2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740472 بازدید | 44731 پست

به به چقدر عالی و سفییید 😍

کار خوبی کردی دیگه فنجون نخریدی

من موقع خرید جهیزیه خیلی دوس داشتم فنجون کریستال نخرم و فنجون چینی هامو ۱۸ نفره کنم و استفاده کنم

متاسفانه خواهرام گفتن نه فنجون چینی لک میشه و زرد میشه و خوب نیس چایی توش دیده نمیشه و ... و منو پشیمون کردن 

الان دو دست فنجون رو سرویس چینیم دارم که داره خاک میخوره. و سه دست جدا کریستال خریدم 

اگه فکر الانمو داشتم قطعا یه سرویس چایخوری دیگه چینی اضافه میکردم که کلا بشه ۳ دست و دیگه کریستال نمیخریدم

امان از دست این خواهرا

تازه فکر میکنم فنجون چینی خوش دست تر و شیک تر هم هست 

مال جهیزیه من دسته پلاستیکی ترامونتینا هست الان سه ساله مرتبه روز تو ماشین ظرف شویی هیچی شوند نشده و ...

منم میخواستم جهیزیه دسته استیل بخرم ولی طرحای تو بازار رو نپسندیدم و چیز ساده ای پیدا نکردم دسته پلاستیکی خریدم و دوسشون دارم و راضیم

فعلا یک سال و نیم برام کار کرده تا ببینم کی نیاز به تعویض میشه 

برای من این مدله و تیزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخواستم جهیزیه دسته استیل بخرم ولی طرحای تو بازار رو نپسندیدم و چیز ساده ای پیدا نکردم دسته پلا ...

ببین بهترین مارک دسته پلاستیکی ترامونتینا اما خب خیلی گرونه متاسفانه مال منم دو‌تا از چاقوهام گم شده ناراحتم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
چقدر خوشگل و مینیمال هستن 😍👌 اینا فکر کنم عمری باشن دیگه نه میشکنه نه کثیفی جمع میشه تو دسته هاش

ممنونم😍آره عزیزم. مگر اینکه گم بشه😆

من چند سال پیش از سرویس جهیزیه م یک چاقو و دو تا چنگال میوه خوریش گم شده🥲 احتمالا حواسم نبوده با پوست میوه ها رفته سطل آشغال.

اون دستی که ناقص شده رو گذاشتم وسط. واسه استفاده خودمون. بقیه شو جمع کردم مهمونی به مهمونی استفاده داره.

حواسمم بیشتر جمع کردم که دیگه گم نشن.

این دو دستم گرفتم که با قبلی ها بشن ۲۴ تا برای مهمون.

مال سرویس جهیزیه م مدلش کنگره دار هست و خیلی تیز نیستن. ولی اینایی که جدید گرفتم تیزن

چه خوب . ایشالا همیشه ب بهترین شکل کار بدن برات 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
ممنون عزیزم. اتفاقا مامانمم گفتن داری میخری حواست باشه چاقو استیلا تیز نیستن. منم گشتم اینو خریدم

اره اکثرا تیز نیستن خدا رو شکر ک این خوبه دیگه عمری هستن ایشللا

این سرویس قاشق چنگال من،تیز ،سبک هم هست.البته مات به براق نیست.اون پیش دستی ها هم سرویس ارکوپالم خیلی ازش راضیم.طرح اشم از نظر خودم خوبه.چون من باز به احترام به سلیقه افراد سفیده ساده نمی پسندم.ست ۱۲ تایی که یه پیش دستی اش شکسته.۱۲ تا پلو خوری،خورشت خوری،پیش دستی،ماست خوری با دوتا دیس پلو خوری داشت.

شادی صدام کنید

خروجی های امروز من کلی سبزی خشک ک نمی‌دونم چی بودن و مال کی بودن کلی شیشه و قوطی رب و هرچی ظرف در دار خالی بود همه رو ریختم 

تمام حبوقاتم رو گذاشتم تو یخچال چون خونه مون رطوبت داره ترسیدم خراب بشه ظرف هاش خالی شد داخلش بقیه مواد غذایی رو ریختم الآنم دیگه چیزی ندارم ک بدون ظرف باشه فقط برا حبوبات ک تو یخچال گذاشتم توی کیسه پلاستیکی هستن پیشنهادی دارید ک کم جا هم باشه الان همه شون توی یک کشو جا شدن