2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738840 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای مادرشوهر من دقیقا برعکس این مسالس هیچ چیزو دور نمیریزه، خونش همیشه شلوغه، لباس مجلسی داره بازم میره میخره ....... خدای انرژی منفی 😭

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
با سرکه بشور  بزار هوا بخوره کامل   خشک بشه بوش میره خیلی کم سرکه بزن فقط

ممنون عزیزم 

بچه ها از همگی ممنون

ببخشید تک تک ریپلای نمیکنم فقط لایک میکنم که صفحه های تاپیک الکی جلو نره 

اهان خب پس شمام به مشکل خوردید 😅 دیوار با جای دیگه اشتباه گرفتن متاسفانه  افرادی هم که بخوان ا ...

اره متاسفانه یکسره پیام میدن گزارش میزنم و با شوهرم به پیاماشون میخندیم

لباس مجلسی هم گذاشتم همون دقیقه اول صدتا پیام برام اومد از اقایون! یه لباس خواب گذاشتم همه عکس تنخورشو میخوان! 

نمیدونستم این همه بیکار داریم که سرشون تو دیواره منتظرن یکی کفش یا لباس بذاره!

خلاصه تو این موارد کلا بیخیال دیوار شدم

ببشتر برای ظرف و ظروف و وسایل خونه دیوار خوبه

من امروز چمدون رو که در اوردم دفتر بله برونمو دیدم. خوشگله ولی کاربردی که نداره تا فردا باید بندازمش دور و همین طور قندهای تزیین شده و تور عقدم رو. 

چند روز پیش رفتم کفش گرفتم چون کفشام به خاطر بارداری برام کوچیک شده بودن یه کفش طبی مشکی و خیلی ساده گرفتم. 

قبلا خرید کفش برام سخت بود بازار که میرفتم بین مدلهای مختلف میموندم که چی بگیرم اینبار چون میدونستم چی میخوام انتخاب برام راحتتر بود. 

کیف مهمانیم هم خراب شده. چند تا مغازه رفتم یه نگاه کلی به کیفها انداختم همه ی کیفها شلوغ و دمده. خوشحالم چیزی نخریدم که بعد پشیمون شم فرصت زیاده.

بچه ها ما واقعا چرا انقدر وسیله داریم؟چرا هر چقدر می خریم تموم نمیشه؟من هر جا می رم وسیله از در ودیو ...

معتاد شدیم به خرید. همه ش احساس نیاز میکنیم و اصلا تو تصوراتمون نمیگنجه اگر فلان وسیله رو نداشته باشیم اتفاق خاصی نمی افته.

خونه مامان من در مرتب ترین حالت ممکن هم در حال انفجاره😶

سلام منم دوست دارم مینی‌مالیست بشم 

برای شروع امسال عیدی فقط پول میدم چون ممکنه چیزی بخرم کدطرف دوست نداشته باشه 

الان رفتم توالت رو بررسی کردم چیزای اضافی رو انداختم 

یرجفت دستکش ک سوراخ سده بود قفل قدیمی توالت م رو سیفون بود و یه اسکاج اضافی و یه بوگیر تموم شده 

دو نوع مایع دستشویی دارم یکی ش داره تموم میشه دیگ نمیخرم و همون یک مدل کافیه 

این از توالت

واقعا لذت بخش بود 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
سلام خانوم گلها ، سوال اول اینکه قابلمه هایی که خراب شدن چیکار میکنید می فروشید یا درستشون میکنید؟؟ ...

من هر قابلمه ای که خراب بشه میذارم سر کوچمون

هرکی لازمش بشه برمیداره

اصولا کسایی که بازیافت جمع آوری میکنن،برمیدارن

❌لایک❌

کار دیگ که چند وقت قبل کردم همه عکس و فایل های اضافی گوشی و لبتاب مرتب کردم 

و این ک عاشق کتابم اما جا ندارم برا همین فیلیمو نصب کردم ک کتاب کاغذی نخرم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه ها تو پوشاک دقت کنید،دستکش،کلاه وشال گردن این ها مواردیه که به نسبت کاربردشون برای منیمال ها جزو خریدهای پرت حساب میشه بخصوص با پوشش بانوان ایرانی کاربرد انچنان ندارند به جز روزای برفی وبرف بازی.

من تا الان دوتا شال گردن ودوتا کلاه گذاشتم خروجی.حالا با اینکه تلاشم کردم روزمره استفاده شون کنم.

در حال حاضر یه کلاه ویه شال گردن روی دستم مونده.

شادی صدام کنید
منم میخواستم همینو بگم اصولا مینیمالیست تو ایران عملی نیست! اصلا سیستم زندگی و طرز فکر ما نمیتونه می ...

درباره اسباب بازی من برا دخترم جغجغه خریدم و عروسک انگشتی و کتاب ب نظرم فعلا براش کافیه چهار ماهه س