2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
آره آدرس پیج یا هر چیزی در رابطه با این سبک هست بذارید ممنون

یه سری کلاس پاکسازی و اینا هست 

اصلاااااااا دنبال نکنید فقط خرج اضافه ست 

همین پیج و دنبال کن به نتیجه میرسی منم 

براتون پیج مفید دیدم حتما میزارم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با دخترم چکار کنم که فقط عاشق خرید کردن و اصلا و ابدا به بعدش فک نمی کنه که اینا رو چطور می خواد ...

دختر تون از شما یاد میگیره 

از الان طوری رفتار کنید تا یاد بگیره عزیزم ❤️

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ببین توی تبلیغات هم میگه اگر لازم دارید بخرید اگر نه نخرید  حالا جدای از این مبحث (تبلیغات) ...

منم داشتم پیجشو ولی سر اتفاقات اخیر ک کنار مردم نبود منم انفالوش کردم. خیلیا انفالوش کردن 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
یه سری کلاس پاکسازی و اینا هست  اصلاااااااا دنبال نکنید فقط خرج اضافه ست  همین پیج و دنب ...

ب جز پیج این خانم اگ پیج دیگ ای داشتی معرفی کن گلم

دوستان من دارم کابینت هامو مرتب میکنم یه مقدار نشاسته ذرت دارم استفاده ای داره یا بریزم دور؟ نمیدو ...

نه نریز  بیرون باهاش میشه دسر درست کرد عزیزم ماسک صورت و کلی چیزای دیگه الان حضور ذهن ندارم ولی

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
دوستان من دارم کابینت هامو مرتب میکنم یه مقدار نشاسته ذرت دارم استفاده ای داره یا بریزم دور؟ نمیدو ...

خیلی استفاده داره.. مثلا همین الان با ی قاشق نشاسته ذرت و یک قاشق پودر کاکائو و یک قاشق شکر و یک لیوان اب هات چاکلت درست کن.. 

یا کلی دسر میشه درست کرد. 

13 سالشه  خیلی باهاش صحبت میکنم ولی گوش نمی کنه مثلا کلی کفش و شلوار و مانتو داره میگه میخوام ...

سعی کنین با وارد کردن وسایل جدید قدیمی ها رو خارج کنین. نوجوونها دنیاشون خیلی متفاوته. فقط با حوصله و صبر جواب میده. مطمئن باشین از شما الگو خواهد گرفت. سن حساسیه.

دوستان همگی خدا قدت🤝

هعییییییی🙁و منی که فقط وسیله ها رو جابه جا میکنم ، جرات ندارم چیزی رو بزارم خروجی☹

وضعیت اقتصادی خراب..... وسیله ها گروون.... 

ومن با یه کوه وسیله ی بِلااستفاده حِیرووون.....

شعر گفتم😁🧐با ریتم بخونید🤭🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کاش یکی پیدا میشد همه ی وسیله هام رو با قبمت خوب اَزم  میخرید🤕

شنبه پاشدم کمدا رو دوره کردم و خروجی هام::۷تا شال و روسری بود ک کهنه هم نبودن فقط خوشم نمیومد ازشون و استفاده نمیکردم،یه چادر عرب ک دیگه نمیپوشیدمش،،،،ی کم پارچه،،چندتا خنزر پنزر ک مثلا یادگاری بود ،،ی کیف،،چندتا کفگیر و ملاقه پلاستیکی،،چندتا ظرف ژله ،،ی قالب سیلیکونی لکه گرفته بود نمی‌رفت دیگ انداختم،،،دوتا شلوار خونگی و دوتا لباس زیر همسرم،،،واااای خیلی خوشحال بودم ،با اینکه من نگه نمیدارم لباس و اینا زیاد ولی اینا از دستم در رفته بود،،