2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736628 بازدید | 44690 پست

سلام منم سیسمونی خیلیییی ساده گرفتم چون خانوادم تازه جهیزیه داده بودن دیگه بنده خدا ها زیر فشار بودن . الان از وسایل دختر اولم هم دختر دومم هم استفاده میکنه . و اینکه جهیزیه امم بعد از  ۶ سال تازه دارم استفاده میکنم . دوست دارم چرخ گوشت ، هواپز ، سماور هم بفروشم بجاش بتونم یه غذا ساز بخرم بیشتر نیاز داره . البته نمیدونم مصرفه بفروشم یا نه ؟ آخه استفاده ندارم تو کارتنه.  گفتم  انشالله خونه بخریم استفاده کنم ولی میدونم اون موقع هم استفاده ام نمیشه . تازه دارم پلوپز و زودپز و  قهوه جوش رو استفاده میکنم با سبزی خورو کنم که بزرگه . ولی دوست دارم اون ۳ قلم رو رد کنم بره . یا چای سازم سوخته دوباره بخرم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشق همون یک دونه سبد اسباب بازی شدم.چقدر خواهرشوهر خوبی هستی که زندگی داداشت از این دید میبینی....

لطف داری عزیزم چون من بچه کوچیک خانواده بودم و بچه بودم که داداشم ازدواج کرد، خیلی درگیر خواهرشوهربازی و اینا نشدم خداروشکر 😁 

اینو پارسال نوشتم تو پیجم 

واقعا هم دقت کردم همینجوریه

کلا  انگار ذهنمون  با فضاهای خالی مخالفه

حتی موقع غذاخوردن اینقدر میخوریم که سیر سیر میشیم که یه وقت یه ذره فضای خالی تو شکممون باقی نمونه

انگار میخواد قحطی بیاد 

من وعده های غذایی صبورا جانباز رو میدیدم حظ میکردم وقتی میدیدم کلا سه چهار قاشق برنج میخوره یا اندازه کف دست نون. 

ما اکثرا اندازه شیش نفر تو یه بشفاب برنج خوری پر میکنیم میخوریم. مگر تعدادی که میخوان رژیم بگیرن که اونم چندروزه ول میکنن چون عادت کردیم به پرخوری 

به نظر من باید تو غذا خوردن هم سعی کنیم مینیمال باشیم هم برای سلامتی بهتره و هم محیط زیست

من امروز رفتم سراغ دارو ها کلی دارو تاریخ گذشته داشتم مسکن ها روچون استفاده نمی کنیم گذاشتم بدم مامانم شربت های سرماخوردگی و دیفن که مخصوص بچه هاست فرستادم برای خواهر هام کاش دکتر ها دارو کمتر بدن یا بپرسن دارو تو خونه داریم الکی دوباره نخریم الان من ۵ تا دیفن هدرامین داشتم این چند وقت سرماخوردیم 

سلام منم سیسمونی خیلیییی ساده گرفتم چون خانوادم تازه جهیزیه داده بودن دیگه بنده خدا ها زیر فشار بودن ...

عزیزم اگه مطمئنی که بعدا هم استفاده ای نداری ازشون،  بذار تو دیوار بفروش و سریع تر چیزایی که نیاز داری بخر خودتو راحت کن 

امشب مهمون دارم . من اگر اون دختر سابق بودم ، الان انواع سالاد و پیش غذا و دسر و... آماده کرده بودم ...

منم اوایل ازدواجم چند جور غذا و پیش غذا و دسر و اوووه ... اما دیدم انگار من اینطوریم بقیه ی مدل غذا یا از بیرون می‌گرفتن... فقطم خودم خسته و داغون میشدم... الان نه خیلی ساده بزگزار میکنم... خسته نمیشم..حسم خیلی بهتره

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
چقدر خوب منم آخر هفته مهمان دارم کاش بتونم همینجوری پیش برم 

من آخر هفته هم مهمون دارم .

تولد دخترمه❤️

خیلی برنامه ریزی داشتم برای تولدش .

نمی‌دونم تا چه حد میتونم بیخیال برنامه هام بشم و ساده برگزار کنم اما تلاشم رو میکنم🥲 بعضی چیزا رو هی می‌خوام حذف کنم اما دلم نمیاد ..

من آخر هفته هم مهمون دارم . تولد دخترمه❤️ خیلی برنامه ریزی داشتم برای تولدش . نمی‌دونم تا چه حد م ...

خودتو زیاد خسته نکن.. بیشتر سعی کن خوش بگذرونی

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