2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737065 بازدید | 44690 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا یهو به خودمون میایم میبینیم وسط کوهی از ظرف فریزری هستیم من امروز رفتم مجدد سه تا دیگه ...

به نکته خوبی اشاره کردی عزیزم 

این نظم دهنده ها خودش عامل بی نظمی ان

از وقتی این سبدها وبااکس ها باب شد خودش شلختکی ایجاد کرد هر یخچال وکابینتی باز می کنه پر از ایناست در واقع صورت مسئله باهاش پاک می کنند.من دوتا سبد خریدم برای شوینده های زیر سینک دوتا هم خریدم گردشی تو اشپزخونه وپنتری به دردم می خوره‌.تو یخچالم اصلا سبد وباکس ندارم.راف هم هی وسوسه میشم بخرم هی دست نگه می دارم.کابینت للیوان ها وپارچ ها یه طبقه اش خیلی ارتفاع داشت به جای راف همسرم کابینت ساز اورد یه طبقه اضافه کرد.

الانم کابینت چینی هام ارتفاغ داره اونم قراره سر صبر وحوصله بیاد یه طبقه اضافه کنه

شادی صدام کنید

بچه ها من تخت سبزی خردکنم در اثر استفاده مکرر دیگه کهنه شده قصد داشتم بذارم خروجی ویه نو بخرم همینظور که فکر می کردم یادم افتاد مامانم برای جهیزیه ام یه تخته چوبی گرد برای سبزی خرد کردن گذاشته حتی یکبار هم استفاده اش نکردم همون میارم می ذارم دم دست اینجوری هم ورودی جدید ندارم همون تخته هم استفاده میشه وسایل ام کم میشه.

شادی صدام کنید
منم ظرف نداشتم تاحالا. از زیپ کیپ خوشم نمیاد. چندتا از دوستان اینجا گفتن ظرف دارن و راضین  چند ...

متاسفانه  واسه سبزی و کرفس خوب نیستن همون نایلون فریزری و زیپ کیپ بهتره من واسه سبزی اصلا راحت نبودم باهاشون بیشتر برای مواردی هست که جداجدا میشن مثل هویج و  دلمه و لوبیا سبز و کلم پیچ و نخود فرنگی اینا واسه سبزیجات یجوری بود 

من توی ادویه هام فوق العاده ماکسیمال بودم اونم تحت حرف مادرشوهرم اینجور شدم مثلا بچه هام یا شوهر خودم مریض می‌شدیم هی میگفت آویشن نداری دم کنی بخوری رازیانه نداری بابونه ندادی یا چهل تخمه نداری برای سرماخوردگی خانواده منم چه خودم چه شوهر بچه ها اصلا اهل دارو گیاهی نیستیم یه سری من خریدم یه سری وسایل عطاری که مادرشوهرم تا گفت اینو بیار دم کنم نگم ندارم همیشه بگم دارم و همه چی تو خونه ام هست الان که فکر میکنم میگم چرا منی که دارو گیاهی مصرف ندارم این فکرو کردم به علاوه اینا چقدر ظرف عین همدیگه خریدم واسه همین دارو عطاری ها که الان از پونزده تا ظرف سه تاش مونده بقیه رو دادم خود مادرشوهرم بهشم گفتم ما اهل دارو گیاهی نیستیم توخونه مونده شما بخورید که مصرف دارید اینجوری هم دیگه میدونه که نباید دیگه پیله کنه بگه اینو دم کنید بخورید اونو بخورید ظرفهاشم خالی شد دادم مامانم وسایل گاز مامانم مرتب کردم چقدر شیشه های به درد نخور ریختم بیرون واسش 

یه دمپایی هم داشتم که واسه آشپزخونه خریده بودم مهمون بیاد بپوشم دیدم با دمپایی اصلا حال نمیکنم کل خونه فرش هست چه دلیلی داره دمپایی بپوشم دیگه بردم واسه تو حیاط مامانم اینا 

یه سس شکلاتی واسه کیک داشتم مزه اش باب میلم نبود تا تاریخ مصرفش تموم نشده دادم خواهرم استفاده کنه

