2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739272 بازدید | 44706 پست
یکی از موارد سالهای اخیر ارائه هر روز کالا به بازاره که ادم وسوسه میشه.برای مثال اگه ظروف گل سرخی خو ...

نظر من اینه که هرچی که تو بازار موجوده،خریدار خودشو داره 

لزومی نداره تو(خودم) از خیلیاش که خوشت میاد داشته باشی 

هرچی"  نیاز "داری تو این بازار رو بخر و برو  "زندگیتو" بکن فقط 

برو دنبال آرزوهات....

از این وابستگی ها رها کن خودتو....

دقیقا ذهنیت من در مورد غذاها هم همینطوره،"مقدار مورد نیاز" بدنت رو بخور و برو دنبال "زندگی و لذتها و اهدافت"

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظر من اینه که هرچی که تو بازار موجوده،خریدار خودشو داره  لزومی نداره تو(خودم) از خیلیاش که خو ...

چه طرز فکر قشنگی عزیزم 

دقیقا اگر قرار باشه طبق هوا و هوس و نفسمون زندگیمون رو جلو ببریم باید هرچی تو بازاره بخریم.

خیلی وقتا لذت واقعی به اینه که میتونی چیزی رو بخری یا داشته باشی ولی مقاومت میکنی. در نهایت هم این مقاومت و همرنگ جماعت نشدنه که حس رضایت درونی و آرامش بهت میده

نظر من اینه که هرچی که تو بازار موجوده،خریدار خودشو داره  لزومی نداره تو(خودم) از خیلیاش که خو ...

من هر چیزی که زیاد باشه نمی پسندم.تعادل ونظم بیشتر می پسندم.کمیت فدای کیفیت می کنم.حتی در بحث مواد غذایی نیم کیلو میوه تازه به یک کیلو میوه که چند هفته ای باید تو یخچال باشه ترجیح میدم مثال می زنم البته.تو مسافرت ورستوران برای مثال خوردن یه سیخ کباب به چند سیخ کباب ترجیح میدم.

شادی صدام کنید

گزارش امروز من

میزاتو کمددار ام دی افی که جاگیر بود و بلااستفاده تو دیوارفروختم،حتی شده کمتر میفروشم که فقط دست و پا باز شه و خلوت(البته اتاقم بزرگه و فضا داشتم ولی دیگه سلیقه من نبود)

پولشو یا وسایل جدیدمیخرم درصورت نیاز یا سکه پارسیان

من ورودی ها رو یکساله کامل هست مراقبم ولی  خروجی  خیلی دارم نتونستم هنوز   اونجوری که میخوام خلوت کنم خونه رو  کاش یه برنامه روزانه یا هفتگی میزاشتین   گزارش های که خانما میزارن واقعا عالیه 🤩

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من ورودی ها رو یکساله کامل هست مراقبم ولی  خروجی  خیلی دارم نتونستم هنوز   اونجوری که ...

قرار بود تا جمعه آشپزخونه تکونی کنیم و پاکسازی بشه وسایل آشپزخونه.

اگر دوستان همه گزارش بدن و عکس بزارن عالیه چون انگیزه میده به بقیه

امروز رفتم آبکش و لگن استیل خریدم از هر کدوم دو سایز

(تعداد کل آبکشهام شد ۴ تا

تعداد کل لگنها ۳ تا

همه شون هم استیل هستن

بیشتر از این لازم ندادم

سایز خیلی بزرگ یا خیلی کوچیک هم نگرفتم که کاربردی باشه)

در نتیجه خروجی م این شد:

دو تا آبکش پلاستیکی

دو تا لگن پلاستیکی

یه جارو و خاک انداز کوچولوووو پلاستیکی که دقیقا نمیدونم چرا تو جهیزیه م گرفته بودم. یه کمی از کف دست بزرگتر بودن😑

سبک زندگی مون چند ماهیه عوض شده و مهمون بیشتر داریم

واسه همین تعداد وسایل پذیرایی رو دارم سعی میکنم برسه به ۲۴ تا

هر چند وقت یه بار کم و کسری ها رو میگیرم که مرتب بشه.

چند هفته پیش دو دست کارد و چنگال استیل گرفتم که با قبلی ها جمعا بشه ۲۴ عدد

(مدلهای دسته سرامیکی و پلاستیکی و چوبی هم بود. من تمام استیل گرفتم که عمری باشه و نشکنه)

سبک زندگی مون چند ماهیه عوض شده و مهمون بیشتر داریم واسه همین تعداد وسایل پذیرایی رو دارم سعی میکنم ...

مبارک باشه.من نمی دونم تو همین تاپیک خوندم یا سایت های دیگه که نوشته بود قاشق های دسته پلاستیکی به مرور اون قسمت پلاستیکی اش شل میشه ودر میاد.

سرامیکی ها هم که امکان شکستن اش هست.

همون استیل هم سبک هم شستشوی بهتری داره هم تمام افراد بهش عادت دارند باهاش راحتند.

شادی صدام کنید

من تو جهیزیه دو سری سرویس قاشق ملاقه داشتم یه سری خودم خریدم یه سری تو یکی از لوازم بود یادم نیست کدوم بود.اون که جدا خریدم جنس اش خوب بود ولی خوب بازم پیش اومد یادم بره سر ماهیتابه خیلی داغ شد وذوب شد این اخری هام دستش در می اومد.ست دوم که تو بسته بندی یکی از وسایل بود جنس اش خیلی بد بود چندسال نگه داشتم پارسال بود فکر کنم انداختم دور چون به درد کسی هم نمی خورد.

در حال حاضر برای قابلمه های چدن ام فقط یه کف گیر چوبی دارم با همون کارم راه می افته.نه می شکنه نه دستش در میاد نه می سوزه.یه کم از عمرش بگذره می ذارم خروجی جدید می خرم فقط ام یکی می خرم.ملاقه چوبی هم به دردم نمی خوره چون آش می پزم حواسم هست ملاقه استیل به کف قابلمه نخوره خش بندازه

شادی صدام کنید

من عاشق آشپزی وکیک واینام واغلب سفره ومیزم تزیین داره یعنی می خوام بگم توش هستم ولی با این وجود اسکوپ بستنی به دردم نمی خوره.هر وقت می خوام بستنی سرو کنم اسکوپ بر می دارم استفاده کنم نمی تونم می ذارم کنار با قاشق تو بستنی خوری می ریزم.درنتیجه برای من اضافه است.ته ته های پاکسازی ام اگه خودم قاانع کردم شاید بدمش به ابجیام.

از این سیر له کن ها مثل انبر دسته خوشبختانه ندارم با گوشت وکوب ورنده کارم راه می افته.گردو شکن چیه الحمدااله اسماشونم نمی دونم از اون ها هم ندارم.کلا ابزار این شکلی که تو کابینت هست ندارم.

شادی صدام کنید