2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738388 بازدید | 44695 پست
بچه ها من چندوقت پیش یه پارچ پلاستیکی گذاشتم خروجی ولی هنوز تو خونه س. حالا نگاه کردم دیدم اب پاش گل ...

من ابپاش رو رد کردم با پارچ یه مدت اب دادم بعد دیدم اونم زیاده با پیمانه مایعات اشپزخونه ابشون میدم😆

البته چون گلهام رو همسرم دیپورت کرد به خونه مامانم و الان سه تا گلدون بیشتر ندارم که یکیشونم ابخوان داره.

🧡 

اگه میخواین مصرف گرا نباشین و درگیر این  سیستم نشین به نظرم  اول باید روی خودتون تمرکز کنین. بشینین با خودتون سنگ هارو وا بکنین.

مثلا زمانای قدیم وقتی میرفتی بازار فقط یه مدل کاسه بود نهایتا طرح گل روش فرق میکرد. الان میری میبینی بیشتر از صد مدل قالب فقط تو یه فروشگاه هست!

این همه وسایل جدید که هرروز میاد به بازار، اگه اگاهی نداشته باشیم ما رو درگیر میکنه. تو همه زمینه ها باید خیلی حواسمون جمع باشه.

مثلا همین اب پاش رو میگم. مامان من کلی گل داشت از قدیم اب پاش هم هیچوقت نداشت الان میری بازار کلی مدل های مختلف که هرکدوم یه کاربردی  و یه کارایی داره در طرح ها و رنگ های مختلف. منم برای جهیزیه گرفتم ولی میبینم اصلا باهاش راحت نیستم. الان گذاشتمش خروجی. اون پارچ پلاستیکی هم گذاشتم خروجی. با یه بطری یا حتی لیوان هم میتونم گلامو اب بدم 

یا مثلا تو بعضی خونه ها نگاه میکنی چندین مدل شکلات خوری و میوه خوری و شیرینی خوری و...

سوال اینه که همزمان از همش استفاده میکنین؟ معلومه که نه. خیلی کم پیش میاد از همه همزمان استفاده بشه.

الان یه نفر میاد میگه چرا من استفاده میکنم مثلا تو یکی شکلات فلان مارک می ریزم تو اون یکی شکلات فندقی تو اون یکی فلان شکلات. خب عزیزم اینم خودش اشتباهه چرا باید سه مدل شکلات تو خونه باشه!

یادمه قدیما بچه که بودیم عید که میشد همه فامیل یه مدل شکلات مربعی بود میخریدن که بهش میگفتن "کام"

الان چی؟ میری خونه هرکسی یه مدل شکلات میاره. همه هم میخوان همشو تست کنن بیینن چیه و چه مزه ایه 

بیایم ببینیم ایا یه دیس معمولی نمیتونه کار شیرینی خوری رو انجام بده؟ ایا یه قدح معمولی نمیتونه کار میوه خوری رو انجام بده. یه مدل پایه دار داریم یه مدل بدون پایه یه مدل دسته دار یه مدل بدون دسته. ایا همه اینا نیازه؟

اگه میخواین مینیمالیست بشیم به نظر من قدم اول اینه که تنوع طلبی رو کنار بذاریم. به نیازامون اگاه بشیم. خودمون رو به چالش بکشیم. این تنوع طلبی ها موقتا شاید بهمون حس رضایت بدن.

دور و برمون رو از وسایل خالی و خالی تر کنیم تا فرصت داشته باشیم که ببینیم حس رضایت و ارامش واقعی رو چجوری میتونیم بدست بیاریم و بهش برسیم 

همونطور که دوستان قبلا هم اشاره کردن یه شبه نمیشه مینیمالیست شد ولی خیلی خوبه که تو این مسیر باشیم و مدام خودمون و خریدامون و داشته هامون رو بذاریم زیر ذره بین...

اوه تازه فهمیدم  چقد زیاد نوشتم 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه چه نظری ما می تونیم  والا حتما راهنمایی می کردیم. 

بگیم دوست پسر داشته باش تو هم، بگیم با دوستات دوست تر شو که مثل فامیل بری باهاشون اینور اونور، بگیم عید رو بمون خونه فیلم ببین کتاب بخون... ؟؟؟!!! کلا روحیه و اخلاق خودتون خیلی مهمه خوب

🧡 
چه جوری درش میارید؟

بغلهاش پیچ هس .

یه طرفشو باز کردم .همونجور مونده نبستم مشخص نیس .زود زود درش میارم .

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
اگه میخواین مصرف گرا نباشین و درگیر این  سیستم نشین به نظرم  اول باید روی خودتون تمر ...

بیگگگگگ لایکککککک😍

من پارچ پلاستیکی ندارم. با پارچای کریستال مهمون آب میدم. حداقل به جز سالی چند بار مهمونی استفاده دیگه داشته باشه😁

اینی که گفتی توجیه میکنن که برای فلان موقع اون ظرفو میخوایم برای موقع دیگه یه ظرف دیگه دقیقا مامان منو توصیف کردی.

انقدر زیبا توجیه میکنه که خودشم خبردار نمیشه😅

بیگگگگگ لایکککککک😍 من پارچ پلاستیکی ندارم. با پارچای کریستال مهمون آب میدم. حداقل به جز سالی چند ب ...

