2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737868 بازدید | 44694 پست
منم دوتا فلاکس دارم.یه دونه برای استفاده که خوب پیک‌نیک بین راه این جور مواقع.به امید خدا برای نی نی ...

اینجور وقتا که یک چیز اضافه بر نیاز توی خونه دارین،عذاب وجدان نمیگیرین؟

چون من خودم اینجور مواقع حس بدی پیدا میکنم.

من دو تا فلاسک دارم... یکیش واسه جهازم بودا و اون یکی دیگه همکار شوهرم داده.بنظرم زیاده و فقط یکیش ل ...

منم یه دونه دارم که مال جهازم بوده. دوقلو و بزرگه.

بهتر بود از اول یه دونه سایز متوسط میگرفتم.

البته خیلی استفاده ش کردم تا الان برای مسافرت و پیک نیک و حتی دورهمی خیلی صمیمی.

ولی خب اگر کوچکتر بود اتفاقی نمی افتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلاسک مهمان دارین؟ یعنی موقع مهمونی استفاده میکنین یا موقعی که مثلا با بقیه میرین بیرون و مسافرت و ا ...

آره وقتی مهمونام زیاد باشن توی خونه فلاکس چایی دم میکنم بیرونم بریم باز فلاکس مهمون رو میبرم  

مردم مد شده کافی بار واسه خودشون راه انداختن😶😐اینم کافی بار مینی مال من فقط یه فنجون دارم برای قهوه که خودم و شوهرم هر دو توی همین فنجون قهوه میخوریم 

ظرف قهوه هم یکی از همین پاسماوریهام که تو عکس هست قهوه ریختم داخلش

این پاسماریم چهارتا دونه کوچیک هم داشت فرستادم خروجی چون بی استفاده بود 

اینجور وقتا که یک چیز اضافه بر نیاز توی خونه دارین،عذاب وجدان نمیگیرین؟ چون من خودم اینجور مواقع حس ...

عزیزم من چند روز پیش در این مورد پست گذاشتم گفتم چقدر برام سخته .بخش اعظم من موضوع جهیزیه است.بارها وبارها اینجا بهش اشاره کردم.

شادی صدام کنید
بچه ها اپن من شلوغه.هرکی از راه میرسه یک چیزی میگذاره روش.مثل گوشی، پرونده اداره، اسباب بازی بچه ها ...

خونه داداش منم دوتا اپن دارن به آشپزخونه وای نگم براتون🤕هر دو پر وسیله هست من که این حجم از شلوغی رو نمیتونم تحمل کنم اپن خونه خودم هیچی نیست شوهرم یه مدت تنبلی می‌کرد کلید و سوئیچ رو میذاشت اپن بچه هامم شیطون برمی‌داشتن وقتی شوهرم  میخواست بره سرکار ما فقط باید نیم ساعت می‌گشتیم وسایل آقا رو پیدا کنیم اونقد تذکر دادم اونقد تذکر دادم تا مجبور شدم جاکلیدی بردم زدم پایین تو راه پله کنار جاکفشی موظفش کردم کلید سوئیچ اونجا آویز کنه بیاد بالا

من ذهنم  اصلا مینیمال نیس خب کلی هم خود درگیری دارم با همه چی تو ذهنم  ولی چند مدته بعصی م ...

منم دقیقا همینطورم کافیه کسی چیزی بگه بهم بربخوره خیلی خود خوری میکنم همیشه هم استرس دارم و نگرانم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
ممنون عزیزم. اینجا که تازه اومدیم اما کلا چند ساله آشپزخونه مو خلوت کردم. حتی یه مدت تو خونه قبلی آو ...

من ق

دوسه سال پیش که تازه عروسی کرده بودم همه لوازم برقی رو میذاشتم روی کابینت ولی الان چند ماهه گذاشتم داخل کابینت از وقتی آشپزخونه خلوت تر شده خیلی حس خوب و سبکی دارم ولی کابینت کمه بازم بعضی وسیله هامو مجبورم

من اپن ندارم اشپزخونه ام بازه.خونه قبلی ها که اپن داشتم روش چیزی نمی ذاشتیم همسرم فقط دسته کلید داره که اغلب روی میز نهارخوری چون مدام می ره ومیاد.

روی میز نهارخوری ام هیچی نیست مگر اینکه کل طبیعی داشته باشیم.روی میزای جلو مبلی هیچی نیست باز مگر اینکه گل داشته باشیم بذاریم.

روی میز تی وی هیچ دکوری ندارم به جز دوتا گلدون گل .

تو این خونه روی هیچ کدوم از دیوارا قاب عکس نزدیم فقط یه ساعت.

جا کلیدی روی دیوار نداریم.جلوی در کمد وجا کفشی داریم من کلیدم اونجا اویزون می کنم

روی میز توالت یه مرطوب کننده است وعطر همسرم 

یه قسمت دیگه اش گلدون طبیعی ویه قاب عکس از خودم.

شادی صدام کنید
بچه ها اپن من شلوغه.هرکی از راه میرسه یک چیزی میگذاره روش.مثل گوشی، پرونده اداره، اسباب بازی بچه ها ...

من قبلا ظروف تزئینی مسی هامو گذاشته بودم روش ولی امروز گذاشتمشون توی کابینت خیلی خلوت شد راحتم دستمال میکشم 

مردم مد شده کافی بار واسه خودشون راه انداختن😶😐اینم کافی بار مینی مال من فقط یه فنجون دارم برای قهو ...

خیلی عالیه عزیزم

من که خداروشکر قهوه بهم نمیسازه سالی یکی دو بار شاید بخورم همونم تو شیرجوش استیلم درست میکنم. از این لحاظ ژنتیکی مینیمالم🙂