2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736047 بازدید | 44675 پست
خانم ها من یکی از اقوام همسرم تو یه خونه زندگی می کنند که خونه نوسازی نیست قدیمیه وسالهاست که یکدست ...

دقیقا حس من وقتی میرم خونه مادر زن داداشم 

میام خونه شروع میکنم خونه تکونی😄

انقدر این خانم تمیز و مرتب و کم وسیله ست

❌لایک❌
من باهاشون مسافرت رفتم وضع مالی خوبی دارند ولی وسیله ها لنگه به لنگه،بعد یه عالمه وسیله با خودشون می ...

واقعا ربطی نداره به پول و شرایط زندگی. بعضیها باسلیقه ان حالا یا ذاتا و با تربیتشون از بچگی بوده یا بعدها از دیگران یاد گرفتن و کم کم تو زندگیشون اثر گذاشته.

من هم از این مدل زیاد دیدم البته بیشتر بی سلیقه. از حق نگذریم با سلیقه هم بودن خیلی ها.

ولی نمیدونم شاید حساس شدم به بی نظمی. حرصم میگیره میبینم. هر چند خودم هم خیلی باسلیقه نیستم اما تا حد امکان و تا جایی که شرایط جسمی م اجازه میده سعیمو میکنم.

یکی از آشناهامون آدم پولداری نیستن، وضع مالی بسیاررر معمولی. هر بار میاد خونه ما و مثلا روسری ش رو برمیداره انقدر قشنگگگگ اونو تا میکنه یا مثلا مانتوشو. معمولا هم نمیده بذاریمش تو کمد. وسواس نداره ها. عادت کرده اینجوری. خیلی به وسایلش توجه داره. وسایلش هم خیلی معمولی ان اما مرتب.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امشب خواستم سه تا مجسمه فیل کوچولو بخرم باز گفتم میخوام چکار نخریدم 😐

باز خواستم یه فایل کشو دار جمع و جور رو رد کنم 

جاش رو ندارم یعتی باید به زور و ناهماهنگ با وسیله های دیگه تو اتاق جاش بدم از طرفی هم میگم لازمم‌ میشه و لباسام رو میذارم داخلش موندم چکار کنم 

حالا دوست داشتید در کنارپاکسازی در مورد چیدمان وکدبانوگری ام حرف بزنیم از قدیم میگن هر سری یه عقلی داره‌

یه سری نکته هام که بلدیم یاداوری میشه.مثلا من از لیلی دیلی یاد گرفتم همون لحظه که از بیرون میام کفش هام نمی ذارم جا کفشی اول تمیز می کنم واکس می زنم بعد می ذارم کا کفشی اینجوری برای استفاده بعدی تمیزه

شادی صدام کنید
واقعا ربطی نداره به پول و شرایط زندگی. بعضیها باسلیقه ان حالا یا ذاتا و با تربیتشون از بچگی بوده یا ...

پارسال با جمعی از دوستان هم سن و سالمون رفتیم پیک نیک. همه هم بچه دارن. 

مثلا میخواستن چای آتیشی درست کنن. انقدر طول کشید آخر دیدیم دو تا خانواده اصلا استکان یا لیوان نیاوردن😑 من و یه نفر دیگه فلاسک رو پر کرده بودیم تا قبل حاضر کردن چای رو آتیش، یه چای معمولی بخوریم. ما حرکت خاصی نزده بودیم اونا ولی خیلی خوب بودن🤨 یکیشون نه یه سبد پیک نیک مرتب داشت نه ظرف در دار.  همه رو تو یه ظرف بزرگ بدون در گذاشته بود یه وضعی ها. خونه شونم مهمونی رفتیم همینطور بود. لحظه آخر دنبال زرشک میگشت تو کابینتا که تفت بده برای روی پلو و مسائل این چنینی.

شاید ظاهرا به مینیمالیسم نامرتبط باشه اما به نظرم وقتی وسائل زیاد و بی ربط و لنگه به لنگه س آدم بی سلیقه میشه.

اما وقتی وسائل محدودتره، دور و برمون خلوت تره و هر چیزی جای مشخص داره، به راحتی چیزایی که لازم داریم رو پیدا میکنیم و یادمون نمیره چی داریم و چی باید بیاریم الان.

شما وسیله ای باشه که جاش رو نداشته باشی ولی بهش نیاز داشته باشی رو چکار میکنی  

نمیشه جاش رو نداشته باشم ولی لازم داشته باشم. اگر لازمه باید براش جا باشه. اگر به اندازه کافی پاکسازی کنین جا کم نمیارین معمولا.

