2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735855 بازدید | 44674 پست

بچه ها من دوتا ملحفه بزرگ از این ها که روی کرسی می اندازند دارم ۸ سال استفاده نکردم.از اینکه فضای کمد دیواری ام گرفته کلافه ام.

دوتا رو فرشی بزرگ ضخیم ۱۲ متری که یکبار هم استفاده نکردم.من کلا از رو فرشی وپارچه انداختن روی مبل این چیزا بدم میاد.پدر همسرم خونه باغ داره اول واخر مال بچه هاش من میگم ببرم بذارم اونجا خواهرام میگن نه جهیزیه ات از خونه ات بیرون نبر حیف وفلان.

الان اجاق گازم،دو جفت پشتی،دوتا پنکه کوتاه بلند ویه سری وسایل دیگه تو خونه باغ تو اتاق.میگم به امید خدا ویلا خریدیم یا تکلیف خونه باغ روشن شد وسایلم استفاده میشه.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدااروشکر از جمع کردن چیزای اضافه متنفرم و هیچ چیز اضافه ای ندارم تو خونم 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
2810