2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741620 بازدید | 44746 پست

سلام

یک پارچه قرمز روی میز جلو مبلی بکشید ترجیحا مخمل براق قرمز جگری پایین هاش رو طرح لمه یا چروک به روی زمین بریزه زیبایی سالن تون را چند صد برابر می‌کنه و جای یک گل هم روی این میز خالی بود(چند شاخه رز سرخ آبی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوش اومدی اختیار داری جونم شما تاج سری به کسی که از سبک مینیمالیسم پیروی کنه میگن مینیمالیست ...

سلام.

اگر باعث رنجش شما شدم عذر میخوام.بهتر کلمات درست تلفظ بشن تا راحت تر بتونیم درکشون کنیم در دکل دنیا .البته به جز ایران به کسانی که مینیمالیسم زندگی میکنم مینیمال میگن ما هنوز اصلأ سبکو نمی‌شناسیم مینیمالیست ش کردیم . البته برای اطلاعات عمومی این صحبت را گفتم وگرنه آخرش که همه همون کار خودشون را انجام میده.شاد و پیروز باشید 

سلام. اگر باعث رنجش شما شدم عذر میخوام.بهتر کلمات درست تلفظ بشن تا راحت تر بتونیم درکشون کنیم در دک ...

خوش اومدی به جمعمون دوستم. فکر کنم شما خودتون دچار اشتباه شدین. لفظ مینیمالیست بیشتر برای شخص به کار میره و از نظر دستور زبان انگلیسی کاملا درسته. مینیمال برای شخص به کار نمیره و برای دکور و سبک و ... درسته. 

هر دو صفت هستن اما کاربرد متفاوت دارن.

مینیمالیسم هم که اسم هست از نظر گرامری. به معنی سبکی که تمرکزش بر حداقل هاست.

به عنوان یک مترجم این رو گفتم. 

اصلا قصد بدی هم ندارم. صرفا برای راهنمایی هست.

هر چند به قول هنامیک عزیز ما اینجائیم برای چیزهای مهم تر از این. برای مبارزه با مصرف گرایی و زیاده خواهی.

دور ریختنی هام تمومی نداره😄

به نظرم تا وقتی وارد دنیای این سبک نشی نمیفهمی که چقدر وسایلها اضافه هستن در صورتی که خودت فکر میکنی چیز اضافه نداری هرچی هم پیشروی میکنی بهتر میفهمی باید چیو نگه داری چیو خارج کنی

بچه ها من الان هر چی فکر می‌کنم چیزای اضافه مربوط به خرید جهاز و وسایل بوده که مثلا شوهرم به عنوان جهاز اورده...حالا اشتباهاتی که من انجام دادم خرید چیزایی بوده مثل ادویه اضافی یا مثلا یک داروی گیاهی خاص یا چای سبز زیاد یا سبزی خشک زیاد و...

عزمم  جذب می‌کنم اونایی که استفاده نمی‌کنم، رفتم شهرمون بدم به کسایی که استفاده می‌کنند.

و اگر خریدی هم میخام بکنم کم بگیرم که هم تازه مصرف کنم هم انبار نشه...