2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735571 بازدید | 44665 پست
چقدر خووب و مینیمال..‌‌منم اگ ی روز بتونم در زمینه پوشاک مینیمال بشم ب همتون شیرینی میدم🤪🤪 

منم همینطور. پوشاک نقطه ضعف اصلی منه 

تو بقیه قسمت ها تقریبا میتونم بگم دیگه هیچ وسیله اضافی یا ناکارامدی تو خونه ندارم و همه چی تکلیفش مشخصه(به جز وسایل همسرم که اختیارش دست خودشه)

لباسام زیادن و همشون از دوران مجردیم هستن. یه جورایی از همشونم خسته شدم و دوس دارم لباس جدید بخرم ولی چون لباس زیاد دارم نمیتونم! و به خودم قول دادم تا اینا کهنه نشدن چیزی نخرم. چندروز پیش هیجانی یه لباس خریدم و اومدم خونه یکی از لباسام که دیگه خیلی پوشیده بودم و پرز داده بود و وا رفته بود و گذاشتم خروجی. لباس جدیده هم گذاشتم فعلا توی باکس تا برای عید یه لباس دیگه بذارم خروجی و اونو استفاده ش کنم

یه تیشرتم دارم که روش عکس داشته و عکسش پاک شده اونم باید بذارم خروجی

میخوام برای عید هم هیچ لباسی نخرم نه مانتو نه کفش و لباس و...

فقط یه کیف لازم دارم که بخرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا حدودی سبک زندگی شما دستم اومده.اول بهت بگم با عکسی که دادی کابینتات خیلی هم کم نبود‌.بعد اینکه ...

درست میگی عزیزم قبول دارم  در زمینه خرید پودر لباسشویی هیجانی عمل کردم 😁 برای مصرف یک سالم پودر خریدم ولی بقیه چیزا تا دو ماه دیگه تموم میشن و کمدام خالی میشه انشالله

بعد عید میام اینجا از قفسه های کمد خالی عکس میذارم کیف کنیم با هم 😁

برامون بیشتر تعریف کن از سبک زندگی شون شادی جان. البته اگر دوس داری

بببین از در که وارد میشی دوتا جفت کفش جلوی در تمیز وواکس خورده با دوتا گلدون که همیشه برگ هاش تمیزه اصلا من برگ زرد شده روی این گلدون ها ندیدم.

بعد اشپزخونه اش یه یخچال کوچلو،یه گاز زمینی،سینک ویه کمد که پایین اش ظرفهاش گذاشتند قسمت بالاش خوراکی هاشون همین حالا شاید فکر کتید تنهان ونیازی به وسایل اضافه ندارند ولی من افرادی مثل ابشون زیاد دیدم که لزوما ادمای با سلیقه ای نبودند از در ودیوار اشپزخونشون وسیله می ریخته.

با اینکه دستشون تنگه هر بار برای ما سفره ای پهن کردند این سفره نو نو بوده وتمیز.کم می خرند ولی درست می خرند تو استفاده از وسایل شونم خیلی مراقبت می کنند.حالا بخوام غیبت بکنم مثلا فرد دیگه ای از  اقوام ما اینجوری نیست

شادی صدام کنید
پارتیشن بخر . از اون چوبی های خوشکل ک پشتش پیدا نباشه.. بزار پشت پارتیشن

عزیزم پارتیشن بخرم پشتش غوغا میشه

اتفاقا همین صندوق اهنی هم قبلا نبود مال مامانش بود از دهنم در رفت گفتم خوبه بیار وسایلاتو بذار داخلش که مرتب بشه ولی الان میبینم علاوه بر صندوق رو و کنار صندوق هم پر وسیله شدن. دیگه باید از یه جایی جلوش رو بگیرم 

خانم ها من یکی از اقوام همسرم تو یه خونه زندگی می کنند که خونه نوسازی نیست قدیمیه وسالهاست که یکدست ...

تمیزه یا وسیله اضافه نیست میشه بیشتر توضیح بدی مثلا چی ها داشتن که از نطر شما خوب جلوه داده

بببین از در که وارد میشی دوتا جفت کفش جلوی در تمیز وواکس خورده با دوتا گلدون که همیشه برگ هاش تمیزه ...

من باهاشون مسافرت رفتم وضع مالی خوبی دارند ولی وسیله ها لنگه به لنگه،بعد یه عالمه وسیله با خودشون میارن اخرشم چیزی می خواهیم می بینم ندارن.یا مثلا قابلمه غذا پیچیدند تو یه روسری کهنه.تو دلم نیگم تو اینهمه وسیله تو خونه داری چرا اخرش این شکلی میای بیرون.

بعضی خانم ها خوش سلیقگی تو خونشون.ربطی به پولدار بودن وشرایط زندگی نداره من همه مدلش دیدم.خودم تجربه زندکی هم تو خونه خیلی عالی داشتم هم خونه خیلیییی قدیمی هم خونه متوسط 

شادی صدام کنید
من باهاشون مسافرت رفتم وضع مالی خوبی دارند ولی وسیله ها لنگه به لنگه،بعد یه عالمه وسیله با خودشون می ...

دوست داشتید درمورد چیدمان هم بیشتر بگید یا از جاهای زیبای منزلتون عکس بدید

من باهاشون مسافرت رفتم وضع مالی خوبی دارند ولی وسیله ها لنگه به لنگه،بعد یه عالمه وسیله با خودشون می ...

من تازگی خیلی سبک سنگین میکنم وسیله ای می خوام رد کنم نمی دونم چرا اینجوری شدم تورم روی من تاثیر گذاشته 

قبلا مثل آب خوردن می‌بخشیدم و رد میکردم توی خرید هم همینطور بودم

چکار کنم 

تمیزه یا وسیله اضافه نیست میشه بیشتر توضیح بدی مثلا چی ها داشتن که از نطر شما خوب جلوه داده

هم تمیزه هم وسیله اضافه نداره هم اونی که داره نو.

چندتاش برای دختر آفتابم مثال زدم.مثلا مادرشون مریض احوال بودند ما زیاد می رفتیم پیششون نمی تونم بگم چقدر تشک وپتو وبالشت این مادر تمیز بود اونم مادری که دیگه افتاده بودند تو بستر .همیشه دخترشون تند تند تعویض می کرد وپارچه های خوبی تهیه می کرد برای روی تشک شون.

با اینکه مادر نمی تونستند از جا بلند شند ولی من یکبار ندیدم یه لیوان پارچ اب ولیوان یا مثلا داروهاشون یا دستمال کاغذی کنار دستشون باشه.سرزده هم زیاد می رفتیم.اینجوری نبود بگم قبل از رفتن ما برداشتند.

اوه خودم میگم هنوز خیلی کار دارم به این مرحله برسم

شادی صدام کنید
2810