منم بالاخره دیشب کمد رو ریختم بیرون و یه کم سر و سامونش دادم
دو تا تیکه پارچه کوچیک داشتم که دلم نمیومد بندازم دور
یه باکس مقوایی هم داشتم که روکش پارچه ای داشت برای تنوع با این پارچه ها کاورش کردم تا حداقل استفاده مفیدی کرده باشم ازشون.یه کارتن کوچیک دیگه هم دارم میخوام اونم با پارچه کاور کنم و به عنوان نظم دهنده داخل کمدم استفاده کنم ازش
قبلش میخواستم برم کاغذ کادو بخرم برای کاور کردنشون ولی پارچه گزینه بهتر و مقاوم تریه
یه کارتن لباس و کفش و... چندماه پیش جدا کرده بودم که رد کنم بره رفتم دوباره بهش سر زدم و چندتاشون دیدم نیاز دارم دوباره برگردونم تو کمد
یه دامن گذاشته بودم کنار که بدم به کسی ولی فکر کردم دیدم میتونم جلوی مهمون با شومیزام بپوشم. اخه شومیز زیاد دارم ولی همشون کوتاهن و میخواستم برم برای جلوی مهمون شومیز بلندتر بگیرم که خب فکر کردم دیدم به جای هزینه الکی از همین چیزایی که دارم استفاده کنم بهتره
یه جفت کفشم گذاشتم خروجی دیگه داغون بود
یه جفت کتونی هم دارم که چون رنگ بنداش رو دوس ندارم خیلی کم پوشیدمشون. گفتم برم براشون بند جدید بخرم و استفادشون کنم حیفه تو کمد خاک بخوره
یه لباس هم داشتم که کادو بود سارافون بود مدلشو دوس نداشتم دیدم میشه تبدیل به کراپ و دامن بشه و بپوشمش. از وسط فقط از استر به هم وصل بود شکافتمش تا سر فرصت بدوزمش
یه تیشرت تبدیل به دستمال شد
لباس سربازی همسرم پارچه ش برزنتی سفید بود دو تا پارچه ازش دراوردم بعد فکر کردم اخه به چه دردم میخوره حتی به درد گرد گیری هم نمیخوره. فعلا نگه داشتم برای کاور کردن اون کارتن که گفتم اگه استفاده نشد میندازم دور