2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740916 بازدید | 44733 پست
یک خانم ایرانی بود که با شوهر خارجی ازدواج کرده بود.مادرشوهرش واسه کریسمس که میخواست بهش کادو بده می ...

چقدر خوب.من خودم سعی می کنم کادوی بخرم که حداقل به سلیقه اون شخص نزدیک باشه یا هدیه نقدی می برم

پوشاک تا الان هدیه ندادم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ی نکته ب ذهنم رسید .. دقت کردید ادما هر چی سنشون می‌ره بالا وابستگیشون به دنیا و وسایلش و... ...

چون ماداریم از الان رو خودمون کار میکنیم این تو ذهنمون نهادینه میشه و عصبهای ذهنیمون قطورتر میشن،دیگه اون موقع وابستگی هامون خیلی کمتره و راحت میتونیم از هرچیزی دل بکنیم 

این واقعا خوبه 

❌لایک❌
دیروز به شوهرم هرچقدرگفتم تخت گهواره ای دخترمون بذارم دیوار بفروشیم نذاشت نمیدونم مردا چرا اصلا دلشو ...

اونها طرز فکرشون با ما فرق میکنه 

یه مدلش اینه که برای به دست اوردنش عمرشونو دادن و کار کردن و اون وسیله رو خریدن،نمیتونن دل بکنن.

گاهی میگن،شاید باز بچه دیگه اومد نیاز شد.

یا مثل همسر من میگه نگه داریم واسه نوه هامون میان اینجا وسیله داشته باشن 🙆‍♀️

❌لایک❌
بچها یه سوال شما هرلباسیو که شش ماه تا یکساله استفاده نکردید ردمیکنید ؟؟؟؟ حتی اگه نو باشه؟؟؟ من چ ...

سلیقه ت نیست با موقعیتش پیش نیومده بپوشی متفاوته 

من سلیقه م نباشه قطعا میدم بره.

ولی موقعیتش پیش نیومده مثل دو دست لباس مجلسی که برای عروسی و ... گرفته بودم با وجود کرونا اصلا تا دوسال استفاده نشد ولی نذاشتم خروجی چون ساده و شیک بود و این آیتم سادگیش کمکم میکرد که دمده نشه و بعدها تو چندتا مراسم پوشیدم بعدم گذاشتم برای مهمونیام و .... 

❌لایک❌
انشالله خودت که مستقل شدی سبک زندگی متفاوت از مادرت رو در پیش بگیر..  مامان منم فوق العاده ماک ...

مامان من دیروز دوتا شیشه کوچولو با دوتا قاشق بند انگشتیش بهم داده میگه اینها رو زعفران بریز داخلش

شیشه ها خارجی بودن 

باور کن مال زمان پهلوی بوده!

منم نذاشتم همسرم متوجه بشه که بگه وای قدیمیه و ...سریع دور از چشم مامانم گذاشتم تو نایلون خروجی ها که بدم نیازمند.

❌لایک❌
ددقیقا واسه منم بیشتر اونایی که دارم کنار می‌گذارم تا رد کنم اونایی هست که هدیه دادن.کاش به جاش پول ...

کاش برای همه جابیافته و فرهنگ سازی بشه به جای خرید لباس و وسایل واسه کادویی پول یا سکه بدن 

من عمه م یه خصلت خوبی که داره هر سفر زیارتی و سیاحتی که بره اگه بخواد واسه بچه هاش یا کسی سوغات بیاره از خوردنی اون شهر شیرینی یا هرچیزی که قابل خوردنه میاره و واسه کربلا و ...حتما طلا سوغات میده حتی شده این شمش های کوچیک.اصلا از اونجا چمدونشو سنگین نمیکنه از قبل طلا واسه هر خونواده میخره میذاره کنار و میره 

فقط رفته بود مکه،چون قیمت طلا اونجا خوب بود واسه همه از اونجا طلا بعنوان سکه و شمش و یه تکه های خوشکلی اورده بود.همه هم راضی 

اونوقت بعضیا میرن مسافرت طاقه طاقه پارچه ست که میارن معلوم نیست طرف پسندش باشه یا نباشه یا حرف توش دربیارن و ....

خودمم دارم یاد میگیرم کلا کادو به هیچکس وسیله و پوشاک ندم  یا پول یا سکه و شمش و کلا طلا بدم 

خیلیم شیک تره.

❌لایک❌
مامان من دیروز دوتا شیشه کوچولو با دوتا قاشق بند انگشتیش بهم داده میگه اینها رو زعفران بریز داخلش ش ...

عین مامان منه..خخخخ 

چیزای ۴۰ سال پیش رو داره هنوز🙄🙄

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
عین مامان منه..خخخخ  چیزای ۴۰ سال پیش رو داره هنوز🙄🙄

مامان من یه قوری از جهیزیه ش داره مال سال ۵۸😶

قشنگ از وسط شکسته اما با چسب چسبوندنش. گوشه کابینت بالای بالا خاک میخوره. میگم بذارش خروجی. میگن نه یادگاره😬

شوهر من ی پیراهن داشت ک واسه مجردیش بود و سالم بود،هی میگفتم بندازمش می‌گفت نه،حالا بزار بمونه......تا اینکهههه امروز برداشتم بندازمش،یادم افتاد باهاش بالشت درشت کنم😐😁الان ی روبالشی کوچولو شده ک می‌خوام پرش کردم واسه ماشین و مسافرت استفاده کنم،اگه دلمو نزد،،،اگه بودین بگین عکسشو بزارم