2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738271 بازدید | 44695 پست
دقیقا همین امروز بچه هام گذاشتم پیش مادرم رفتم بازار بازم فکرم مشغول شد که چقدر مرتب کنم کمک کنم ولی ...

عزیزم در حد توانت انجام بده

هزار برابر هم انجام بدی وظیفه فرزندی رو بجا آوردی

اما

با بقیه صحبت کن که اونام در ماه یک روز به مادرتون کمک کنن

و اگه میبینی مادرتون توان مالی دارن ،برای انجام کارها از افراد دیگه کمک بگیرید

و یا بقیه خواهر برادرها هم هزینه رو تقبل کنن و کسی رو برای اینکار در نظر بگیرید

معمولا آخرهفته ها که به مادرتون سر میزنید بگید اون شخص بیاد و نطافت کنه که خودتون هم نطارت داشته باشید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خسته نباشید خانمهای کار درست...فکر نمیکردم خودمم تا بحال انقدر کار درست باشم🤗 ورودی رو سفت و سخت ک ...

بنظرم ببخش به کسانیکه نیاز دارن

حیفه والا

من از لباسای پسرم فقط یه ست که تو بیمارستان تنش کردمو قاب گرفتم به دیوار اتاقش 

و بقیه لباساشو دادم به یه دوست برای پسرش دنیا اومد

چون خودم قصد بچه دوم نداشتم و خیللی خداخواسته است دخترم😍

و الان سعی میکنم کم بخرم برای هردوتاشون 

اما هرلباسی قابل استفاده مونده رو میبخشم

و باز اگه لباسای پسرم رنگش برای دخترکوچولوم مناسب باشه با پیراهن براش ست میکنم

چون منطقه ما تقریبا ۹ ماه از سال سرده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا. کلا مامانامون تو یه دنیای دیگه ان😄

خیلی دنیای ترسناکیه !

حس کنی فقط باید ورودی داشته باشی و جمع کنی و اصلا دور ریز نداشته باشی

رها نیستی از تعلقات 

راحت نمیتونی از دوست داشتنی هات بگذری یا ببخشی به دیگران

❌لایک❌
بچه ها در مورد حال روحی که گفتین منم الان یکسال و نیم حال خوبی ندارم از وقتی پدرم رو ازدست دادم،هنوز ...

در این مورد منم تا حدودی با از دست دادن یکی از عزیزانم همین حالاتو داشتم 

دیدن تجارب مرگ موقت افراد تو مستند پژوهشی زندگی پس از زندگی باعث شد خیلی دیدم عوض بشه،چقدر حالم خوب شد 

رفتم قسمت های سالهای قبلشم دانلود کردم و کم کم میدیدم 

از این رو به اون رو شدم 

❌لایک❌
بچه ها در مورد حال روحی که گفتین منم الان یکسال و نیم حال خوبی ندارم از وقتی پدرم رو ازدست دادم،هنوز ...

منم دقیقا مثل شما هستم..توی این یک سال و نیمه گذشته سه تا اتفاق خیلی بد و بزرگ برام افتاد یکیش از دست دادن پدرم بود ،سه ماه شد,,,,,منم مثل شما اصلا باورم نمیشه و هر ثانیه پدرم و خاطراتش جلو چشممه،،من حس عذاب وجدان زیادی هم دارم.مثلا دخترم بازی می‌کنه براش ذوق میکنم یا میخندم  بعد همش میگم تو چرا خندیدی تو پدرت رو تازه از دست دادی،یا براش قرآن میخونم ۲سوره میگم خب بسه،بعد میگم وااای چرا گفتی بسه الان بابا دید و ناراحت شد من براش وقت نزاشتم🥺💔خیلی زیاد شد ببخشید ،این تازه ی بخششه بخوام همشو بگم......

در این مورد منم تا حدودی با از دست دادن یکی از عزیزانم همین حالاتو داشتم  دیدن تجارب مرگ موقت ...

منم دیدم حتی کتاب زندگی پس از مرگ رو هممون خوندیم با خواهر و برادر،فایل صوتی اش رو مجدد گوش دادم ولی موقته،

منم دقیقا مثل شما هستم..توی این یک سال و نیمه گذشته سه تا اتفاق خیلی بد و بزرگ برام افتاد یکیش از دس ...

بعضی ادمها تو زندگی ادم همه چیزن ،با رفتن بابام زندگی هممون فلج شد یجورایی،به زور سرپاشدیم ولی همش ظاهریه،الان مناسبتی باشه وقتی دسته جمعی با خواهر و برادرم عکس میگیریم بعد که نگاه میکنم اصلا با عکسهای قبلی مون قابل مقایسه نیست لبخند و نگاهمون انگار واقعی نیست،

منم دیدم حتی کتاب زندگی پس از مرگ رو هممون خوندیم با خواهر و برادر،فایل صوتی اش رو مجدد گوش دادم ولی ...

زمان لازم دارید و تدوام اینکه باور کنید اون حالش خوبه و به سفری رفته که دیر یا زود همه ما میریم و بهشون ملحق میشیم

خدا بهتون صبر و توان بده ان شاالله

❌لایک❌
من دارم ولی از اول به زور خریدم و الانم جمعش کردم  .هیچوقت دوست نداشتم ظرف به نمایش بذارم. بنظر ...

واقعا چقدر زیبا گفتی..هیچ ظرفی قابل نمایش دادن نیس 👌👌👌

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من نمی دونم چرا گرفتم حالا مثل چی پشیمونم چون با لولی بازی گرفتم الان می خوام رد کنم شوهرم می گه نه ...

بفروش بره..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوهرتم چیزی گفت بگو آدما روز ب روز نظرشون و سلیقه اشون عوض میشه.. قرار نیس همیشه به یک شکل و نظر بمونن...

بوفه خدایی دیکه خیلی خز شده .. ردش کن بره 

بچه ها من عید دارم میرم یک هفته مسافرت... البته مسافرت در واقع خونه مادر و مادر شوهر و خواهرها..... 

از اونجایی ک من در زمینه لباس مینیمال نیستم ب نطرتون چ دست لباس برای خودمو و دخترم و همسرم بردارم؟ عیذ دیدنی و بازار و گاها تفریح....

بچه ها من عید دارم میرم یک هفته مسافرت... البته مسافرت در واقع خونه مادر و مادر شوهر و خواهرها.....& ...

منم شرایطم مثل شماست . یک دست بیرونی مهمانی . یک دست بیرونی طبیعت گردی. دو جفت کفش . دو دست خونگی راحتی . دو دست خونگی مهمانی . با مقدار کمی لوازم آرایش. برا دختر مدک اون موقع پنج ماهه س پنج دست خونگی دو دست بیرونی.

برا همسرم هم دو دست خونگی دو دست بیرونی 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

من مجرد که بودم کلی لباس میبردم برای مسافرت  با خودم با اینکه میدونستم چه لباسی با چه شلواری مثلا ست میشه ولی باز زیاد میبردم همیشه هم کلافه میشدم بیشتر  حتی بعصی لباس ها وقت نمیشد بپوشم ولی الان که متاهلم  خیلی خیلی کمتر لباس میبرم با خودم    چون بعضی مسافرت ها خرید هم دارم کمتر لباس میبرم که اونجا اگه لباس لازم داشتم راحت خرید کنم  

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