراب میشه .البته این دوسال که گرون شده دیگه مجبورم ایرانی بگیرم 

گلامم همه پتوس😄همه كه نه ولي اكثرا پتوسه..از اونجايي كه گل بي ادا و اطواريه و لوس بازي اينا نداره م ...

من هیچوقت نتونستم از پتوس نگه داری کنم همیشه برگ هایش زرد و بعدم قهوه ای میشن از چی می‌تونه باشه 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
من هیچوقت نتونستم از پتوس نگه داری کنم همیشه برگ هایش زرد و بعدم قهوه ای میشن از چی می‌تونه باشه&nbs ...

خاکش خوب باشه و ابیاریش به موقع.. این بچه دیگه انتظار زیادی ازت نداره میشینه یه گوشه و رشدشو میکنه  

سلام خانوما خروجی امروز من یه جفت کفش مجلسی اندازم نبود هدیه بود، یه جا خلالی که یه گوشش شکسته بود،یه عینک آفتابی،یه چهار پایه پلاستیکی حموم که ترک برداشته بود

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

از این جالباسی های پشت دری ما دو تا داشتیم. خیلی بدم می اومد ازشون (از این جالباسی فلزیای قدیمی هم متنفرم که مثل درخت می مونه😶 هنوزم تو بعضی خونه ها میبینم)

یکی همیشه پشت در اتاق بود همسرم از بیرون می اومد لباساشو آویزون میکرد. یکی رو هم گذاشته بود تو انباری برای روز مبادا😐

این خونه که اومدیم تو راهرو کمد و جاکفشی داره.

خود همسرم گفتن لازمشون نداری بدم به کسی؟

من : نهههههه😁

خروجی امروز: 

یه صندلی شکسته😅
یه خرس بزرگ
یه کوله لپتاپ (ده سال بود داشتمش. واقعا جنسش خوب بود. امسال جایگزین کردم و الان رفت خروجی)
از کمد اتاق: یه شلوار، یه مانتو

اونروز يكي از دوستان گفتن كه گوشه كابينتي كه جاي دكوريه شماها چي گذاشتين ..من از اونجايي كه هيچ علاق ...

واسه من کل کابینت دکوری خالیه...یعنی دختر دایی شوهرم اومده بود خونمون میگه تو که هیچی جهاز نداری😂