2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740958 بازدید | 44733 پست

مامانم مبل نداشت ما براش خریدیم بعد نکردیم ظریف بخریم نسبت به متراژ خونه اش بزرگه.همش میگه مگه پشتی های خودم چش بود.من چقدر این مبل ها بکشم این ور اون ور.

فقط یه دونفره اش دوست داره که گذاشته زیر اپن ازش استفاده می کنه.

شادی صدام کنید
مامانم مبل نداشت ما براش خریدیم بعد نکردیم ظریف بخریم نسبت به متراژ خونه اش بزرگه.همش میگه مگه پشتی ...

چه مبل ها تو اتاق می ذاره چه تو هال می ذاره رسما دو سوم فضای خونه گرفته میشه.اخرشم یه تعدادی مون زمین می شینیم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما یه سوال اگه بخوام سرویس خواب بگیرم به نظرتون همه تیکه هاشو بگیرم مثلا  کشو های کوچیک که ک ...

من ترجیح میدم زیر تختم هیچی نباشه. تخت ساده رو میپسندم

نظر من اینه که یه دراور و آینه با یک پاتختی کافیه

اینم کمددیواری من

عاشقشم

بااینکه فضای کافی برای بخارشور و جارو و میزاتوم داره ولی بازم میز اتو و بخارشورمو دیوارکردم فروش بره

دوتاکمددیواری داره هراتاق ولی من دیگه ادم قبل نیستم و وسایلم کمترشده 

اگه دوست داشتید ازچیدمان وسایل و لباسهای داخلشم عکس بدم😁🤩

اینم کمددیواری من عاشقشم بااینکه فضای کافی برای بخارشور و جارو و میزاتوم داره ولی بازم میز اتو و ب ...

حتما از داخلش عکس بدید🌹فقط قبلش توضیح بدید چه طوریه کمدتوکمده؟👀

اینم کمددیواری من عاشقشم بااینکه فضای کافی برای بخارشور و جارو و میزاتوم داره ولی بازم میز اتو و ب ...

نیکی و پرسش  حتما عکس چیدمان داخل کمد بزارین ما هم ایده بگیریم  😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

اینجا یه قسمت بیرون زدگی خونه ماست که پرتی حساب میشه و نجار به نحو احسن ازش استفاده کرده و کمد در کمد کرده😅ینی خوراک اینه که مهمون یهویی بیاد همه وسایل اضافی رو جمع کنی از سطح خونه بچپونی این تو😉😉😉

شوخی کردم خونه ما مینیمالیستا همیشه اماده ی پذیرایی از مهمون سرزدس😎

من تختم ساده است خارجی گرفتم از تخت های ایرانی کوچیکتره از اون مدل هاست که چوب و فلز من دوست دارم چون هی مجبور نیستم رخت خواب جمع کنم. یه کمد داره مثل پازل بود که خودمون باید سر همش کردیم ساده ساده