بعضی وقتها فکر میکنیم یه چیزی لازمه در حالیکه خوب پاکسازی نکردیم. شما الان میگی دراور جای لباسهاس. مطمئنی اون لباسها لازمه؟به اندازه ی کافی پاکسازی کردی لباسهاتو؟ و حالا بدون جا موندن؟

به نظرم اول تمام لباسها و کشوها و کمدتون رو پاکسازی کن.عجله نکن. سر فرصت و با حوصله و فکر لباسها رو پاکسازی کن. بعد اگر باز هم دیدی جا نداری یه فکری برای دراور کن. 

نمیشه جاش رو نداشته باشم ولی لازم داشته باشم. اگر لازمه باید براش جا باز کنم.  بعضی وقتها فکر ...

تخت و دراور جدید گرفتم این فایل هم دوست دارم نمی تونم ردش کنم میگم لباس‌های مثلا زمستونی رو میذارم.. 

خسیس شدم بعد هم جنسش خوبه باز میگم حیفه اصلا نمی دونم با خودم چند چندم 

نمیشه جاش رو نداشته باشم ولی لازم داشته باشم. اگر لازمه باید براش جا باشه. اگر به اندازه کافی پاکساز ...

ما موقعی که اومدیم بازدید این خونه، تو یکی از اتاقهاش به جز کمد اصلی یه کمد دیگه هم زده بودن تا سقف و بزرگ. برای اینکه فضای اتاق کم نباشه کمدی که اضافه شده بود رو از اتاق حذف کردیم. اولش همسرم میگفت جا کم میاریم. اما من گفتم نگران نباش بهتر از اینه که چیدمان اتاق کلا مشکل دار باشه. الان جا کم نداریم ولی انشالا سال دیگه چند تا طبقه یا کشو به کمدها اضافه میکنم . چون الان هیچ کشو و طبقه ای نداره کمدهامون. 

وقتی کاملا پاکسازی کنین و به اندازه وسیله داشته باشین مشکلی پیش نمیاد.

مامان من خونه شون قدیمی و ویلاییه. البته داخل خونهشون بازسازی کردن چند سال پیش اما کمدها همونجور قدیمی بود. پارسال کمد هر سه اتاق رو عوض کردن و پر از طبقه و کشو شده. تقریبا هر اتاق یک دیوار کامل کمد داره. یعنی کلیییی جا. 

همیشه مینالیدن از کمبود جا و میگفتن اگر کمدهارو نو کنیم دیگه همه چی مرتبه و شلخته نمیشه. باید بگم که تو کمدهاشون هنوز هم وضعیت همونه. شاید ۱۰ درصد به خاطر نو کردن کمد بهتر شده اما از پایه ایراد داره. دلیلش هم زیاد بودن وسایله وگرنه اندازه ی دو یا سه تا خونه آپارتمانی کمد زدن. انقدررررر وسیله دارن که ده تا کمد دبگه هم بزنن همونه. حرف من رو هم قبول ندارن😑

تخت و دراور جدید گرفتم این فایل هم دوست دارم نمی تونم ردش کنم میگم لباس‌های مثلا زمستونی رو میذارم.. ...

مبارک باشه عزیزم. با خودتون فکر کنین اگر اون رو داشتین چرا دراور جدید گرفتین. حالا هم که گرفتین وسایل نو رو استفاده کنین و بذارین اون دراور خارج شه. اگر میشه برای انباری استفاده ش کنین که مجبور نشین بذارینش خروجی. هر چند توصیه نمیکنم ولی خب اینجوری شاید بهتر باشه و مجبور نشین دل بکنین ازش.

من با این پمادهای مشکل دارم خیلی زیادن یعنی دوبرابر این بود که رد کردم به نظرتون کدومش واجبه نگه دار ...

عزیزم اون پماد سفیده فلامکسین اگه تاریخش نگذشته مخصوص سوختگی عالیههه .حرف نداره

به محض اینکه خدایی نکرده دستت میسوزه اینو بزن .چند دقیقه بعد هیچ اثری از سوزش و تاول نمیبینی

بقیه را اسم شون درست مشخص نیست .بزن تو نت

کالاندولا هم که بیشتر برای سوختگی پای بچه استفاده میشه

ما موقعی که اومدیم بازدید این خونه، تو یکی از اتاقهاش به جز کمد اصلی یه کمد دیگه هم زده بودن تا سقف ...

دقیقا میشه جریان همون فلش که یکی از دوستان چند صفحه قبل‌تر پیام گذاشتن دقیقا هر چی کمد اضاف تر بشه باز کمبود جا حس میشه