2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738374 بازدید | 44695 پست

حسودیم شد همگی در حال کارین ، ای گاش کسی من رو میبرد خونه اش رو خلوت کنم ، همینطوری استعداد خلوت کردن و مینیمال کردنم ، بی استفاده مونده 😎. هیچوقت خونه مون چیزی نداره که بدم بره . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسودیم شد همگی در حال کارین ، ای گاش کسی من رو میبرد خونه اش رو خلوت کنم ، همینطوری استعداد خلوت کرد ...

بیا خونه ما من هر کار میکنم خونمون  خلوت نمیشه 😅من خونم ظاهرش خلوته  ولی تو کمد و کابینت هام یکم شلوغه اصلا مینیمال نیست دارم تلاش میکنم  خورده ریزه های بدرد نخور بزارم خروجی ولی سخته برام

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
خروجی صبح من:یه جارو نپتون دستی

یه وقتهایی آدم فکر میکنه چیزی برای خروجی نداره،حس میکنه خب همه قابل استفاده هستن دیگه 

ولی یه همچین پستی از شما که میبینم با خودم فکر میکنم  من چقدر از جارو نبتونم استفاده میکنم؟!

به این جواب میرسم که واقعا در سال شاید یکی دوبار!!!

هروقت جایی کثیف بشه جاروبرقی میکشم خیلی خیلی کم پیش اومده یه جای محدود نیاز به جارو داشته باشه ...

پس جارو نبتون منم رفت تو کیسه خروجی ها

❤️

❌لایک❌
بیا خونه ما من هر کار میکنم خونمون  خلوت نمیشه 😅من خونم ظاهرش خلوته  ولی تو کمد و کابینت ...

می ترسم بیام ، خونه هر کس رفتم بعدا دیگه کمک نخواستن ازم ، اخه من خیلی تو سادگی سختگیرم . بلد نیستم عکس بذارم وگرنه از خلوتی کشوهام برات عکس میذاشتم .

یه وقتهایی آدم فکر میکنه چیزی برای خروجی نداره،حس میکنه خب همه قابل استفاده هستن دیگه  ولی یه ...

عزیزمی.اره یهو انگار  تو ذهن آدم جرقه می زنه.

در ادامه امروز ۴ تا کاسه خورشت خوری که ۲ تاش شکسته بود رفت خروجی.برای مهمان کاسه چینی استفاده می کنم برلی خودمون ارکوپال.پس نیازی به این ها ندارم.

شادی صدام کنید
می ترسم بیام ، خونه هر کس رفتم بعدا دیگه کمک نخواستن ازم ، اخه من خیلی تو سادگی سختگیرم . بلد نیستم ...

همون جا که متن پیام تون می نویسید یه مربع توش عکس کوه ویه خورشید بزنید روش می رید تو گالری گوشی تون.

البته تو عکس گذاشتن مختارید فقط گفتم بهتون بگم.

شادی صدام کنید

منم از این اویز لیوان آبچکان دارم،واسه جهازم بود اصلا ی بارم استفاده نکردم،چون کلا دوتا لیوان برای استفاده خودم و شوهرم میزارم روی آبچکان ،مادرشوهرم استفاده می‌کنه از اینا،بهش میگم اگه خواست میدم اگه نخواست می‌ره خروجی،،،ی ملافه تشک هم داشتیم ک دیگ کهنه شده میزارم خروجی

بچه ها من چندوقت پیش یه پارچ پلاستیکی گذاشتم خروجی ولی هنوز تو خونه س. حالا نگاه کردم دیدم اب پاش گل هام خیلی تو دست و پاس 

به نظرتون با پارچ میشه به گل ها اب داد؟ که اون پارچ رو نگه دارم و اب پاش رو بندازم بره؟ 

می ترسم بیام ، خونه هر کس رفتم بعدا دیگه کمک نخواستن ازم ، اخه من خیلی تو سادگی سختگیرم . بلد نیستم ...

عکس بزار راحته که  اونجا که متن تایپ میکنی بالا عکس  هست  کنار لبخند  شبیه کوه و  بزن رو اون عکس انتخاب کن از گالری ارسال کن فقط همین 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