2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738618 بازدید | 44700 پست
اینحا تنها تاپیک مفید ک تا الان دیدم دیگ چه تاپیک هایی دیدی مفید بوده ممنون میشم بگی 

و این تاپیک معروف و دوست داشتنی 

فکر میکنم تناسب اندام و این سبک زندگی مینیمالستی همسو هستنhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/5578841/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار-تاپیک-جامع-چالش-جدید?postId=194782928

❌لایک❌
اینحا تنها تاپیک مفید ک تا الان دیدم دیگ چه تاپیک هایی دیدی مفید بوده ممنون میشم بگی 

تاپیک دوست داشتنی من  https://www.ninisite.com/discussion/topic/9047169/زنانی-که-کتاب-میخوانند-برای-جوامع-نابرابر-خطرناکند?postId=275029991

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم به نظرم انرژی میده واسه مدیریت کارای خونه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/254305/برنامه-و-راهکاربرای-مدیریت-کارهای-خونه?page=1

❌لایک❌
اینم به نظرم انرژی میده واسه مدیریت کارای خونه  https://www.ninisite.com/discussion/topic/254 ...

همگی عالی مرسی دوست خوبم 

واقعا لطف کردی

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
همسرم جاروبرقی قبلی مون +مقداری موکت اضافه+یه تابلو دیواری جمع کرد فردا ببره خونه باغ. چندتا قلم وس ...

خونه باغ داشتن خیلی خوبه ، آدم خونشو خلوت میکنه🤣

ما منتظریم هروقت خونه باغ ساختیم کلی وسیله هست ببریم بزازیم اونحا😁

مامانامون هردو رختخواب دادن ما اونقدر مهمون نداریم خب تو باغ بیشتر مهمون میاد هروقت بسازیم میزارم داخل باغ

خونمون الان کوچیکه ۵۵ متره ولی دوسش داریم مشکلمون این که یه خوابس،  با این که تا جا داش کمد دیواری زدیم باز جا کم داریم 

من موقع جهیزیه هم ارکوپال خریدم برای مهمان هم چینی که اضافی بود واقعا ، مادرا آدمو مجبور میکنن

مسلما ارکوپال ها رو بعدا میبرم باغ

ما خونه تکونیمون رو بهمن انجام دادیم 

تا تونستم هرچی که الکی تو خونه بود گذاشتم کنار ولی زیاد نبودن

لباسا رو با همسرم ریختم جلو دست ، یه سری ها گذاشتیم واسه خیریه ، یه دسته رو گذاشتیم مخصوص باغ که وقتی خونه ساختیم یه سری لباس اونجا باشن 

یه سری لباس زیر و جوراب سوراخ و ... ریختم دور

یه سری دارو ریختم بیرون ، کلی سس کوچیک داشتم ریختم رفت تاریخ گدشته بود ، یه سری ادویه بود مثلا پودر زیره اینا استفاده کم بود تاریخش گذشته بود که اوایل ازدواج سر جوگیری همه چی خریده بودیم🤣

یه سری شیشه آبلیمو کوچیک داشتم درش خوب نبود ، با یه سری طرف پلاستیکی اشتباها روش آب‌جوش ریخته بودم تهش قر شده بود و از این جور چیزا رو گذاشتم کنار ...

ما تو خونمون چیزی که زیاده گل و گیاه دوس داریم 😍

بعد من هرچی که ازش استفاده نکنم رو مخمه

ما ست گوشتکوب برقی کامل داریم با رنده و خردکن و همزن و این چیزا ، تو این یه ماه بعد دوسال چن بار ازش استفاده کردیم

من مینیمالیست کامل نیستم ولی خب در این حد از خودم راضیم

من و همسرم عاشق طبیعتگردی هستیم و تو برناممونه در اینده یه کمپر بخریم و باهاش سفر کنیم  من مجر ...

ای جانم چه قشنگ نوشتی 😍

علی مونا رو تو اینستا دنبال میکنی؟

اتفاقا داشتم دیشب به همسرم نشون میدادم

بهش گفتم ببین این دوتا ۲۰ ساله ازدواج کردن چندین ساله کل خونه زندگیشون این کمپر هست

اره متاسفانه یکسره پیام میدن گزارش میزنم و با شوهرم به پیاماشون میخندیم لباس مجلسی هم گذاشتم همون د ...

دوست منم تعریف می‌کرد میگفت لباس مجلسی گذاشتم کلی زنگ چرت و پرت

ببین فک کنم کمدا بهتر باشه برای لباس

البته من از هیچ کدوم استفاده نکردم

سلامت باشی عزیزم  نه زیاد 😄 کلا خونه مامانا (البته نه همشون)نیاز به پاکسازی اساسی داره ولی ع ...

اتفاقا مامان من عشق دور ریختن هست

یعنی بهش می‌گفتیم که ما رو دور نریزی یه وقت🤣

هرکدوممون یه خاطره دردناک داریم که یه سری وسایلمونو می‌ریخت دور که ما دوسش داشتیم😁

برعکس بابام اعتقاد داره هرچیزی که به خار اید روزی به کار آید

پسر منم پوشکو راحت گذاشت کنار،اما فقط ایستاده دسشویی میکنه،قصری و صندلی و تبدیل توالت فرنگی هم به نو ...

عزیزم😪

با تشویق و جایزه دادن چی؟

من خودم تا جای ممکن این روش رو انجام نمیدم ولی گاهی نتایج خوبی داره. براش جایزه بخرین شاید حل بشه.

ای جانم چه قشنگ نوشتی 😍 علی مونا رو تو اینستا دنبال میکنی؟ اتفاقا داشتم دیشب به همسرم نشون میدادم ...

ممنونم

اره عزیزم علی و مونا و آسو رو خیلی یه مدت دنبال میکردم

دقیقا زندگی ون لایفی نمونه کاملیه از زندگی مینیمالیستی. همه چی رو در حد رفع  نیازای اولیه دارن 

دوست منم تعریف می‌کرد میگفت لباس مجلسی گذاشتم کلی زنگ چرت و پرت ببین فک کنم کمدا بهتر باشه برای لبا ...

ببین لباس مجلسی گذاشته بودم لباسم کاملا استین دار و پوشیده بود تنم کرده بودم عکس گذاشتم خیلی هم عکس ناجوری نبود. اینقدر اقایون پیام دادن بهت میاد که از فروشش پشیمون شدم 🤣 کمدا هم چندتا چیز گذاشتم اصلا فروش نرفت. فعلا بیخیالش شدم