2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736637 بازدید | 44690 پست
یادته یه بار ازم پرسیدی من چطوری برنامه ریزی می کنم در مورد شما واین دوماه مونده به عید شب زود ب ...

الگوی خوابم هم خیلی خیلی وضعش خرابه 

قبلا چندین بار ساعت گرفتم با ۷ ساعت خواب کاملا اوکی هستم 

۷ ساعتی که در شب باشه و اگه بعد از ظهر خوابم بگیره نهایت یه چرت نیم ساعتی سرحالم میاره 

حتما شنیدی میگن تا سه هفته سر یه ساعتی بیدار بشین بعدش بدون زنگ ساعت بیدارین ...من بعد از سه روز به این حالت درمیام🙂

و خیلی چیزای دیگه رو زود عادت میکنم.عادت های خوب

اونوقت اصلا از این حجم توانایی های خوبم استفاده نمیکنم🤦🏻‍♀️

بعد من برای اینکه وزن اضافه کنم میان وعده رو اضافه کردم 😀😀

من تا وقتی ۶۰ بودم هم راضی بودم.اما الان بازوهام یکم حجم گرفتن حس ظرافت اندامی ندارم😁

خداییش بد هم نشدم . اما فک کردم بهتره رژیم بگیرم حداقل همین قدر بمونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الگوی خوابم هم خیلی خیلی وضعش خرابه  قبلا چندین بار ساعت گرفتم با ۷ ساعت خواب کاملا اوکی هستم& ...

حیفه خوب از توانایی های خوبت استفاده کنم

خواب شب خیلی لازم ومفیده.

اصلا ادمیزاد با چیزای خوب تو گارد😅😅

شادی صدام کنید
من تا وقتی ۶۰ بودم هم راضی بودم.اما الان بازوهام یکم حجم گرفتن حس ظرافت اندامی ندارم😁 خداییش بد هم ...

قد و‌وزنت چنده عزیزم؟

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎
من تا وقتی ۶۰ بودم هم راضی بودم.اما الان بازوهام یکم حجم گرفتن حس ظرافت اندامی ندارم😁 خداییش بد هم ...

پس وزنت رو ثابت کن کلا لاغر کنی یا چاق بشی سخته 

وزنم ۶۶ قد ۱۶۷

میگن دو رقم آخر قدت رو ۳ تا ازش کم‌کنی میشه وزن ایده آل.  مثلا شما ۱۶۷ هستی دو رقم آخر میشه ۶۷ سه تا کم کنی میشه ۶۴ این وزن متعادلته  . البته به استخون بندی هم یکم ربط داره

عزیزانی که میگن زیاد می خربم به خاطر بالا رفتن قیمت ها  تا کی میشه خرید وانبار کرد؟ این راه ح ...

منم با شخصیتش ارتباط نمی‌گیرم ولی مینیمال شدنم در خیلی زمینه ها تحت تاثیر اون خانم بود

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
امروز یه شکر پاش که فنرش خراب بود و خیلی وقت بود ازش استفاده نمیکردم رو گذاشتم کنار تا بدم بره❤ یه ...

چقدررر احساس سبکی و  ارامش میکنی بعد این همه پاکسازی😍

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
بچه ها این مدل قیچی ها دستش پیدا میشه یا نه؟اگر پیدا نمیشه بنظرتون کاربردی داره یا بندازمش؟

به نظرم کوچیکه ارزش نداره 

ولی بزرگه اگه قیچی خوبیه ببر نشون بده مغازه هایی هستن که در قوری و ازین خنرپنزرا میفروشن دسته قیچی هم دارن 

ولی ببر جایی که خودشم برات درست کنه 

الگوی خوابم هم خیلی خیلی وضعش خرابه  قبلا چندین بار ساعت گرفتم با ۷ ساعت خواب کاملا اوکی هستم& ...

منم یه چند وقته ساعت خوابم به هم ریخته. باید یه فکری کنم براش. یه کوچولو هم وزن اضافه کردم تو چند ماه اخیر😐