2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738947 بازدید | 44705 پست
یه سوال ...حبوباتو چرا یخچال میزارین؟   اگه نگرانه حشره زدنین داخل چند تا پلاستیک بزارین یه شب ...

اتفاقا جدیدا حبوبات میریزم تو بطری میزارم فریزر بعد چند روز در میارم هیچیش نمیشه  ولی کلا خیلی از خواروبار و اینا دارم  هرچی کم میکنم و مصرف میکنم اصلا منظم نمیشه مثل کابینت های دوستان

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
خانما چقدر برای خودتون و بدنتون هزینه میکنید؟ ما اول زندگی هستیم و درگیر خرید ملک و ماشین و..شدیم و ...

ما تا این بارداری درگیر هزینه های خونه واتفاقات دیگه وخیلی ویژه هزینه های کمر شکن درمان ناباروری بودیم.

پارسال شب عید کراتین کردم خوب بود راضی بودم.هنوزم کراتینش نرفته چون بیس موهای خودم صاف‌.

هزینه دیگه ای ندارم.اصلا 

فقط کوتاهی جلوی مو.

به امید خدا نی نی به سلامت به دنیا بیاد خیالمون راخت شه یه لیست دارم از مهارت هایی که دوست دارم یاد بگیرم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما چقدر برای خودتون و بدنتون هزینه میکنید؟ ما اول زندگی هستیم و درگیر خرید ملک و ماشین و..شدیم و ...

من اعتقادی به کارهای پوستی ندارم مثل جوانسازی وفشیال 

فیبروز هم چندبار انجام دادم پوستم گود شد و خیلی بدشده بود که دکتر پوست رفتم گفت این ارایشگرها یه دوره کوتاه می بینن آنقدر تخصص ندارن از پوست البته جسارت نشه تجربه میگم و بوتاکس وکراتین دوستانم انجام دادن راضی بودن

راجب پاکسازی ذهن که  گفتین من الان یه مساله ای یکسال بیشتر شده هر کار میکنم پاک نمیشه از ذهنم البته کمرنگ شده واقعا پاکسازی ذهن کار  هرکس نیست مهارت میخواد به نظرم یا کمک مشاور 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

از هرچیز بگذرم از وسایل مراقبتی پوستم اصلا 

الان در حال حاضر ضد لک +کرم دور چشم+آبرسان+کرم واسه منافذ پوست+فوم شستشو+ژل بانوان +ضد آفتاب+شامپو نرم کننده و شامپو موهای رنگ شده اینا رو تا می‌بینیم نصف شده دوباره فکر خریدشون میفتم 

موهامم هر دوماه یه بار رنگ میزنم اصلاح صورت هفته یه بار رو میرم +لیزر فول بادی هم که انجام دادم 

کراتین و تزریق ژل و کاشت ناخن و پاکسازی عمل زیبایی اینا که اصلا ابدا انجام نمیدم 

با یه مقدار پس انداز خودم یه مقدار شوهرم بهم داد دندونام درست کردم

تو فکر رژیمم کی و کدوم شنبه باشه خدا میدونه😄

یه تتو چشم زدم که حالت چشمام از گردی بیاد بیرون  (خط چشم هرکاری کردم بلد نشدم )دیگه تتو زدم راحت شدم 

مجردی ابروهامم اونقد نازک کم بود که دوبار از سمت مدرسه مامانم خواستن گفتن دخترت ابروهاش برمی‌داره 😐و خانواده من که مذهبی بودن جرات نداشتیم بدون چادر جایی بریم😶چه برسه دست به ابرو بزنیم خلاصه  آرزوم این بود بعد ازدواج ابروهام تتو بزنم که الان ده سالی هست تتو زدم

دیگه اوج اهمیت دادن به خودم همینا بود

تو گوشیت چه خبره؟  کانالای تلگرام؟ پیج ها اینستا؟ چند تا کانال داری که ماه به ماهم نمیری سرا ...

وای من دارم خیلی اسکرین شاتو پیامای ذخیره شده

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
راجب پاکسازی ذهن که  گفتین من الان یه مساله ای یکسال بیشتر شده هر کار میکنم پاک نمیشه از ذهنم ا ...

منظورم اینه خودم نتونستم ذهنمو پاکسازی کنم اگه راه و روشی هست بگین لطفا

شما عالی هستیییی🤗🤗🤗 واقعا عالی یه مرحله از مینیمال شدن قطع کردن ارتباط با آدمایی هست که حالمون ...

وقتی جز فامیل شوهر باشن و اون قبول نمیکنه چیکار کنیم

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

من معروفم به این که هر کس بخواد خونشو جمع کنه فقط منو باید ببره همه چیزو میریزم دور 😂وای اصلا حوصله چیز اضافی ندارم تو خونم هیچ چیز اضافی ندارم لباسام تا یکم غیر قابل پوشیدن میشن نگه نمیدارم یا اگر دیگه خوشم ازشون نیاد میندازم میره لباسای بچه هام و شوهرم همینطور اصلا چیزی رو نگه نمیدارم ظرف و ظروف هم به اندازه دارم اصلا چیز اضافی نمیخرم 

پاکسازی این دوسه روز که نبودم ،یه جفت کفش که تک سایز بود گرفتم ولی پوشیدنی اذیت میشدم

یدونه لباس مجلسی چندتا لباس خونه چهارتا مانتو تابستونی

دوتا لباس زمستونی دخترم که کوچیک شده بودن دیگه حسابی کشوهام خلوت شدن یه گلدون با گلای مصنوعی هم گذاشتم کنار بدم مامانم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.