2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738862 بازدید | 44705 پست
مارتین جان یه چیزی بگم ناراحت نشی ها به نظرم این راف اینجا بدتر شلوغ کرده به جای نظم دادن همون ایستا ...

نه عزیزم چرا باید ناراحت بشم اتفاقا نظراتتون رو میخونم خیلی هم خوشحال میشم 

درست میگی به نظر خودمم شلوغ شد ولی میترسم بذارمش خروجی شوهرم بیچارم میکنه.  پارسال میخواستم بخرم گفت نمیخواد بخری یه چیز اضافیه من اصرار کردم که لازم دارم 😁 از طرفی مستاجرم هستم، با خودم میگم بذارم خروجی معلوم نیس کابینت های خونه سال اینده چه مدلی باشه

خلاصه که به قول شما اگه ورودی هامون رو سفت و سخت کنترل کنیم دیگه این مسائل پیش نمیاد که حالا با این چه کنم و سر دوراهی بمونیم! 

نه عزیزم چرا باید ناراحت بشم اتفاقا نظراتتون رو میخونم خیلی هم خوشحال میشم  درست میگی به نظر خ ...

می دونی من تجربه اش داشتم گاهی ما یه وسیله ای می دونیم نیاز نداریم ولی الکی جاهای مختلف ازش استفاده می کنیم تا خودمون برای خریدنش توجیه کنیم.

این راف بذار کنار شاید جای بهتری لازمت شد.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه تا سبد در سه سایز خوشگل دارم یه مدت گذاشتم کابینت،یه مدت گذاشتم تو یخچال توش میوه می ذاشتم[یخچال قاعدتا جا میوه ای داره]آخر دیدم واقعا نیازی بهشون ندارم.دیگه جمع کردم گذاشتم کنار هر وقت سبدهای فعلی ام خراب شد اون ها استفاده می کنم.

دوتا سبد کوچلو جدا بعد از ازدواج خریدم همش این ور اون ور می ذارم به دردم نمی خوره

سه تا سبد کوچلو یه مدت کره های یخچال می ذاشتم توش

یه مدت کارتر شیرینی پزی می ذاشتم یه مدت گذاشتم تو کشو ایتم های لوازم ارایشی می ذلشتم اخر جمع کردم گذاشتم کنار 

چون اصلا خریدشون اشتباه بوده.

شادی صدام کنید

خانوما چند روز پیش به یه نکته ای توجهم جلب شد و این دو روز که تو موقعیتش قرار گرفتم اجرا کردم 

از مهر همه بچه دار ها گرفتار انواع ویروس ها و سرماخوردگی های هرگز نرو بودیم 

اول هفته از شربت ها و داروها موجود در منزل لیست نوشتم و اونایی که تاریخ نداشت رفت زباله 

این دو سه روز به خاطر حال بد دخترم مجبور شدم دوبار ببرمش دکتر و هر دوبار یک دفعه اش آنتی بیوتیک وارد شد و دفعه بعدش فقط یه شربت تقویتی 

مابقی اقلام رو که هر دفعه به دو سه مورد می‌رسید به خاطر اینکه توی منزل موجود بود  از ورودشون جلوگیری کردم 

اینا رفتن خروجی  خیلی جاگیر بودن و درشون چون خوب کیپ نمیشد هوا میکشید بزرگاش هم پر که م ...

اینجا تو این عکس این بانکه های شیشه ای خیلی خوب توضیح دادی.سنگین ان،احتمال شکستن شون زیاده،درشون کیپ نمیشه من با اینکه بانکه نیاز دارم تا امروز تو خریدشون مقاومت کردم.دلم بانکه های کاربردی می خواد

شادی صدام کنید

خداقوت به همگی

آفرین کم کم داریم به مرور زمان و کمک به همدیگه با مینیمالیست شدن آشناتر میشیم و راحت تر خروجی ها رو میذاریم بیرون

منم امشب که آشپزخونه جمع و جور کردم اینا رو گذاشتم خروجی

دوتا شیشه که داخل یکیش جوش شیرین بود میریختم کف سطل زباله بازم گفتم چه کاریه ما که یک روز در میون آشغالها رو میبریم بیرون این خودش بدتر کثیف کاریه 

یکی دیگش هم صابون رنده شده بود که واسه برق انداختن ظرفهای روحی استفاده میکردم که آخراش بود يه ماهیتابه چدنی دم دستیم رو باهاش برق انداختم و چون چدن هام اکثرا رفتن خروجی لازم ندارم لازمم بشه یه کوچولو همون لحظه رنده میکنم

یه اسپند دود کن که دیگه لازم ندارم واسه شرایط پسرم نباید دود کنم +یه شیشه اسپند هم بود ریختم بیرون

یه کیف ورزشی هم بود قبلا ملزومات باشگاهم میذاشتم داخلش که متاسفانه چند سالی دیگه نمیتونم برم باشگاه بردم دادم خواهرم اون میره باشگاه لازمش میشد

این ها تو گوگل سرچ کردم.خوشم اومد ولی هیچی از کیفیتش واستفاده اش نمی دونم.

