2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735731 بازدید | 44669 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچکس نظری راجع ب نظم دهنده های داخل کمد نداره واسه تیشرتو اینا؟؟🙁🙁🙁

گلم من عاشق نظم دهنده هستم، برای داخل کشو هام استفاده کردم، از این کوچیکا برای جای جورابا و لباس زیرا، بزرگ‌ترش  برای شلوارام و لباسام، نظم دهنده کفشم برای داخل جاکفشی، از این متحرک ها هم برای جدا کردن ابزارها و کفگیر ملاقه ها داخل کشو آشپزخونه، آویز کیف هم برای کیفام

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
تو یکی شمع های تولده یکی‌دفترچه و‌شناسنامه یکی یکم بدلیجات یکی چند تا عکسه چپه گذاشتم یکی از این جور ...

هر چی اصافه س بذار خروجی. کارت دعوت ها رو یادگاری نگه داشتی؟

چرا جوراب و مدارک و شمع باید کنار هم باشه اخه. مدارکتون رو جدا بزار. شمع ها رو بذار تو آشپزخونه. جوراب ها تو کشو لباست. اونجا فقط مثلا بدلیجات باشه یا لوازم آرایش بذار. در کل سعی کن آیتم های مرتبط باشه که پیدا کردنش آسون بشه.

من عروسی که کردم اومدم این خونه هنوزم نرفتم جای دیگه بعد آشپزخونه اش اصن کابینت نداره من بیشتر وسایل ...

من فقط یه کتری استیل و قوری چینی ستش رو دارم. و یه چای ساز که قوری پیرکس داره.

هر دو تا قوری لب پر شده بودن. امروز عصر رفتم دو تا قوری جدید گرفتم.

هر چی اصافه س بذار خروجی. کارت دعوت ها رو یادگاری نگه داشتی؟ چرا جوراب و مدارک و شمع باید کنار هم ب ...

امروز اتفاقا میخواستم بپرسم شمعا رو کجا نگه میدارین! اصلا فکرم به اشپزخونه نرسیده بود میتونم بذارم کنار فندک و کبریت و... 

مرسی که گفتی 

2810