بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خونه تکونی رو شروع کردم از اتاق خوابا، خروجی قسمت پوشاک دوتا کت وشلوار همسرم که دیگه قابل استفاده نبودبراش،یه مانتو خودم ،گل رز خشک شده که یادگاری بود انداختم بیرون ،یه شاخه گل مصنوعی که خراب شده،کلی کاغذ،ویه عااالمه دارو تاریخ مصرف گذشته،دوسه تا شلوار جین هم هست که باید بررسی شه قابل استفاده هست یا نه ،یه مقدار نایلون فروشگاه که گذاشتم کنار،دوتا جعبه پلاستیکی میوه وفعلا همینا یادمه🤔
اتاق خوابم رنک بندی پست های قبلی گفتم ولی وارد اتاق که میشی یه تخت ویه میزتوالت.صندلی میز توالتم گذاشتم کنار میز.دیوارها ساعت یا قاب عکس نداره.پرده هست ویه فرش انداختم پایین تخت.روی میز توالتم یه کرم پودر وعطر همسرم یه قاب عکس از خودم یه گلدون پر خوشه گندم که همسرم گذاشته از نظر من ضرورتی نداره.
اهان چون سرده یه هیتر هم تو اتاق هست.هوا گرم بشه می ذارم تو کمد دیواری.
ما اینجا حیاط شخصی نداریم ،تراس ام نداریم.همه میگن رخت آویز لباس ها بذار تو اتاق زیر پنجره لبلس ها خشک شه.ولی من میگم اتاق شلخته میشه حموم به نسبت بزرگه گذاشتم گوشه ی حموم.پنجره اشم سمت شمال خونه است هوا وافتاب وباد جریان داره لباس ها خشک میشه.