2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736246 بازدید | 44680 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آخر هفته هم مهمون دارم . تولد دخترمه❤️ خیلی برنامه ریزی داشتم برای تولدش . نمی‌دونم تا چه حد م ...

من جدیدا برای تولد کاری کردم که بیشتر به بچه ها خوش بگذره.کیک تولد خودم با بچه ها درست می‌کنم.خودشون خامه میزنن.همشون هم کج و کوله....اما خودشون دوست دارن.شمع ها رو هم کج میگذارن اما خودشون کیف می‌کنن.واسه تزیین هم فقط بادکنک که خودشون باد می‌کنند و تزیین همکاغذ رنگی به شکل مثلث برش دادن نخ بهش زدن و میچسبونن به دیوار.هر سال هم همین تزییناتشون در میاریم و تزیین میکنن و تمام...

زندگی سخت نگیریم

من جدیدا برای تولد کاری کردم که بیشتر به بچه ها خوش بگذره.کیک تولد خودم با بچه ها درست می‌کنم.خودشون ...

شاید اگه بزرگ بشه منم همین روش رو پیش بگیرم اما الان نه .

دلم یه جشن شلوغ و حسابی میخواد .

شاید اگه بزرگ بشه منم همین روش رو پیش بگیرم اما الان نه . دلم یه جشن شلوغ و حسابی میخواد .

یه وقتایی باید اون کاری که دل آدم میگه انجام داد.الان بنظرم یه جشن شلوغ و حسابی بگیر.... 

امروز رفتم سراغ داروها، متاسفانه پاییز و زمستان امسال ما همگی کلی سرما خوردیم و مرتب دکتر رفتیم و به قول دوستمون که میگه کلی دیفن داشتن.ما هم کلی بروفن بچگونه داشتم...و چون مریض بودیم دیگه از داروخانه نپرسیدم که اگر بروفن دکتر نوشته، دیگه نگذاره واسمون چون توی خونه داریم.

و یک چیزی که خیلییی زیاد داریم ماسک هست...

دو شیشه خالی اسپری الکل هم، باقی مانده دوران کرونا بود...

در مورد لباس های بچه ها چند صفحه قبل حرف زدیم.منم تجربه ام بگم.

من اکثر لباس های بچگونه از خواهرام گرفتم و هزینه لباس بچگونه‌ام تقریبا صفر بود.

لباس های بچه اولم واسه دومی نگه داشتم... اولی پسره و دومی دختر... شاید تا دو سال اول میشه بعضی از لباس ها اولی رو واسه دومی استفاده کرد اما بعدش بچه ها قدرت انتخاب دارن و رنگ یا مدل دوست ندارن.یا دوست دارن خودشون توی مغازه انتخاب کنن. برای همین حالا که ۴ سالشه شاید خیلی کم از لباس های قبلی داداشش که هم نو بوده و هم از نظر رنگ مشکل نداشته استفاده کنه...

برای همین من لباس های پسرم دیگه کم نگه میدارم.و اکثرش میدم به کسی...چون میدونم دخترم نمی‌پوشه..

حالا اگر هم جنس بودن شاید این مشکل کمتر بود.این بود تجربه من...

از وسایل بچه هم من صندلی ماشین داشتم که به کارم اومد و برای هر دوتا بچه استفاده کردم...

روروک...که البته حالا میگن خوب نیست و روی کمر بچه فشار میاد...

یک آغوشی داشتم که میشه ازش استفاده کرد اما من کم استفاده کردم به کمرم فشار میومد...

کالسکه نداشتم اما بنظرم واسه یه جاهایی خیلی خوبه...

ما که رسم خرید سیسمونی نداشتیم، هر چی لازم بود خریدیم، روروک هم از خواهرم داد که واسه بچه هاش استفاده کرده بود منم استفاده کردم..

یک آغوشی گرفتم با صندلی ماشین

سلام دوستان خداقوت به همگی

من یه عادت خوب که دارم بعداز هر سری که خودم و بچه ها می‌بردم دکتر داروخونه که داروها رو می اورد پیشخوان چک میکردم و چیزی توی خونه داشتم رو میگفتم اینارو نمیخوام و واس همین داروهام خیلی زیاد نیست وهمیشه توی ذهنم میمونه ولی مشکل من انواع پمادها هست که از همش به نوع دارم پاکسازی کردم ولی بازم انگار زیاد هست نمیدونم باید کدوم ها رو نگه دارم فردا عکس پمادهای رو میذارم بگید چه ضرورتی داره که بدونم کدومش واسم کاربردی هست

خروجی های امروزم چهارتا محافظ تخت بچه ها بود( که مدل تختشون کودک نوجوان بود و دوران کوچک بودنشون توی تخت نخوابیدن و همچنان نمیخوابن که بعدش دیگه باید تبدیل بشه تخت نوجوان)که اگر عقل الانم داشتم دوتا تخت نوجوان میخریدم و هزینه الکی نمی‌دادم بابت تخت دوکاره

دوتا اسباب بازی بچه ها بود که مناسب سنشون نبود بردم واسه بچه داداشم 

یه قندون مسی که لازم نداشتم رفت خروجی

یه ظرف درب بسته فلزی لازم نداشتم 

یه دمکش بزرگ نو که اصلا استفاده نشده بود

دوتا استکان چایی خوري که تک بودن 

دوازده تا قاشق بستنی خوري 

وسایل بچه هم من گهواره و نی نی لای لای عصای دستم بود اونقد استفاده شدن که گهواره خراب شد 

کالسکه خیلی خوب بود برام 

ولی دوتا سرویس غذاخوری بچه گرفتم که هزینه الکی بود دوتا عروسک گرفتم که دوستش ندارن

به نظرم اگر رسم سیسمونی دیدن ندارید بذارید پول توی حساب باشه بسته به نیازتون به مرور خرید کنید

این متن عالی.منیمالیسم بودن فقط در مورد وسایل خونه وپوشاک نیست در حوزه های دیگه زندگیمونم هست وخیلی ...

دقیقا درست میگی 

مخصوصا تو خاطرات و بخشیدن ادم ها، 

انگار پرونده های بازی ان تو ذهنمون که باید تکلیفشون رو معلوم کنیم و ببندیمشون 

(عزیزم تگ شدم و تو اعلان هام نشون میده ولی فکر کنم نی نی سایت کلا مشکل داره بعضی وقتا نشون نمیده )