2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740153 بازدید | 44731 پست
تو خونه از میز نهارخوری استفاده می کنید؟ همیشه روی مبل می شینید؟ خونه مادرتون،مادر همسرتون ،اقوام ...

میز ناهارخوری ندارم ولی جزو خریدای آینده ام هست نود درصد روی مبل میشینم خونه هر کی بریم مبله هست توالت فرنگی استفاده میشه تو خونه ...اکثر وقتها چهارنفره میریم تفریح.... اطرافیان خیر ندارن صندلی و میز بیرون ....اگر بزرگتری همراهمون باشه آره معذبیم واسه استفاده اش نهایت گاهی اوقات پدرومادر خودم همراهمیون میکنن باید یکی مون  صندلی بدیم پدر مادرمون و بچه هم زیاد یکجا نمیشینه 

آخر هفته ها همش بیرونیم شاید در ماه یکبار جور نشه 

تابستونها بیرون رفتنمون خیلی زیاد میشه

اینجایی که ما زندگی می‌کنیم امکانات تفریحگاهشون ضعیف هست

با توجه به جوابم به نظرتون لازمه؟

میز ناهارخوری ندارم ولی جزو خریدای آینده ام هست نود درصد روی مبل میشینم خونه هر کی بریم مبله هست توا ...

اره .شما لازم دارید..‌‌منم خودم توی فکرم هس ی صندلی تاشو دو نفره با ی میز کوچیکش رو بخرم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیلش را هم میگید

مآل من شیشه ای جنس خوبه ولی دو ماه پیش شیشه ی ادویه از دستم سر خورد افتاد گوشه ی گاز شکست و با اینکه من خودم رعایت میکنم ولی دو بار فامیل اومدنی خونمون قوری گذاشته روی صفحه ی گاز شیشه گاز رد قوری رو گرفته در کل بنظرم استیل نگهداریش راحت تره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
میز ناهارخوری ندارم ولی جزو خریدای آینده ام هست نود درصد روی مبل میشینم خونه هر کی بریم مبله هست توا ...

به نظرم بخرین

منم اتفاقا چندروز پیش به همسرم گفتم خوبه دو تا صندلی جمع و جور تاشو بخریم چون هفته ای یکی دوبار میریم بیرون تو جنگل یا کنار رودخونه میشینیم در حد چایی خوردن و ... 

به جای زیرانداز پهن کردن و جمع کردن میشه صندلی برد که وقت گیر نباشه

به نظرم بخرین منم اتفاقا چندروز پیش به همسرم گفتم خوبه دو تا صندلی جمع و جور تاشو بخریم چون هفته ای ...

آره واقعا باید بخرم توی تفریح بچه هام خیلی بلندم میکنن هی باید بشینم بلندشم وقتی روی صندلی باشم راحت تر میتونم کنار بیام با این موضوع

امروز رفتم خونه دوستم به قدری کثیف بود که نگم براتون چند روز پیشام رفتم خونه برادر زادم که چند سال ...

واقعا بعضیا خیلی کثیف و شلخته هستن 

من یه دوست دارم هروقت میخواد خونشو جاروبرقی بکشه اصلاااااا قبلش وسایل و ریخت و پاشها رو جمع نمیکنه هرجا که راه داره جارو میکشه همه وسایلاشم نو و بهترین مارک....خیلیم خرت و پرت داره ولی یه شلخته بودنش،یه ورودی های بسیار زیادش و اینکه اصلا خروجی نداره این خونه رو داره منفجر میکنه و اصلا هیچ چیزش به چشم نمیاد 

دوباره یادم اومد حس خفگی بهم دست داد

❌لایک❌
من دقیقا همه چیزم و غربال میکنم یه دونه چیز اضافی ندارم  حتی وسیله های اضافی خونه مثل مبل و ت ...

منم مث شما

من حتی توگوشیمم‌چیزای اضافرو پاک میکنم

ولی فعلا نتونستم  ب حدی کافی منظم باشم

با بچه وقت نمیشه 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا(بابا)
واقعا بعضیا خیلی کثیف و شلخته هستن  من یه دوست دارم هروقت میخواد خونشو جاروبرقی بکشه اصلاااااا ...

اخ نگووو منم ی همچی فامیلی داریم... دلم نمیخاد حتی خونشون غذا بخورم... خونه اصلا بوی بد میده...همه جا داره از وسایل منفجر میشه... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
مآل من شیشه ای جنس خوبه ولی دو ماه پیش شیشه ی ادویه از دستم سر خورد افتاد گوشه ی گاز شکست و با اینکه ...

تمیز کردن رومیزی استیل خیلی راحت تره تا شیشه ای. گاز من رومیزی شیشه ای هست.

شیشه ای روش زود پرز میشینه و دیده میشه. 

ولی من خودم قیافه ی شیشه ای رو بیشتر دوس دارم.

واقعا بعضیا خیلی کثیف و شلخته هستن  من یه دوست دارم هروقت میخواد خونشو جاروبرقی بکشه اصلاااااا ...

چقدر بد🥲

معلومه وقتی وون همه وسیله تو خونه باشه اصلا مرتب نمیشه و در نتیجه جارو رو هم به اون وضع باید کشید😐

بدتر اینکه چقدر زمان و انرژی هدر میره برای پیدا کردن وسایل، برای تعمیرشون (چون وقتی وسایل در هم برهمن زود خراب میشن)، و اگر بخوان تمیز یا مرتب کنن چه زحمتی باید بکشن.

در واقع اصلا مرتب کردن بدون پاکسازی معنی نداره و خیلی زمان و انرژی میخواد.

من دیشب مهمون داشتم ۲۰ نفر با چند تا بچه زیر ۷ سال. یعنی وقتی رفتن خونه پر آشغال و پرز شده بود. از اتاقها هم که نگم که اسباب بازی ریخته بود همه جاش🤭

اما چون جای همه چیز مشخصه و وسیله کم داریم خیلی زمان نبرد تمیز کردنش.

گردگیری، جارو، دستمال کشیدن سرامیک، مرتب کردن وسایل اتاقها، شستن ظرفها و ... بود کارهام

تقریبا همه ی خونه کامل تمیز شد. فکر کنم تو دو ساعت.

یه جفت کتونی طوسی تیره دارم فکر کنم هفت هشت سالی میشه خریدمش. که بنداش صورتین. و به خاطر همین رنگ بنداش تاحالا زیاد نپوشیدمش و هرموقع میپوشم حس خوبی ندارم 

میخواستم بذارم خروجی ولی واقعا حیفم میاد چون هنوز میشه حداقل یه سال دیگه پوشیدشون

به نظرتون بندشونو عوض کنم خوب میشه؟ کتونی ها طوسی تیره هستن و یه نوار کم رنگ صورتی هم تو قسمت کفی داره. رنگ بندای خودش صورتی هستن. با بند سفید هم امتحان کردم خیلی جالب نشد‌. پیشنهاد دیگه ای دارین؟