بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید میدونین چه مارکی و چه رنگی حالت طبیعی داره؟
من خودم میخوام بگیرم فقط میدونم قرمز و صورتی داره به نظرم مارک هاشون هر کدوم رنگشون کمی متفاوته ولی کلا تینت یه جوری هست که ارایش خیلی طبیعی و ملیح نشون میده و انگار صورت خودت این رنگی هست حتی این تینت من دیدم به جای رژ گونه و سایه پشت پلک هم استفاده میکنن به قولا رنگ جالبی داره
هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
خواهش میکنم من در همین حد اطلاع داشتم و اینکه رنگشو پرسیده بودید بستگی به سلیقه خودتون داره و اینکه رنگ پوستتون سفید هست یا سبزه یه حالتی میشه مثل ارایش کره ای ها که طبیعی انگار پوست خودشون گلبهی هست اونجوریه ببخشید زیاد نوشتم 😅
هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
خواهش میکنم من در همین حد اطلاع داشتم و اینکه رنگشو پرسیده بودید بستگی به سلیقه خودتون داره و ...
ممنون عزیزم من از حالت طبیعی خوشم میاد ولی هر بار رژی چیزی میگیرم بعدش از رنگش پشیمون میشم و استفاده نشده میندازم دور. حالا امیدوارم این بار بتونم یه خوبشو بگیرم و به درد بخوره.
خروجی های امروزم هفت تا بشقاب استیل بود که جزو خریدام نبوده مامانم بهم داده بود که من سرویس ملامین دارم اونا بی استفاده بودن +چهارتا فلاکس داشتم که یکیش بزرگ واسه مهمان هست به کنار یکیش پوسته اش خراب شده بود که بازش کردم پوسته اش انداختم بیرون شیشه رو نگه داشتم واسه مواقعی که فلاکس هام بخوره زمین شیشه اش بشکنه جایگزین کنم+یکیش هم سرش خراب بود هرجا رفتم سر گیرش نیمد که يه فلاکس شکل و رنگ فلاکس مهمانم ولی در سایز کوچیک پوسته خریدم شیشه این یکی فلاکس انداختم رو پوسته جدیدی که گرفتم و در نهایت در حال حاضر دو تا فلاکس یه دم دستی استفاده روزمره دارم یه مهمان