اوه اینو بگو برا یه عده این ظرفها عین لباس میمونن میگن اخه قبلا فلانی این ظرف رو تو خونمون دیده.🙃

🧡 

سلام دوستان خروجی امروز من دوتا قابلمه سه تا تابه که کهنه شده بودن تصمیم هم ندارم جایگزین کنم اینا دم دستی بودن میخوام از قابلمه های سرویس استفاده کنم من برا جهیزیه یه سرویس چدن خریده بودم یه دست هم تفلون حالا برای اینکه قابلمه های دیگم دیرتر خراب شن چندتاهم مامانم داده بود الان اون از تفلون برای دم دستی استفاده میکنم ،یه رژ۲۴ساعته هم داشتم انقضاء تموم شده بود امروز هم بیرون بودم خداروشکر خرید نداشتم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
اوه اینو بگو برا یه عده این ظرفها عین لباس میمونن میگن اخه قبلا فلانی این ظرف رو تو خونمون دیده.🙃

دقیقه  یکی از فامیلای همسرم انواع ظروف پذیرایی برنجی مسی کریستالی و...داره ولی وقتی مهمون میاد خونشون تو یه سبد پلاستیکی یا بشقاب میوه میاره دلش نمیاد از وسیله هاش استفاده کنه همه ی ظروفاشو گذاشته تو دو تا بوفه و دکور و... بنظرم این کاملا اشتباهه آدم باید از داشته هاش لذت ببره 

خانوما تصمیم گرفتم بجای خرجای اضافه که هربار میرفتم بیرون چیزای بدرد نخور و اضافی میخریدم میخوام سکه ی پارسیان بگیرم از طلافروشی پرسیدم گفت از۱۸۰تومن هست بنظرتون فکر خوبیه؟

خروجی های امروز تا الان:

۲ تا پیرهن تو خونه ای خودم چون کهنه بودن

۲ تا دامن چون کوچیک بودن

۱۲ تا تاپ و تی شرت آستین کوتاه و بلند چون یا کهنه بودن یا کوچیک 

یه کلاه شال گردن که کادو بود هی می گفتم استفاده می کنم ولی در واقع دوستش نداشتم و بهانه میاوردم فقط چون یه عزیزی بهم هدیه داده بود سخت بود رد کردنش

یه لحاف از این قدیمی سنگینها که همسر ازش دل نمی کند امسال جلو چشمش نیاوردم امیدوارم سراغشو نگیره یکی دیگه هست برای استفادش

دو تا روتختی از این کارتونیا چند سالی بود استفاده میشد ولی امسال ورودی داشتم برا تخت بچه ها دیکه اینا باید می رفت

دو تا شمد که نو بودن ولی استفاده نشده بودن تا حالا پس قطعا بعد از اینم استفاده نمیشدن

یه پادری چون چند ماه پیش یکی دیگه گرفته بودم

خانم گلیا انقدر بالای کمد ها خوب شده ها هی میرم میام بازشون می کنم نگاهشون می کنم

🧡 
بیگگگگگ لایکککککک😍 من پارچ پلاستیکی ندارم. با پارچای کریستال مهمون آب میدم. حداقل به جز سالی چند ب ...

اره دقیقا توجیه کردن خودمون گاهی کار دستمون میده

من امروز کلی به خودم خندیدم 

پلوپزم رو میخواستم بذارم خروجی ازین مدل قدیمی هاست. دیشب ازش عکس گرفتم که بذارم دیوار و بفروشم. نمیدونستم اتوماتیک داره و خودش خاموش میشه. تو دفترچه ش خوندم اتوماتیکه. امروز میخواستم امتحانش کنم  برنج گذاشتم داخلش و رفتم سرکار. بعد هی تو فکرم انگار شیطون واقعا اومده بود میگفت دیوونه نگهش دار. ببین چقد خوبه برنجتو میذاری و میری سرکار. ببین چقدر خوبه و راحتی و...

دقیقا تو مغزم انگار دو تا نیروی خیر و شر داشتن با هم طناب کشی میکردن این میکشید اونور اون میکشید اونور 

دوباره اون سمت خیر مغزم میگفت: نه بابا جا نداری کجا میخوای بذاریش. تازه قابلمه هم دقیقا داره همون کارو برات میکنه اگه برنجتو کته کنی

اخرش خداروشکر نیروی خیر پیروز شد و گذاشتمش تو کارتن تا سریع خارجش کنم تا پشیمون نشدم 😁

اگه میخواین مصرف گرا نباشین و درگیر این  سیستم نشین به نظرم  اول باید روی خودتون تمر ...

چقدر حرفهات مفید بود.واقعا همینه.

یه جوری شده انکار تکلیف ووظیفه است که هر چی بازار ارائه میده باید تو خونه هامون باشه.از لباس تا لوازم خونه تا ظروف پذیرایی.به نظر من نظم وتمیزیه که اولویت داره وهنره.وگرنه خرید کردن خالی که کدبانوگری یک خانم نیست وهمه بلدن بخرند.

در مورد پذیرایی نبات وکشمش ویک نوع شکلات یا شیرینی یا کیک که خودم پخته باشم یا اماده کرفته باشیم پایه ثابت پذیرایی من.همین سه ایتم.بخصوص نبات وکشمش خیلی نی پسندند.

شادی صدام کنید