2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741084 بازدید | 44733 پست

بچها من تصمیم گرفتم لباسهایی که نو و درحدنو هستن ولی مدتهاست استفاده نکردم ردکنم بره،حالا از صبح شک داشتماااا ولی الان یه استوری دیدم از پیج شهرمون که یه خانمو نیازمند و پسرکوچیکشو معرفی کردن که دست فروشه و شبا بساط میکنه کنارخیابون،مصمم شدم که شب همه لباسایی که جمع کردمو ببرم بدم بهشون🤩نمیدونم چرا وقتی خودم مستقیم کمک میکنم و طرفو خوشحال میکنم بیشتر حال میده بهم😅البته با خیریه هم درارتباطمااا،

خیلیا بهم میگن بزاردیوار و کمدا ولی واقعا من حوصله چک و چونه زدن با خریدارو ندارم،از اخرم وقتتو میگیرن و خریدم نمیکنن

تور با حریر فرق میکنه؟میشه عکس پرده ات بدی منم تابستون باید پرده هام عوض کنم از بس دوقلوهام پرده رو ...

آره تور با حریر فرق داره. فکر کنم حریر بافتش خیلی ریزتره

تور بافتش مشخص تره

حریر خیلی سره اما تور خیلی سر نمیخوره تا جایی که من میدونم. من پارچه بافت دار دوست دارم که تار و پودش معلوم باشه کمی. برای همین تور گرفتم

......

این نمای نزدیکشه

از دور سفید ساده دیده میشه

از نزدیک بافتش مشخص تره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز از همسرم پوشاک هدیه گرفتم.درحالیکه نیاز نداشتم.

کاش برام کتاب می گرفت.بخش اعظم وسایل اضافه من مربوط به هدایاست از افراد مختلف.مثلا مامانم یه شومیز قرمز خریده سلیقه من نیست چند وقت یه بار می پوشم تو تنم ببینه خوشحال شه.یا یه حفت گوشواره بدلیجات برام خریده هربار می رم اونجا می اندازم تو گوشم خوشحال شه.در بقیه موارد استفاده نمی کنم.

شادی صدام کنید
آره تور با حریر فرق داره. فکر کنم حریر بافتش خیلی ریزتره تور بافتش مشخص تره حریر خیلی سره اما تور ...

ممنون ک کامل توضیح دادی واسم 

عزیز یه نمای دور میگیری از پرده ببینم خوب وایستاده چون حریر تو پیج ها دیدم خوب وایمیستاد خودشو مینداخت 

بعد تور چروک نمیشه بچه هی مچاله کنه؟

سلام خانم های عزیز من خواننده خاموش بودم ولی تواین مدت کلا پاکسازی کردم وخلوت شده و تمیز کاری هم راحت شدم خونه تکونی امسال خیلی خوب بود ولذت کمتر داشتن مغزمون هم آرام کرده وخستگی کمتر 

عزیز این مدل  تور هست؟

طبق دانسته من اره تور.مال من تور برای دختر آفتابم یه مدل دیگه تور این ها به قول دختر افتاب تار وپودشون مشخصه یا مثل مال من نقش دارند.مال دختر افتاب سبک تره مال من چون نقش داره یه کم پارچه از نظر وزن اش سنگین تره.

پرده‌حریر دسن می کشی لطیف،نرم وسبک معمولا برای چین خوردگی مناسبش وایستایی اش پایین اش سرب می اندازندضخامت پارچه حریر هم نازک وبسته به جایی که نصب میشه معمولا استری می خواد چون دید داره مخصوصا اتاق خواب.الان پرده من اغلب سفیدش استفاده میشه ولی حریر رنگ بندی های زیادی داره.پرده های حریر طرح دارشم هست بزن نت میاره.

پرده مخمل ام که دیگه تکلیف اش مشخصه که معمولا برای خونه های بزرگ استفاده میشه.

شادی صدام کنید

برای پذیرایی مدل پرده من ودختر وافتاب یا مدلاای دیگه مناسب تره.حریر بیشتر برای اتاق خواب یا پشت دری ها یا پشت پنجره های کوچیک مناسبت داره دیدی از وسط جمع می کنند پاپیون می زنند ولی خانواده هایی که خونه های ساده ای می پسندند دیدم که تو پذیرایی هم یه حریر ساده می زنند وتمام.

شادی صدام کنید
ممنون ک کامل توضیح دادی واسم  عزیز یه نمای دور میگیری از پرده ببینم خوب وایستاده چون حریر تو پ ...

اگر تو دستش خیلی مچاله کنه شاید چروک شه.بازم بستگی به جنسش داره.

براتون تو خصوصی میفرستم

هنوز با خودم کنار نیومدم که عکس پذیرایی رو اینجا بذارم

برای پذیرایی مدل پرده من ودختر وافتاب یا مدلاای دیگه مناسب تره.حریر بیشتر برای اتاق خواب یا پشت دری ...

عرض پنجره پذیرایی ما ۶ متره.

اگر حریر ساده میزدم بدون دستک خیلی ساده میشد.

البته بازم پرده پذیراییمون از دور کاملا ساده دیده میشه

بافتش از نزدیک کاملا مشخصه از فاصله یک متری مثلا.

عرض پنجره پذیرایی ما ۶ متره. اگر حریر ساده میزدم بدون دستک خیلی ساده میشد. البته بازم پرده پذیرایی ...

بله عزیزم کاملا متوجه ام البته من نگفتم شما باید حریرمی زدید منم پنجره پذیرایی ام خیلی بزرگه تور زدم.

گفتم بعضی ها برای پذیرایی شون حریر هم می زنند.خواستم دستش بیاد چه جوریه

شادی صدام کنید