2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738476 بازدید | 44696 پست
توروخدا یه راهی یه پیشنهادی بمن بدید 🥺 بازم عید و سال نو رسید و من بخاطر تنهایی فقط باید تو خونه بش ...

من بعد سالها زندگی ب این نتیجه رسیدم. تنها بودن خیلی خیلی بهتر از بودن با خیلیا هست.. 

آدمای که حس بد بهت میدن نبودنشون خیلی بهتر از بودنشون هست

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
نه نمیذاره. هر از گاهی چی بشه یه ذره اجازه بده. اونم مگه تو مود پاکسازی باشه یه تیکه کوچولو بذاره پا ...

عین مامان من ، همیشه از جمع و جور کردن من کفری بود ، اصلا اجازه نمی داد کمکش کنم ، الان هم خواهرم اینطوریه ، کلا من که نزدیک میشم همه فرار میکنن و وسایلشون رو از جلوی دستم پنهان می کنن 🤣 دلم میخواد برم خونه همه رو خلوت کنم بیام ، کسی کمک خواست به من بگه ، خونه شلوغ تحویل میگیرم ، خونه خالی تحویلتون میدم در حدی که بشه توش فوتبال بازی کرد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای بعضی گازها لازمه حفظ تعادل گازه  مامانم چندین سال پیش این شیشه روی گازش شکست کلا مجبور شد ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم

من تو این یکی دوسال استفاده نکردم و کلا از اول جداش کرده بودم

دیروز شستمش گفتم بیارم بزنم که پشت گاز چربی نره ولی با حرفای دوستان پشیمون شدم 

پشت گاز هم فاصله بین گاز و دیوار رو درزگیر زدم که چربی نره پایین

این خیلی قشنگه ، حیفه عزیزم . من که همه از خلوتی خونه ام شاخ در میارن و هیچی هیچی نمی خرم و تازه همی ...

خخخ سخت شد ها من خودم دچار شک و تردید فراوون بودم که بذارمش خروجی یا نه. پست شما تیر خلاصی بود 😁 

فعلا نگهش میدارم چون عاشق رنگشم و دوسش دارم توش کشمش می ریزم

خخخ سخت شد ها من خودم دچار شک و تردید فراوون بودم که بذارمش خروجی یا نه. پست شما تیر خلاصی بود 😁&nb ...

اره منم عاشق رنگشم ، تازه سر سفره هفت سین هم می تونی ازش استفاده کنی ، چندتا سین بذاری توش ، یا کمی گل که ساقه هاش رو کوتاه کردی یا تخم مرغ های رنگ شده رو .⚘️

دوستان شما روشویی رو با چی میشورین؟ من با یه برس قالیشویی میشورم سریع تمیز میشه و گاهی حتی نیاز نیست تایدی چیزی اضاف کنم. 

و دیگه دیوارهای حمام و دسشویی رو با چی میشورین؟ 

خودم دیوار دسشویی رو فقط اب میکشم ولی واسه دیوار حمام یه برس از این بزرگا دارم که باهاشون حیاط هم میشورن یه چوب کوچیک بی استفاده داشتم که اون رو به عنوان دسته اش به کار بردم. خوبه سریع تمیز میکنه ولی از ظاهرش خوشم نمیاد. 🙁

دوستان در مورد گروه اعتراض هایی شد اینجا میگم  تموم شه این بحث.

تاپیک از سال ۹۷ فعالیتش شروع کرده تا شهریور ۱۴۰۱

۱۳۰ صفحه جلو رفته که چندان هم عکسی توش نبوده.

از شهریور تا الان که اسفند نزدیک ۴۰۰ صفحه رفته جلو که در بیشتر صفحات هم عکس پاکسازی اعضای فعال گروه هست.این نکته اول.

نکته دوم:تاپیک چند روز پیش بدون اینکه دلیلش بدونیم تعطیل شد وبا پیگیری اعضای فعال گروه وتگ گردن های پشت سر هم نی نی یارها در کمتر از ۵ ساعت برگشت .

سوم اینکه من خودم به شخصه چندتا تاپیک جهیزیه مینیما زدم استارتر تگ کردم اینجا معرفی کردم اعضای فعال لطف کردمد اومدند تو تاپیک من آدرس این تاپیک گذاشتند

چندجایی هم دیدم اعضای فعال گروه ادرس این تاپیک تو تاپیک های دیگه گذاشته بودند.

🌹قدرشناسی کار پسندیده ای.

شادی صدام کنید
دوستان در مورد گروه اعتراض هایی شد اینجا میگم  تموم شه این بحث. تاپیک از سال ۹۷ فعالیتش شروع ک ...

نکته چهارمم این اعضای فعال وثابت قطعا نمی ذارند این تاپیک از رونق بیافته وکمافی سابق گزارش ها وعکس ها اینجا خواهیم داشت.گروه صرفا برای عکس های شخصی تر وخصوصی تر خونه هامون.

با احترام به همه عزیزای دلم مواردی بود که جایز دونستم بگم ضمن اینکه سایت عمومیه هر نظری اگرچه توش توهین وبی احترامی نباشه گفتنش آزاده .

شادی صدام کنید
دوستان در مورد گروه اعتراض هایی شد اینجا میگم  تموم شه این بحث. تاپیک از سال ۹۷ فعالیتش شروع ک ...

دقیقا موافقم شادی جان. قرار نیست اینجا رو تعطیل کنیم. اون گروه برای صحبتها و عکسهایی هست که نمیتونیم اینجا بذاریم. خداروشکر با فعالیتهای اخیر تاپیک رونق گرفته و کاربرهای جدید میبینیم..

مشخصه که کسی نمیخواد اینجا رو ترک کنه و از دست بده اگر نه انقدر پیگیر برگشتن تاپیک نبودیم. خود من تو بیش از ده تا تاپیک جهیزیه و .. لینک اینجا رو گذاشتم و خوشحال میشم اگر آدمهای بیشتری از مصرف گرایی دست بکشن. کلی پیام و عکس اینجا گذاشتم و جزو فعالترین ها بودم. 

انشالا همه دوستان از جمله خود من این تاپیک رو با قدرت سرپا نگه دارن که افراد بیشتری با این سبک آشنا بشن

دقیقا موافقم شادی جان. قرار نیست اینجا رو تعطیل کنیم. اون گروه برای صحبتها و عکسهایی هست که نمیتونیم ...

واقعا تو روزای اخیر تک تک بچه ها از جمله خود شما عالی عمل کردید.

به امید خدا تاپیک با روال سابق ادامه داره هر چند که فعالیتش حتی دیروزم که عید بود وجمعه هم بود متوقف نشد.

شادی صدام کنید