2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739072 بازدید | 44705 پست
منم دلم نمیاد.فعلا جزو خروجی هام نیست نکهش می دارم. ولی قبول کنید چیز جالبی نبوده.من از ایتم های عر ...

بله جالب نیست اون سالها مُد بود عکس سرمجلسی .منم پشیمونم چقدر هزینه کردیم من حتی نسبت به فیلم های عروسیم حس خوبی ندارم ولی خب چاره چیه دلم هم نمیاد از بین ببرمشون.

ولی عکس البومی خوبه منم فقط عکسهای تو البوم رو دوست دارم به نظرم همونا کافیه. 

در واقع اگر مثل الان فکر میکردم اصلا جشن عروسی نمیگرفتم چقدر ربخت وپاشو هزینه های الکی ،این همه جهیزیه ی سنگین نمیگرفتم  هنوز بعد از سالها خیلی از وسیله هام آکبند مونده ،،هر سال باید تمیز و جابه جا کنم 🥴😩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خونه از خودمون هست اتفاقا جای خالی زیاد دارم برای درست کردن منتهی اول توی فکرم هست هرجوری لباسشو ...

خب همون کاناپه رو ک گذاشتی تو خالی بزار کار کنن داخلش هم بتونی چیزی بزاری عالی میشه 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

اینا رفتن خروجی 

خیلی جاگیر بودن و درشون چون خوب کیپ نمیشد هوا میکشید

بزرگاش هم پر که میشد سنگین بودن و برداشتنش سخت بود

شیشه های نازکی داشتن و احتمال شکستنشون زیاد بود! 

قبل:

بعد:

فعلا کوچیکاشو نگه داشتم تا ظرف مناسبی برای دم نوش ها پیدا کنم و بعد اینارو هم رد میکنم بره

این کابینت فضا باز شد و گوشتکوب برقی و اب پرتقال گیری که زیاد استفاده میکنم رو گذاشتم اینجا. قبلا کابینت بالای سینک بود و برداشتن و گذاشتنش سخت بود

زالزالک دوساله نگه داشتم ولی استفاده نشده!

گندم هارو میدم به پرنده ها 

خاکشیر هم اینقدر زیاد استفاده نداریم، میدم به کسی

ظرف هاش هم خالی بشه میدم به مادرم استفاده داره 

جامایعی که گفتم فنرش خراب شده

یه ظرف شیشه ای که نگه داشته بودم برای ابلیمو سال اینده ولی دیدم اصلا مصرف نداریم ابلیمو و یه ظرف براش دارم کافیه

این ظرف سرامیکی هم چندوقت پیش دیدم دراش خراب شدن انداختم دور خودشونو نگه داشته بودم به عنوان کاسه استفاده کنم‌ولی دیدم تو کابینت وصله ی ناجوره

فعلا گذاشتمش کنار اینه و روغن مو و وسایل شوهرم که جلوی اینه ریخت و پاش بود رو گذاشتم داخل این ظرف تا بعدها یه باکس مناسبتر پیدا کنم

این ظرفم خیلی خیلی دوسش دارم ولی برام کاربردی نداره چون عمقش کمه و درش هم خیلی سنگینه

فعلا دلم نمیاد بذارم خروجی

از جلوی دست برداشتم و به خودم زمان میدم یا براش کاربرد جدیدی پیدا کنم یا دل بکنم و بدم بره 

سلام دوستان 

منم دوباره پاکسازی کردم ، دو تا شلوار خونگی و دو تا تیشرت که برای بچم کوچیک شده بود و چند تا ملافه که هم اضافه بودن و هم رنگ و رو رفته و یه شلوار لی که داغون شده بود یکی خریدم و اونو انداختم رفت، دو تا لباس زیر خریدم و قبلی هارو انداختم دور، قسمت لوازم تحریر بچه ها رو مجدد پاکسازی کردم و یه پلاستیک بزرگ کاغذ و وسایل اضافه رفت خروجی ، اسباب بازی ها هم پاکسازی شد ، چند تا توپ از این رنگیها که مخصوص استخر توپشونه اونایی که بادشون کم شده بود با چند تا خرده ریز دگ رفتن خروجی.

یا الله