فقط نسبت به وسایل داخلش دید ندارید و باید هر دفعه دربشون باز کنی چک کنی ببینی کدوم ظرف الان اون چیزی که میخوای هست

خسته نباشین همگی دوستان،راستش من تابستون اسباب کشی کردم والان همش میگم کاش اون موقع این تاپیک رو دیده بودم اون شرایط بهترین موقع واسه پاکسازی و دور ریختنه،ولی متاسفانه خیلی کم دور ریز داشتم ،من برعکس خیلی از عزیزان اینجا در مورد اشپزخونه و البته خودم ورودی خیلی کمه ولی چون معمولا خروجی ندارم انباشتگی زیاده،و در مورد اسباب بازی هم خیلی وقته چیز خاصی نخریدم ولی وسایلی که تو کمد بچه هام هست حتی مال بیش از ده سال قبله،هم چون تو تولدها اسباب بازی زیاد کادو گرفتن و هم اینکه اصلا اهل خراب کردن و شکوندن اسباب بازی نبودن.ولی لباس بچه هام خیلی دارن خیلی هم ورودی خیلی زیاد بوده هم خروجی در حد صفر.راستش الان خیلی سخته برام بخوام بریزم بیرون و جدا کنم وسایلشون رو،همش میگم کاش موقع اسباب کشی اینکارو میکردم،الان ولی با خوندن پستهای شما وسوسه میشم از کشوهای کوچکتر شروع میکنم و اضافی ها رو میریزم بیرون.ولی هنوزم نمیتونم از وسایل برقی یا بزرگ اشپزخونه دل بکنم ،بنظرم واسه منی که خروجی معمولا کم بوده گذشتن از وسایل اساسی یه حرکت انتحاری محسوب میشه،بعداز این همه پرحرفی خواستم بگم منم هستم کنارتون ولی خیلی لاک پشتی ...

قوری و همزن دستی اضافه وجاقاشقی استیل کنار سینک (چون به جدیدترش رو  ابچکون رو میزی که خریده بودم بود) یه ست ۶ تایی قاشق شربت خوری اضافی،یه سفره کهنه 

، چندتا مهر و تسبیج و سجاده و چادر نماز رفت خروجی،

کلی دارو و شربت تاریخ گذشته  یا نصفه

شال و کلاه و کاپشن و هودی که دیگه سایزش نیستن رفتن خروجی

البته اینا مال چند روزه

یکسری سبد و ابکش پلاستیکی داشتم که گذاشتم دور از دسترس و فقط اون دوتا ست استیل رو استفاده میکنم کاببنتم خلوت شده و بی خودی بهم نمیربزه

خروجی های امروز من و پایان آشپزخونه

یه تیکه اضافه از لوله هود 

کلی دارو تاریخ گذشته 

من تقریبا آشپرخونه م تموم شد 

فعلا خروجی ندارم تا همه وسایل  آشپزخونه رو حسابی بشورم و بچینم.

بعد میرم سراغ اتاق خواب ک احتمالا مقدار زیادی لباس و لوازم آرایش و بدلیجات خروجی داشته باشم 

اگر توصیه ای دارید ممنون میشم مهربونا

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خسته نباشین همگی دوستان،راستش من تابستون اسباب کشی کردم والان همش میگم کاش اون موقع این تاپیک رو دید ...

در مورد اسباب بازی بچه ها بگم که پسر بزرگه من مثل بچه های شما خوب از اسباب بازی هاش مراقبت میکرد و اصلا تا چندسال ما اصلا دور ریز اسباب بازی نداشتیم ولی حوصله ش سر میرفت و اسباب بازی جدید میخواست خلاصه با مناسبت،بی مناسبت مرتب ورودی داشتیم 

یه فکری کردم واسه این کار

هروقت باهم میرفتیم مسجد یا هیئت یا خونه مادرم یا ...میدیدم بچه ها همه دست خالی میان و یه گوشه اصولا میشینن همدیگه رو میبینن.یا خیلی مادر به فکر بوده باشه یه خوراکی براشون میاره

تصمیم گرفتم هردفعه چند تکه اسباب بازی با خودم داشته باشم تا بدم پسرم با بچه ها بازی کنه.کم کم بچه های دیگه هم اسباب بازی هاشونو میاوردن و تنوع اسباب بازی ایجاد میشد و اون حس خواستن و خرید اسباب بازی به شدت برای پسرم اومد پایین،حالا این میون اگه مثلا یه ماشینشم خراب میشد برام مهم نبود چون پسرم استفاده ش رو از این وسیله کرده و لذتشو برده،میذاشتم خروجی.در عین حال کلی هم دوست پیدا میکرد😍✌️

❌لایک❌
اینحا تنها تاپیک مفید ک تا الان دیدم دیگ چه تاپیک هایی دیدی مفید بوده ممنون میشم بگی 

این یه تاپیکی بود که به نظرم مفید بود ولی متاسفانه استقبالی زیادی ازش نشد،البته میشه اوردش بالا

اینو ذخیره داشتم که الان پاکش کردم  https://www.ninisite.com/discussion/topic/6723181/چرت-ترین-چیزایی-که-خریدین-و-هیچوقت-استفاده-نکردین?page=1

❌لایک❌