2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736947 بازدید | 44690 پست
شوهرم عاشق عکس گرفتنه  چون گوشی خودش کیفیت دوربینش پایینه هی گوشی منو برمیداره از همه چی عکس م ...

دختر منم هی از خودش سلفی میگیره بیشتر گوشیمم پر شده بود از اسکرین شات

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون من کابینت زیاد دارم اگر نه مجبور میشدم رو رو هم بچینم واسه همین خلوت تر دیده میشه

منم 16تا کابینت دارم. ولی فعلا که شش از پایینی ها تقریبا خالیه و بالایی ها لبالب پر.با اینکه تقریبا ظرف وسایل اضافه را بردم طبقه بالا

فکر کنم شما بازم بیشتر دارین

اینم اشپزخونه من 

اون چوبیه هم جای سیب زمینی پیازمه 

چون کل کابینتام همیناس جای دیگه ای ندارم بذارمش

اون جای نبات و قند و چای رو ترجیح میدادم تو کابینت باشه ولی جا نشد مجبور شدم بذارم اینجا 

کابینت های پایینیتو بده به من 🤣

😁😁

والا وقتی کاربرد نداره باید همین کارو کنم

اونروز به شوهرم میگم اینهمه کمد و دراور و جا داریم و از دست آقا پسرتون هیچ وسیله ای نمیتونم تو اینا بزارم .همه چی آواره شده

حداقل یکی از دراور ها را بفروشیم .بیخودی فقط جا گرفته 😩

بعد مثلا یادمه برای بچه هاش اسباب بازی خیلی زیاد نمیخرید البته چون اتاق جدا نداشتن هم شاید بی تاثیر ...

عاشق همون یک دونه سبد اسباب بازی شدم.چقدر خواهرشوهر خوبی هستی که زندگی داداشت از این دید میبینی....

بخارشور و چرخ گوشت و یه عروسک خرسی دومتری و ساعت و یسری وسایل دیگه رو که تو دیوار فروش نرفت گذاشتم ب ...

بفروش با قیمت پایینتر انشاالله به مستحقش برسه 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
میکم بخار شوی باهاش میشه تشک تخت خواب تمیز کرد لکه ها رو میشه از بین برد ؟؟

بعید میدونم پاک کنه

تابستون وقتی خیای هوا داغه 

صبح تو حیاط تشک رو کج به دیوار تکیه دادیم و زیرش چهارپایه گذاشتم که رو زمین نباشه بعدش حسابی شستمش😊 با پودر صابون و پودرلباسشویی و لکه بر

و برس هایی که برای موکت استفاده میکنن یعنی جوری تمیز شد که کیف کردم.

چند هفته بعد دخترم نصفه شب آبیاریش کرد😅😅 دیگه گذاشتم تابستون بعدی دوباره بهمون روش بشورمش

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
بعید میدونم پاک کنه تابستون وقتی خیای هوا داغه  صبح تو حیاط تشک رو کج به دیوار تکیه دادیم و ز ...

تشک خراب نشد یا خودشو ول کنه؟؟

میخواستم بدم برام بشورن میگه میاد خونه ۴۰۰ میگیره خب اگر اینجوری تمیز میشه منم تابستون بشورمش آبش زود جمع میشه یا لایه های داخلش خیس نمیمونه؟

سلام 

من بارها شده خواستم وسایل اضافه را بدم بیرون نشده.

و اتفاقا ی مدت بعد نیاز شده.

شما فک نمیکنین ممکنه در آینده نیاز بشه و مجبور بشین با قیمت بالا همون را بخرید؟

من خونم خیلی شلوغه بیشتر به فکر رفتن به ی خونه با کمد بیشتر بودم تا اینکه بخوام وسایل را کم کنم. چون فکر میکنم نیاز میشن!