2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735629 بازدید | 44666 پست

دخترا یه سوال 

از بیرون میاین لباس های بچه هاتون یا خودتون که تنتون بوده چکار می‌کنید؟ کجا میزارید. کشو  چوب لباسی یا کمد ؟ یا کلا میشورید

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
دخترا یه سوال  از بیرون میاین لباس های بچه هاتون یا خودتون که تنتون بوده چکار می‌کنید؟ کجا میز ...

همسرم میزنه چوب لباسی 

خودم و بچه ها لباسهامون میره سرجاشون تو کشو (جای خاصی هم نمیریم)بخوام هر سری بشورم که لباسها زود ب زود خراب و رنگ روش میره مگر اینکه دور از جون بیمارستانی اینطور مکان ها باشیم که شسته میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا یه سوال  از بیرون میاین لباس های بچه هاتون یا خودتون که تنتون بوده چکار می‌کنید؟ کجا میز ...

من میزارم چوب لباسی اویزون میکنم توی کمد همسرم جاکفشی دم در چوب لباسی داره اونجا اویزون میکنه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

اگر لک شده باشه یا بوی عرق گرفته باشه میره تو سبد رخت چرکها.

اگر نه لباسهای خودمو میزنم چوب رختی تو کمد

پسرم اکثر لباسهاش تو کشو هست

همسرم هم از بیرون میاد اگر لباسهاش تمیز باشه تو کمد جاکفشی راهرو  آویزون میکنه.

اگر لک شده باشه یا بوی عرق گرفته باشه میره تو سبد رخت چرکها. اگر نه لباسهای خودمو میزنم چوب رختی تو ...

امروز یکی از آشناها برام یه دست از این لیوانهای دسته دار سوغاتی آورده بود.

لیوانهای پیک نیکمون رو خیلی وقت بود میخواستم عوض کنم. اونارو گذاشتم خروجی. لیوانهای دسته دار جدید رو گذاشتم برای پیک نیک و مسافرت و ..

درراستای اهداف مینیمالیستی ام همسرمو گفتم مناسبتها مثل روز زن و ولنتاین و یلدا و....وهمچنین روز مرد ...

اتفاقا من در این مورد خیلی وقته مینیمالم.از مجموعه مناسبت های ریز ودرشت فقط تولد هامون وسالگرد ازدواج مون برام مهمه که تولدها جشن دو نفره یا خانوادگی می گیریم.سالگرد ازدواج شام می ریم بیرون.

بقیه مناسبت ها فقط یه تبریک ساده.چون به نظرم زیادن ودست وپاگیر

شادی صدام کنید

همسرم آویزون می کنه پشت در اتاق.

من خودم می زنم به چوب لباسی کمدم.شال ها وروسری می ذارم تو کشوم.اگه جایی رفته باشیم لباس هامون کثیف یا آلوده باشه همون لحظه می ذاریم تو سبد رخت چرک ها

شادی صدام کنید

لباس های من و شوهرم رو چوب لباسی، لباس پسرم اگه تمیز باشه تو کشو.

کمد دیواریمون کوچیکه از داخل دو تا از این چوب لباسیهای فلزی که پشت در اویز میکنن گذاشتیم یکیش برا لباسهای من و یکی برای شوهرم. اینطور از بیرون دید نداره و منظمه. ما به جز یه کمد دیواری دو دره و یه دراور کمد دیگه ای نداریم تو برنامه م هست انشالله بعد که بچه ها به دنیا اومدن و جابه جا شدیم یه کمد لباس مناسب بگیریم. 

مراکز درمانی یا پارک بریم می شورم فقط 

بقیه جاها می زارم سرجاشون تو کمد یا کشو

2810