2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
من اون همه ندارم امروز ۲ تا کشو مرتب کردم (خونه تکونی رو از اتاق خواب و لباس دارم کم کم شروع میکنم ) ...

اووووه خبر نداری دیگه هیچی لباس برای خودم نموند!

من یه دوره خیلی لاغر بودم بخاطر داروهایی ک میخورم خیلی چاق شدم دیگه هیچکدوم ب دردم نمیخورد! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مالش کوچک 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

یه شال مجلسی که از شروع کرونا دیگه استفاده نکردم چون مراسمی نداشتیم و دیگه ازش استفاده ای ندارم. 

سه تا شومیز به خاطر جنسشون که تو تابستونا گرم بودن و زمستونا سرد خیلی کم استفاده میکردم گذاشته بودم تو زیرزمین ببینم نظرم عوض میشه در مورد استفاده یا نه،که خداروشکر استفاده نمیکنم.

دوتا بسته جوراب که سوغات بودن به خاطر اندازه و جنس و رنگشون پسندم نیست.

رفتن خروجی❤️

❌لایک❌

دوتا روسری سوغات که قواره ش کوچیکه مورد استفاده م نیست

یه بلوز لمه که به خاطر جنسش و اینکه باید یه چیزی زیرش بپوشم باهاش راحت نیستم و خیلی وقته ازش استفاده نکردم 

یه مقنعه که با مانتو شلوار اداری استفاده میشد مانتو شلوارشو سه ماه پیش دادم رفت گفتم شاید مقنعه ش به کارم بیاد که اینطور نبود.

رفت خروجی❤️

❌لایک❌

یه جامهری و مهر کوچیک(سوغات) مورد استفاده م نبود.

یه شلوار پسرم کوچیکش شده بود.

دوتا حوله که جنسش طوری بود پرزهاش به دستم میچسبید اصلا خوشم نمیومد مامانم یه بسته ۶ تاییشون سوغات اورده بود که قبلا مابقی رو گذاشته بودم خروجی.

همه رفت خروجی❤️

❌لایک❌
وای چقد عاااالی افرین بهت  یعنی هیچ جای دیگه خونه لباس نداری  همشون تو کشو پاتختی؟ خیلی خ ...

مرسی عزیزم نه کلا وسایل همین هاست.ساک ها وچمدون های بالای کمد خالیه.مانتوها،شومیزها،شلوارها ،لباس مجلسی تو کمد دیواری آویزون.

کشو پاتختی نه ها،کشو میز توالت ام.ولی طولش وعمق اش زیاد نیست.متوسط

شادی صدام کنید

دخترا مامانم فرش به اندازه کافی داره پارسال به پیشنهاد یه عزیزی یه فرش ۱۲ متری خرید که اصلا طرح قشنکی نداشت مامان من همش باید بشوره جابه جایی این فرش براش سخته الان با ابجی ام اومده بود اینجا با ابجی ام راضی اش کردیم گفتیم حالا که شستی اش دیگه پهن اش نکن از این ماشین ها شب عید میاد خرید وفروش فرش دارند

بفروش به اون ها دیگه هم نخر.گفت باشه حالا ببینم انجام میده

شادی صدام کنید