2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739072 بازدید | 44705 پست

اون دوستمون گفتند رب می ریزند تو شیشه خیلی با سلیقه هستید.من رب ام کپک می زنه چه کارخونه ای چه خونکی برای همین می ریزم تو کیسه فریزر تو یخچال.یه شیشه کوچلو مربا دارم اندازه مصرف یه هفته می ریزم تو اون شیشه می ذارم تو یخچال

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روی چون نمیشه توماشین گذاشت سختم میشه

جنس های زیادی داشت حتی وسیله  های اشپزخونه هم دارن بعضی مغازه ها برابر با قیمت قابلمه های که میدی مغازه محاسبه میکنن برات الان نمیدونم کیلوی چنده ولی خیلی ارزون میخرن نمیصرفه اصلا 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

سلام دوستان راهنمایی کنین لطفا،واسه جهیزیه می‌خوام قابلمه بخرم ،چی خوب و کاربردیه؟!یه سرویس کامل کافیه یا نه؟! استیل سرامیکی چدن تفلون چی خوبه؟!؟اجاق گاز رومیزی چهارشعله کوچیکه ؟!؟

ب نظرت وزن اضافی م کم میشه ؟ من ۵۹ کیلو بودم آلن ۷۸ هستم دخترم چهار ماهه س هنوز  ممکنه کم بشم ؟

آره عزیزم حتما میتونی کم کنی دختر گلت شیرخودتو میخوره؟

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام دوستان راهنمایی کنین لطفا،واسه جهیزیه می‌خوام قابلمه بخرم ،چی خوب و کاربردیه؟!یه سرویس کامل کاف ...

وای خوش به حالت میخوای جهیزیه بخری خواهش میکنم کم بخر و کاربردی و با کیفیت این  سه اصل رو رعایت کن 🌹از من به شما نصیحت🤝😁

به نظرم یه سرویس کافیه 🥰

اون دوستمون گفتند رب می ریزند تو شیشه خیلی با سلیقه هستید.من رب ام کپک می زنه چه کارخونه ای چه خونکی ...

عزیزم رب اگه ظرفی که داخلش منتقل میکنی کاملا تمیز باشه و بعدش هم قاشق کثیف یا خیس داخلش نزنی اصلا کپک نمیزنه. من رب خونگی خودم درست میکنم میریزم داخل شیشه و روش هم یه قاشق روغن جامد میریزم و درشو میبندم

تا یک سال هم بمونه هیچیش نمیشه

من رفتم سراغ یخچال و یه نگاهی انداختم و دیدم چندتا هویج داریم که اخرای عمرشونه. برداشتم با یه مقداریشون کیک هویج پختم.

سه تا هویج موند که یه لحظه وسوسه شدم که باهاشون مربای هویج درست کنم! یهو یاد مرباهای تو یخچالم افتادم و با خودم گفتم دختر قرار نیس برای جلوگیری از اسراف هویجات یه انباشتگی دیگه به یخچالت اضافه کنی. 

گفتم خوبه خورد کنم و بذارمشون تو فریزر برای سوپ و... که یادم اومد همین چندروز پیش هویج های فریزرمو که شیش ماه بود استفاده نشده بود رو ریختم دور! و از طرفی هویج به راحتی تو هرفصلی هست و منم زیاد سوپ نمیپزم. پس بیخیالش شدم. 

همینجوری گذاشتم تو ظرف اب تو یخچال تا خراب نشن و یه وقتایی که دلم تنقلات و هله هوله میخواد، یه دونه هویج بردارم گاز بزنم که ولع غذاخوردنمم بخوابه! 

وای خوش به حالت میخوای جهیزیه بخری خواهش میکنم کم بخر و کاربردی و با کیفیت این  سه اصل رو رعایت ...

خدایی یه سرویس دیگه خیلی کمه  من که جهازم خیلی خیلی کم بود و سبک حتی خیلی چیزا نداشتم دو دست  کامل داشتم یکیش دم دستی استفاده میشد بعضیاشم استفاده خودم داشتم سایز بزرگش فقط برای مهمان 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
پس بستگی به سبک زندگی داره 

دقیقا  خب گاهی ادم رب  یا مربا ترشی و کلی چیزای دیگه میپزه قطعا  لازم میشه  

من خودم یه مدت به خاطر شغل همسرم باهاش رفتم شهر دیگه مدت سه ماه دو تا قبلمه و دو تا تابه بردم بشقاب و قاشق چنگال و چاقو ابکش یه سینی لیوان دسته دار  کتری و قوری دستگیره یعتی کل وسایلمون تو یه سبد پیکنیک جا شد قشنگ با چند تا پتو بالشت چون حساس بودم و لباس  که کلا یه ساک بود انقدر اون سه ماه به من راحت گذشت خونه ای که بودیم در کمتر از ۵ دقیقه  مرتب میشد اشپزخونه ده دقیقه کامل برق میزد  ولی برای زندگی طولانی به نظرم کمه یه سرویس 😅فکر کنم من مینیمال بشو نیستم 🚶‍♀️