2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738746 بازدید | 44704 پست
خروجی ها ی امروزمن  دو تا کیف  ی کاپشن  ی پالتو  چند تا شال و روسری  س ...

ی مایو هم هست دو‌سه بار بیشتر نپوشیدم ب نظرتون اشکال داره بدم ب کسی ؟

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما اگه موافقید آخر هفته ها بذاریم برای پاکسازی ذهن مون.

منم دوست  دارم اما چطور. پاکسازی ذهن بلد نیستم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
موافقم باهاتون👌 من قبلا هرچی میخواستم بذارم فروش میذاشتم تو یه کانال،تو ایتا بابت هر آگهی ۲تا۵توم ...

معمولا شوهرا پایه فروش نیستن

شوهرمنم میگه بده نیازمند و خیریه ولی نفروش،واقعا لجش میگیره مثلا اگهی میزنی پنج میلیون ولی مشتری پیدامیشه میگه اگه یک میلیون میدی میخام 🥴🤷

وقتی میدی نیازمند دعای خیرش و انرژی مثبتش هزار برابر اون پولو بهت برمیگردونه

لیلی دیلی هرچیو خوب اموزش داد ولی اصلا تو زمینه خیرات موفق نبود،اون حتی یک جفت جورابم تشویق میکنه تو کمدا بفروشید😐😐😐

معمولا شوهرا پایه فروش نیستن شوهرمنم میگه بده نیازمند و خیریه ولی نفروش،واقعا لجش میگیره مثلا اگهی ...

من ی قابلمه روحی بزرگ و دو تا بالش سنتی بزرگ سنگین پر دارم تو مخم هستن می‌خوام بزارم دیوار 

پاکسازی ذهن من بلد نیستما همینطوری دارم میگم اصلاح اش کنید:

من یه کتاب می خوندم نوشته بود شما حواستون نیست ولی تو ذهن تون با ادما دعوا وجر وبحث می کنید

بچه ها اگه همچین اخلاقی دارید بذارید کنار.

اخرین متلکی که از مادرشوهرتون شنیدید باید پاک کنید از ذهنتون.

یه خاطره بد از یک مهمونی یا مسافرت

کلا هر چی که تو ذهنتون ویاداوری اش ازارتون میده از ذهنتون حذف کنید به نظر من کار خیلی سختیه.

حتی اگه وقتی دستتون برید درد کرد اون فراموش کنید.

فقط نمی خوام گزارش دادنش اون حس بد یا خاطره بد تعریف کنید .چون روند تاپیک به سمت وسوی خوبی پیش نمی ره‌

شادی صدام کنید
پاکسازی ذهن من بلد نیستما همینطوری دارم میگم اصلاح اش کنید: من یه کتاب می خوندم نوشته بود شما حواست ...

اگه هم با این مبحث موافق نیستید می تونیم اخر هفته ها به تغذیه مینیمال،پوشش مینیمال،یا مشورت گرفتن در مورد خریدای جدیدمون صحبت کنیم.

شادی صدام کنید
معمولا شوهرا پایه فروش نیستن شوهرمنم میگه بده نیازمند و خیریه ولی نفروش،واقعا لجش میگیره مثلا اگهی ...

شوهر منم پایه فروش نیست الان یه مینی واش و لباسشویی و سبزی خورد کن یه سرویس چینی و یه سرویس سفال دارم گذاشتم راه پله اصلا نگاهشون هم نمیکنه میگه وقت نمیکنم دیگه مادرشوهرم گفت من لباسشویی رو میخوام هرچقدر باشه پولش میدم ولی من قبول نکردم گفتم پولش لازم ندارم شب میگم براتون بیاره شماره یکی از اقوام شوهر خواهرشوهر بهم داد گفت این خانمه مخاطبان واتساپش زیاده وسایل میذاره واسه فروش اون وسیله فروش بره صد الی دویست البته بستگی به جنس داره که چقدر ارزش داره بابت فروشش میگیره

هنوز نمیدونم منتظرم شوهرم بیاد خونه مشورت کنم ببینم یه وقت ناراحت نشه 

خانما چقدر برای خودتون و بدنتون هزینه میکنید؟

ما اول زندگی هستیم و درگیر خرید ملک و ماشین و..شدیم و فقط کار و پس انداز شده کارمون

نهایتا اینکه چند دست لباس خوب بخریم برای خودمون یا حتی غذای خوب بخوریم

ولی هروقت خواستم برای خودم،مثلا کراتین و بوتاکس و فیبروز ابرو و...هزینه کنم ندای درونم گفت نه پولشو پس انداز کن طلا بخرگرون شه،فلان چیزو بخر فلان کن🥴😐😁

ولی امسال میخام بخودم برسم

امشب نوبت کراتین موهامو گرفتم

از هفته دیگه باشگاه میخام برم و پاکسازی پوست صورت

میخام صفا بدم بخودم

دیگه پس انداز تا مدتی بسه

حتی میخاستم برای عید تغییر دکوراسیون بدم و مبل جدید بخرم ولی پشیمون شدم

اولویت خودمم