2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739024 بازدید | 44705 پست
بچه ها من خیلی کاسه لگن پلاستیکی دارم ازشون بیزارم  احتمالا این هفته سه تا لگن استیل هم سایز س ...

منم همینطور  اگه خریدید لگن ابکش استیل میشه عکسشو بزارین منم میخوام بگیرم

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
منم جای حلقه زیاد دارم برم دست به کار شم ،فقط دسته گل خواستگاریم با چادر عروسم نگه داشتم 

جای طلاهایی که خریدیم،جای سرویس عروسی ام چوبی وشیک بود این همه قبلا گذاشتم خروجی.فقط دو سه تا نگه داشتم الان طلاها می ذارم توش.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستمال های من: سه تا دستمال برای خشک کردن ظرفها  یه دستمال به پاک کردن وسایل برقی یه د ...

الان یادم اومد یه دستمال هم تو کابینت سرویس بهداشتی دارم روشویی که می شورم باهاش خشک می کنم روشویی برق می زنه ولی جنس اش نازک یه جنس خوب باید بگیرم این بذارم خروجی

شادی صدام کنید
لوازم عقد: مانتوی عقد نگه داشتم به خواست همسرم. دسته گل عقد نگه داشتم. چادرنماز عقد باهاش نماز می ...

من دسته گل عقدم رو نگه داشته بودم. چندماه پیش دادم خواهرم برای عروسیش استفاده کنه هنوز برنگردونده. میگم بگیرمش کجای دلم بذارمش بذار پیش خودش باشه! ولی خیلی دوسش دارم دلم پیشش مونده 

گل کت داماد رو نگه داشتم که ست دسته گلمه که اگه دسته گلم رو برنگردوند اونو نگاش کنم دلتنگیم رفع بشه! 

خانواده شوهرم تور از کسی گرفته بودن گفتن ما رسم داریم تور برای سید باشه وفلان ... بعدش با خودشون بردنش. به شوهرم گفتم من دوس داشتم مال خودم باشه. شوهرمم پیگیر شده بود و صاحب تور، تورو هدیه فرستاده بود برای من! وقتی گرفتمش عوض اینکه خوشحال بشم ناراحت شدم که عجب اشتباهی کردم دستی دستی یه وسیله به وسایلم اضافه کردم.

بعد از عقدم خاله م اومده بود دیدنم تور عروسیش رو که مال چهل سال پیشه برام اورده بود گفتم خدایا کاش ازت یه چیز دیگه خواسته بودم الان همه تور بارونم میکنن 😁

تازه خودمون هم یه پارچه سفید تزئین شده اماده کردیم که اگه خانواده شوهر با خودشون تور نیاوردن اون باشه. الان سه تا شو دارم و نمیدونم باهاشون چیکار کنم 

کله قند عقدمم ما رسم داریم توی بله برون داماد میشکنه. اونم همینجوری شکسته یه مدت بود، مامانم گفت ببرش خونت. منم گفتم بیار بشکونیم بخوریم بابا حوصله داری. تو عقد که بودم حسابشو رسیدم 😁

چادرعقدم و کله قندکوچولوهام و جای حلقه هامون رو نگه داشتم، هنوز زوده بذارم خروجی

خانم ها این قاشق مربا خوری سرویس دم دستی ام ولی اصلا استفاده نکردم.چون به نظرم کوچیکه وکاربردی نیست. ...

برای نی نی به دنیا بیاد لازمت میشه برای غذا دادن به بچه کوچیک سایزش خوبه واسه بستنی دادن به بچه من تا حالا یه دست شش تایی قاشق کوچیک گرفتم دوتاش مونده نمیدونم بچه ها قاشق ها رو چیکار میکنن یا دور از چشم من میندازن زباله 🤔

برای نی نی به دنیا بیاد لازمت میشه برای غذا دادن به بچه کوچیک سایزش خوبه واسه بستنی دادن به بچه من ت ...

نه.تصمیم گرفتم این ها بذارم خروجی.

برای نی نی که شما می گید همون قاشق مربا خوری وچای خوری سرویس مهمانم استفاده می کنم.

شادی صدام کنید
بچه ها من خیلی کاسه لگن پلاستیکی دارم ازشون بیزارم  احتمالا این هفته سه تا لگن استیل هم سایز س ...

چقدر با استیلهایی که می خوای بخری موافقم من😁

قاشق مربا خوری برا ما خیلی کاربردیه چون سهم خیلی چیزهایی که به بچه ها میدم یا خودم استفاده می کنم با اونه. کره بادوم ارده شیره شکلات صبحانه و... اینه که هم صبحها برام کار می کنه هم تو وعده عصرونه که کنار میوه یه ق م یه چیزی از همینا که گفتم میذارم براشون.

قاشق شربت خوری ولی ببین شربت رو چطوری میارین دیگه. اصلا شربت می دین؟ می خورین؟  همون موقع اماده می کنی تو لیوان میریزی یا موقع خوردن هم میزنین؟ من ۱۲ تا دارم که فقط گاهی به کارم میاد البته برا مهمونم گاهی شربت اینا میارم که از همینا استفاده می کنم.

به جاش اصلا چای خوری کاربردی نداشته برام بعضیاشو گذاشتم تو ظرف ادویه ها بقیشم دادم رفت.

🧡 

بچه ها یه خوبی این تاپیک این بود که من با اینکه سالهاست پاکسازی می کنم ولی در موردش با همسرم هیچ وقت حرف نزدم.الان تک وتوک گاهی بهش میگم تو ذهنش بشینه.مثلا دیروز بهش گفتم یه سری وسیله هست باید ببریم خونه باغ برای پذیرایی از مهمونامون خداروشکر مخالفت نکرد‌.

اینجوری کلی فضا برام آزاد میشه.

شادی صدام کنید
منم تنها چیزی که توش مینیمالم همین وزن و تغذیمه. وزن قبل بارداریم ۵۰ تا ۵۳ و قدم ۱۶۰.  این ...

گلی بزار بره. من همون جا تو سالن همه چیز رو بخشیدمشون رفت. فقط خود لباس عروسی و تورشو اول دادم به چند تا از دوستام بعد هم گفتم ببخشنش به خیریه.

🧡 
منم جای حلقه زیاد دارم برم دست به کار شم ،فقط دسته گل خواستگاریم با چادر عروسم نگه داشتم 

جای حلقه هارو اگه سالمن و زیادن میتونین ببرین بدین به طلافروش ها که استفاده دارن

ب نظرم اینام خوبه

نه نگیر دوست جان

کشوت خیلی مرتبه من الان که دارم همه چیزا رو کم می کنم هی دونه دونه سبد و نظم دهندست که داره خالی میشه و وقتی تعدادشون کمتره بدون نظم دهنده ها بهتر و زیبا ترن

فکر کن یه کشو که توش یه سبده دستمالا اون تو هستن خوب چه کاریه؟!

🧡