2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734541 بازدید | 44643 پست
اون قابلمه ها،سبد پیک نیک فکر کنم سیخ هم بود چرا نمی ذاری تو اشپزخونه؟چمدونی که تو عکس بود کرم بود خ ...

اشپزخونه م کوچیکه جا نداره 

کابینتام خیلی کمه مجبور شدم خیلی از وسایل رو بذارم تو کارتن یا تو این کمد

وسایل خانوادم هم چیزایی ان که خودشون خواستن. یه گروه داریم با خواهرام چیزایی که نمیخوایم عکس میذاریم هرکی هرچی لازم داشته باشه میگه. چیزایی هم که نخوان رو رد میکنیم بره

اره درست میگی باید کتابارو هم کیلویی بدم برن الکی اوردمشون خونه

حالا اونجا هی کتابارو از کارتن درمیاوردم شوهرم میگفت اینو بده من اینو بده من 😁🥴 

من خودم چندسال تو خونه ای زندگی می کردم که کمد دیواری نداشت اصلا چیدمان درست نمی شد که نمی شد کل وسا ...

اره من خونه قبلیم کابینتام بیشتر بودن همه وسایلام داخل کابینت بودن 

اینجا اصلا از کارتن درنیاوردم خیلی چیزامو و گذاشتم بالای کمددیواری یا تو این طبقات کمد چیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا لباس نیستن عزیزم  داخل کارتن ها مواد شوینده و یا حبوباتیه که کلی خرید کردم و معمولا ماهی ...

متوجه شدم که لباس نیستن. منظورم این بود کمد من هم مثل شماس. تا جایی که میشه خلوتش کن و هر چقدر هم میشه بدون کارتن و سبد و .. که ببینی چی داری.

منم همینم.معمولا این نوع مهمونی ها توی خونه اکثر ماها هست. البته چند سالی بخاطر کرونا کمتر شده. از ن ...

حالا من از نظر تشک بالشت و پتو مینیمال هستم موقع جهیزیه خریدن از مامانم گفتم تشک اینا واسم نخر پولش بهم بدین تشک تخت خوابم رو بخرم چون تازه خونه ساخته بودیم اونموقع مخارج عروسی هم بود شوهرم نمیتونست بخره اینجوری شد که مامانم به اصرار یه پتو دوتا بالشت +هزینه تشک تختخواب بهم داد تا چهارسال پیش هم کلا رو تخت میخوابیدیم و کمبود تشک حس نمیشد تا اینکه بچه دار شدم و بچه ها تو تخت نخوابیدن و مجبور شدیم اتوبوسی وار توی پذیرایی بخوابیم🤣🤣بازم مقاومت کردم روی پتو میخوابیدیم تا اینکه مادرشوهرم همش نق میزد چرا تشک نمی‌خرین واقعا هم کمر درد میگرفتم دوسال رو پتو خوابیدم به امید اینکه بچه بره تو تختش بخوابه ولی نشد ک نشد بچه هام بزرگ شدن تشک هاشون کوچیک شد یکدفعه چهارتا تشک خریدم😁😁☹️

کابینتای من خیلی مینیمالن

این عکس کابینتم تو خونه قبلیمون. تو خونه جدید خیلیاش رو گذاشتم تو کارتن بمونه

این سرویس غذاخوریم 

اون قدح سفید بزرگ ها هم به عنوان میوه خوری استفاده میکنم هم برای سرو خورشت برای مهمون زیاد که باشه هم گاهی سالاد کاهو تو حجم زیاد 

برای جهیزیه سعی کردم وسایلی که تک کاربردی هستن رو اصلا نخرم و مدل ساده انتخاب کردم 

عزیزم منظور از مینیمالیست یک چیز دیگه هست ها

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
عزیزم از کارتن دراوردم و چیدم ولی چون شبیه هم نیستن و رنگ و وارنگن  نگاه میکنم حس بدی می گیرم و ...

میونی واسه شوینده ها و حبوبات دو تا سبد نظم دهنده بزرگ که درب هم داشته باشه بخری همه رو بچینی سرشو بذاری بذاری روی همدیگه و دفترها و آلبوم هم بذاری توی کارتن یا همین سبد نظم دهنده درب دار که حداقل واسه شما که حساس شدی یه رنگ و یه شکل باشه و هم اینکه راحت بتونی برداری 

2810