2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735195 بازدید | 44651 پست

من برای تمیز کاری آشپزخونه خرید ندارم. فقط شستشوی کف آشپزخونه...

خالی کردن کابینت ها و تمیز کردن و‌ شستن ظروف و ظروف حبوبات و ادویه و دوباره چیدنش.. تمیز کردن پشت یخچال و سر یخچال و سر کابینت ها.. البته دو سه ماهی ی بار این کارا  رو میکنم.. تمیزه ولی واسه عید ادم دلش میخاد خونه تکونی کنه 🥰

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
ظرفای سمت راستی چه قشنگن. نامرتب نیس فقط اون پلاستیک سفیده چی داره توش؟ اونو خالی کن تو یه ظرف ا ...

ظرف برنجم خیلی بزرگه بالا جا نمیشه 

اگه دو تا کوچیکه هم بیارم پایین دوباره دبه های ترشیم بالا جا نمیشن

ببینم میتونم از شر دبه ها راحت کنم خودمو حتما این کارو میکنم. ممنون عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای تمیز کاری آشپزخونه خرید ندارم. فقط شستشوی کف آشپزخونه... خالی کردن کابینت ها و تمیز کردن و‌ ...

آره اینجوری راحت تر هم هست خونه تکونی. وقتی وسایل کمتره بیشتر میشه تمیز کرد و در نتیجه تمیزی خیلی عمیق و انرژی زیاد لازم نداره. منم هر دو سه ماه یه بار تمیزی کلی دارم واسه همین خونه تمیزه معمولا. معمولا آخر هر فصل تمیز میکنم که برای فصل بعد آماده شم.

چندروز پیش خونه یکی از اقوام شام دعوت بودیم رفتم تو اشپزخونشون روی کانتر تماما پر بود سرویس پاسماوری که فقط دکور بود

چندتا ظرف نسکافه خالی که دکور اشپزخونه گذاشته بودن!

روی یخچال یه ظرف ارده و پماد و قرص و شربت و چندتا پلاستیک بود

یه جا مایعی و یه جا اسکاجی به دیوار نصب بود و دوباره یه جامایعی دیگه که جا اسکاجی هم داشت کنار سینک گذاشته بود 

در کشوش رو باز کرد که سفره یه بار مصرف برداره داخل کشو پر از مشما و پلاستیک و ... بود و به زور بسته میشد

یه آن دلم خواست بگم توروخدا بذار من این کشو رو پاکسازی کنم ببینم داخلش چی داری اخه

با اینکه شوهرم هرروز میاد میگه خونمون خیلی تمیزه ولی من هنوز راضی نیستم و میدونم تمیزترم میتونه باشه!

البته از خیلی از اطرافیان خونه م خداروشکر مرتب تره، شوهرمم چون با اونا مقایسه میکنه اینو میگه.

من بی نظمی ببینم اشفته میشم سعی میکنم تا جایی که میتونم مرتب کنم البته زورم به بعضی چیزا نمیرسه دیگه  

یه پلاستیک بود داخلش یه مقدار عدس محلی داره که پر از سنگه. باید پاک میکردم از عید هی پشت گوش انداختم 

حیفمم میومد بریزم بره چون عدس هاش به شدت خوشمزه ن و دیگه شبیهشون تو شهرمون پیدا نکردم که بخرم 

الان نشستم پاک کنم و بذارم دم دست تا زودتر مصرف بشه

من لباس و وسایلی که پاکسازی میکنم به اقوام و دوستان نمیدم چون اونا وضعشون خوبه

اصلا همینکه تو شهردارن زندگی میکنن ینی خوبن😁

سالهاست لوازم اضافیمو یا میدم به پیرمرد پیرزنای ضایعاتی یا اکثرا میدم به خیریه ای که میشناسم و مدیرش میکفت ما این وسایلو جاهایی میبریم که نمیدونن کوشی موبایل چیه..جاده ندارن و.... دراین حد نیازمندن

من چهارسال قبل که جهیزیه میخریدم گفتم اصلا برای من ماشین ظرفشویی نخرید که بکارم نمیاد

ولی الان خیلی نیازمه و تصمیم گرفتم چرخ گوشت و بخارشور و یه دراور که استفادم نمیشن رو بفروشم و با پولش ماشین ظرفشویی بخرم

دوست ندارم هزینه ای جدا بابت ماشین بدم

یجورایی دارم تواتر میکنم خخخ

در زمینه لوازم ارایش و لوازم خونه کاملا مینیمال هستم ولی در زمینه محصولات مراقبتی پوست و پوشاک ماکسی ...

من دوست دارم در زمینه پوشاک ماکسیمال باشم آنقدر که تو لباس خونه مینیمالم گاهی دلم برای خودم میسوزه واقعا چرا مثله بقیه ی خانما عاشق لباس خریدن نیستم . در مورد لوازم خونه باید مینیمال باشم  وسایل آشپزخونه میخرم خیلی دارم جلو خودمو میگیرم چیزه اضافه نخرم‌ 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

من اومدم با یه خبر خوب

مامانم مبلغی برای سیسمونی دادند که تو حساب من .منم یه لیست کاربردی سبسمونی نوشته بودم امشب همسرم گفت سیسمونی نیازی نیست با پولی که مادرت داده برای خودت چندتا ربع سکه بخر.بچه هر مرحله که بزرگ شد با توجه به نیازهاش براش خرید می کنیم.یه چیزایی مثل تخت نوزادی وکالسکه اسم بردم گفت اصلا فقط لباس ووسایل بهداشتی اش.

شادی صدام کنید
یه پلاستیک بود داخلش یه مقدار عدس محلی داره که پر از سنگه. باید پاک میکردم از عید هی پشت گوش انداختم ...

من تا حدودی سبک زندگی شما دستم اومده.اول بهت بگم با عکسی که دادی کابینتات خیلی هم کم نبود‌.بعد اینکه همون صندوق همسرت طوری می تونی بچینی که نه تنها از دیدنش حالت بد نشه بلکه کیف کنی 

یه خرده هم خودت در مقابل پاکسازی مقاومت می کنی یکی دوسال تو این تاپیک بمونی راه می افتی

سوم اینکه ورودی هات کنترل کن عزیزم دو نفر ادم این همه رشته آش،شوینده واقلام دیگه برای چیه واقعا.

معمولا فقط قبل از نوروز وقبل از ماه رمضون خانواده ها کمی بیشتر از معمول خرید می کنند

شادی صدام کنید

خانم ها من یکی از اقوام همسرم تو یه خونه زندگی می کنند که خونه نوسازی نیست قدیمیه وسالهاست که یکدست رنگ نخورده یه خانم مجرد یعنی من هر بار می رم خونش از این همه تمیزی وخلوتی لذت می برم.همه چیز برق می زنه تاکید می کنم برق می زنه.هیچ چیز اضافه ای تو اشپزخونه وکل خونه نیست.هر وقت می رم خونشون میام ناخودگاه ببشتر خونه تمیز می کنم.

شادی صدام کنید
2810