2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739050 بازدید | 44705 پست
اوایل ازدواج نمی دونستم تو ابکش پلاستیکی برنج ابکش می کردم یه بار مامانم دید گفت ضرر داره استیل بردا ...

آره کلا پلاستیک نباید حرارت زیاد ببینه.

منم تازگی یه دست لیوان دسته دار سوغاتی گرفتم . لیوانهای پلاستیکی پیک نیکیمو خارج کردم.

البته توش چایی نمیخوردیم.

ولی دسته دارها رو گذاشتم واسه پیک نیک و بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خسته نباشید خانوم گلا  خروجی امروزم یه کایه چینی میوه پایه دار بود که توی عکس پایه اش نیف ...

سلام من تاپیک آخر شمارو خوندم،چقد شما قوی هستی،انرژی مثبت وجودتونو خیلی دوست داشتم ،خدا به خانوادتون علی الخصوص فرزندتون سلامتی بده،

مهمون سرزده داشتی که رسیده به خونه منفجر شده ات؟ وقتی اضافات نباشه خونه ات همیشه مرتبههههه کمداتو ...

واقعا؟؟این مینیمالیست بوده؟من سالهاست اینجوره سبک زندگیم!!بخدا نمیدونستم😶😶😶

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره

وای من یه کشو پر ابزار دارم از قبل  اصافه ها هم اکثرا خرید همسرمه 😑یه دست کامل کفگیر چوبی یک دست هم انواع مدل یه جنسی هست برای تفلون از اونا کلی چاقو اشپزخونه  قند شکن  قیچی اشپزخونه اینا رو یادمه  نمیتونم بزارم خروجی اخه خودشم اشپزی میکنه کاملا میدونه چندتا هست و خریده تازه  خراب بشه میخره میزاره سر جای قبلی 🤣

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