زیاد اهل کیف خریدن نیستم دوتا کیف درحال حاضر دارم یکی کوچیک یکی متوسط یکی هم واسه بارداری و اوائل بچه داری که میخواستم جایی برم خریده بودم چون بچه هام دوقلو بودن باید وسایل دوتا می‌بردم الان دیگه بچه هام بزرگتر شدن لازم نداشتم دادم به کسی

یه سری کش مو و تل و دوتا انگشتر بدل یه دستبند اینام دادم کسی چون اهل زیورآلات اینا نیستم که واسم کادو داده بودن 

توی طلا پوشیدن هم مینیمال هستم یه پلاک زنجیر خیلی ظریف که اول اسم خودمه یه حلقه ازدواج 

ساعت هم دوتا دارم یکی بند چرم دیجیتال یکی عقربه ای که مدام استفاده میکنم

وسایل آرایشم خلاصه شده یک خط چشم که فقط عروسی ها استفاده میکنم دوتا رژ لب دارم دوتا مداد ابرو و یک مداد چشم و کرم آبرسان و کرم ضد لک کرم ضدآفتاب و کرم برای منافذ پوست و ژل شستشو بیشتر وسایل مراقبتی پوست دارم تا آرایشی اهل آرایش نیستم کلا

وسایل برقی خودمم اتو مو /سشوار/اپلیدی/که مدام استفاده دارم 

و امروزم رفتم آرایشگاه موهای بلند نازنینم رو که نزدیک به باسنم بود تقریبا کوتاه کردم و از رنگ طلایی به قهوه ای تبدیل شد موی بلند دوست داشتم وقت رسیدگی بهش رو نداشتم و موهام رو فروختم یک میلیون چون بلند بود واسه اکستنشن مو میخواست آرایشگاه یک میلیون انداختم قلک 😅

بچه ها من تخت سبزی خردکنم در اثر استفاده مکرر دیگه کهنه شده قصد داشتم بذارم خروجی ویه نو بخرم همینظو ...

نمی دونم جنس تخته ای که می خواین خروجی بذارین چیه

ولی اگر چوبیه، همون رو هم می تونین ببرین نجاری و یه لایه از روش رو رنده می کنن و دوباره نو و تمیز میشه

من این رو تجربه کردم

منم امروز یک کتونی ک تقریبا نو بود ولی توش راحت نبودم ب اضافه چن تا شلوار و لباس خونگی خودم و دخترم ی دونه شال ودو تا ظرف ک تک شده بودن رو همه  رو آویزون کردم به میخ گاری اشغالی ک هر کی نیاز داشت ببره 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
من توی ادویه هام فوق العاده ماکسیمال بودم اونم تحت حرف مادرشوهرم اینجور شدم مثلا بچه هام یا شوهر خود ...

آفرین. کیف کردم🥰 

لوازم آرایش و پیرایش من اینهاس:

یه ریمل

یه برس ابرو

یه رژ مایع

یه رژ مدادی

یه رژگونه

یه خط چشم ماژیکی

یه ضد آفتاب

یه آبرسان

یه مرطوب کننده

یه کرم دور چشم

۵ تا لاک😊

یه بسته لاک پاک کن

یه تراش برای رژ مدادی م

اپیلاتور هم استفاده دارم.

سشوار خودم نه اما همسرم استفاده میکنه گاهی.

اتو مو هم دارم سالی یکی دو بار استفاده میکنم.

یه آینه

دو تا ناخنگیر

یه پوشر ناخن 

یه قیچی

یه موچین

یه دسته تیغ اصلاح (استفاده ندارم و باید بذارم خروجی)

چهار پنج تا کش مو و دو تا گیره.

تو حموم هم 

یه شونه

یه ماسک مو

و یه روغن هسته انگور برای موهام دارم.

همه ی اینها کاملا لازم و کاربردیه برام.

تقریبا از هر کدوم یکی دارم به جز لاک. ناخنگیر هم دو مدل مختلف دارم که هر دو استفاده میشه.